Gravidute cu tromobofilie - cap 4 -
Raspunsuri - Pagina 15
floaredemac spune:
Ramonella, daca poti intrerupe clexane cu 12 ore inainte, merita sa soliciti declansarea nasterii. O programezi tot la fel ca pe cezariana, sa fie pregatit si blocul operator in caz de ceva, si gata. Ca ultima varianta ramanand anestezia generala, daca vor considera ca este cazul. Daca ai nascut fetita vaginal, ar fi pacat sa faci o cezariana doar pt ca nu vor ei sa se "complice". Pana si eu, cu o cezariana la activ, cred ca voi incerca intai natural, asa cum ti-am spus. Discuta cu medicul ginecolog si cu hematologul, daca primesti unda verde de la hematolog... de ce nu?
21+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Deea99 spune:
Fetelor , am si eu o trimitere pt dr. Uscatescu .
nu credeam ca voi ajunge la asa ceva , dar imi amorteste tar piciorul drept ..uneori nici in pamant nu-l pot pune , iar azi ginecoloaga mea mi-a dat sa fac eco doppler la el si sa merg si la fundeni
intrebarile mele sunt
1. in perioada asta o mai gasesc in spital pe doctora?
2. cum pot lua legatura cu ea? trebuie sa merg direct in spital sau cu vreo programare?
3. imi trebuie bilet de trimitetre de la medicul de fam? eu nu sunt asigurata si pana acum nu am fost la medicul de fam.
mai intreb ceva...in spital la ce etaj o gasesc?
si se asteapta mult?
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
floaredemac spune:
Deea, din cate stiu eu d-na dr nu mai este de gasit incepand de azi pana dupa sarbatori, insa parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa te duci totusi acolo intr-o dimineata. Luni cand am fost eu era o graviduta cu un cheag de sange pe picior, insa doppler nu i-a facut d-na dr U ci un alt medic (barbat). Nu mai amana, mai ales ca esti cu bebe in burtica. Acea graviduta a convenit cu medicul sa vina la operatie dupa nastere, din cate am auzit eu.
Poti merge acolo incepand cu ora 6.30, la etajul doi. Daca esti cu masina, trebuie sa intri pe la poarta vizavi de o benzinarie. Oricum daca intrebi un bodyguard , iti va explica exact unde este.
Trimitere nu mi-a cerut niciodata nimeni, nici macar dovada de asigurat (desi am avut mereu la mine). Este o atmosfera mai "neconventionala", la modul ca toata lumea intra de-odata in cabinete, iar d-nele asistente iau pe rand pacientii, este totul transparent. Din cabinetul principal se intra intr-un cabinet mai mic in dreapta, acolo trebuie sa ajungi tu ca gravida. Explici d-nelor asistente care este problema ta si vezi ce te sfatuiesc. Ti-o recomand pe d-na Viorica Taru, dar si celelalte asistente sunt probabil tot la fel de informate si de amabile. Eu insa am discutat doar cu dansa.
Sper ca te-am lamurit cat de cat. Pe prima pagina de la "Trombofilia, o cauza a infertilitatii" gasesti si nr de telefon.
Sanatate!
22+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Deea99 spune:
floaredemac
parca ma simt mai linistita ..am tot intrebat in stanga si in dreapta si e bine ca acum am mai multe piste si info.
o sa astept dupa sarbatori daca e asa
dar am sa si sun sa vad cum se procedeaza sau ce ma sfatuieste dna asistenta
si daca zici ca se face si doppler tot acolo ar fi ok sa le grupez
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....27+cronologic
floaredemac spune:
Deea
Doppler-ul l-a facut medicul ala chiar in cabinetul unde se aduna gravidutele, le-a scos un pic pe hol pana a facut el.
Sa ai parte de sarbatori frumoase!
22+ DPN 15 aprilie 2011
p@ulici spune:
Invit gravidutele cu trombofilie sa posteze aici ... sunt binevenite toate aspirantele, mamicile cu trombofilie care isi doresc si se simt in largul lor pe acest topic ... sa fie numai cu vesti bune si batalia cu trombofilia in sarcina sa fie una castigata
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
p@ulici spune:
Noi suntem bine, psihic de pe la 11 luni de cand am pierdut-o pe Gabi m-am simtit tot mai bine, iar la 1 an si 2 luni de cand am pierdut-o ... de ziua sotului ne-a facut un dar neasteptat ... sunt insarcinata in 12 saptamani si 5 zile, suntem bine, chiar daca la inceput au fost ceva peripetii, aseara am fost din nou la control si se pare ca totul e perfect.
Va doresc o zi frumoasa si multe bucurii alaturi de cei dragi
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui p@ulici Noi suntem bine, psihic de pe la 11 luni de cand am pierdut-o pe Gabi m-am simtit tot mai bine, iar la 1 an si 2 luni de cand am pierdut-o ... de ziua sotului ne-a facut un dar neasteptat ... sunt insarcinata in 12 saptamani si 5 zile, suntem bine, chiar daca la inceput au fost ceva peripetii, aseara am fost din nou la control si se pare ca totul e perfect. Va doresc o zi frumoasa si multe bucurii alaturi de cei dragi MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
Paula,ma bucur atat de mult pentru tine!!!Va fi bine,ai sa vezi!Doamne ajuta!Si sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si bebe Raul Gabriel(13.06.2011)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
p@ulici spune:
Ramonella chair ieri am vazut ca l-ai nascut pe baietel, sa creasca mare si ... imi place mult numele al doilea al lui
nikoniko spune:
paulici, felicitari! Sa ai sarcina usoara si bb sanatos la termen
MTHFR C677 Homozigot