Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare):

Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei?
PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Citat:
Intreb si eu nu dati cu oo: de ce nu mergeti la un taran la poarta sa-i propuneti sa va vanda niste pui? Sigur v-ar lua mai putin pe kg decat un magazin bio.

Ar fi si asta o solutie!sa mergemdin poarta in poarta sa adunam pui..glumeam...am sa vorbesc cu cei dn sat sa vedem...de cate ori pe saptamana i se da?si i se un ficatel intreg?

Mami fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare):

Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei?
PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi.

AMR 5 kg

la mine nu mai este cazul
dar va urez succes si va sfatuiesc sa nu av opriti la un singur copil....ei ne fac viata mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

AMR 5 kg

Mie 3 sau 4 ani mi se pare cea mai buna. Mi-ar placea si mie o fetitza, dar cred ca noi nu mai apucam. Cand vom avea unda verde deja suntem cam batrani.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

A, ca mi-am amaintit...si eu ma bucur pt finutul lui micki mica, ca a mai progresat.Sa dea DD sa se faca bine, micutzul de el...mi se rupe inima cand aud de bebelushi bolnaviori.
Sincer, desi m-a durut tare drama de la Giulesti, acum mi-e tare mila de asistenta aceea pe care a cazut pacatul..
Ce vina are ea ca erau firele alea improvizate, asta nu e culpa medicala si cred ca nu e nici singura si nici prima data cand pleaca din salon...
Sa-i dea Domnul putere sa infrunte greul pe care il are in fatza!

Acum cu sondajul...eu as mai face inca trei daca nu ar trebui sa ma tai . Mai am deja o operatie, deci doua la activ si mi se face pielea gaina sa ma gandesc la inca una...dar nu exclud total sa-i mai fac un fratior sau o surioara Iuriei..poate peste vreo 2 ani..

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

AMR 5 kg

Daca intrebarea asta mi-ar fi fost pusa inainte de aparitia Maiei ziceam sigur minim 5-6 ani. Acum nu stiu ce sa zic. Pe de o parte mi se pare tare frumos si mi-ar placea sa fie 2 de varste apropiate, pe de alta parte partea financiara si profesionala nu ma lasa sa visez la asa ceva....nu stiu...inca nu-i momentul de al doilea, dar nu se stie niciodata...

Sa nu mai spun ca visul meu ar fi 3 copii cine stie ce ne rezerva viata...

sunt de acord cu tine in privinta ficatului si puilor de tara

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

SI ce fac eu daca n-am ficat de la tara
Desi eu stau la casa....si nu m-am gandit sa iau pui asta vara..ca sa am pt .dar numai asta imi lipsea

Are soacra-mea 7 gaini..sa-i spun sa le taiesi dupa doua saptamani ce fac?

De cate ori pe saptamana le dati la ufi ficat?si care ar fi solutia...ca din comert nu-i dau ca are gust de antibiotic..cah

Mami fericita!

Parerea mea este ca mai bine nu-i dai daca n-ai de la tara.
Intreb si eu nu dati cu oo: de ce nu mergeti la un taran la poarta sa-i propuneti sa va vanda niste pui? Sigur v-ar lua mai putin pe kg decat un magazin bio.
Din fericire parintii lui tati de Mara s-au mutat la tara de vreo 2 ani si ne cresc pui, dar daca nu erau ei mergeam la rude mai indepartate care traiesc la tara si luam.

AMR 5 kg

Daca stai la tzara si nu ai gaini, da, asta e solutia..de cautat prin sat la altii care sunt dispusi sa vanda.
Dar daca stai la oras...noi cand vrem o gaina sau pui de tzara, sau curcan, mergem in piata la tzarani si cautam.
Ei nu au voie sa vanda, vand pe ascuns, deci trebuie intrebat direct printre ei, ca se stiu care aduc.Noi am luat nr de telefon de la un nene si cand vrem o gaina sunam de cu seara si a doua zi el aduce gata taiat si curatat!

Ficatelul si pieptul il puneti deoparte pt bebe iar restul papati voi ca e sanatos!

www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui lorex

A, da! Am vazut si eu poze faine cu Buturel care nu incapea pe olitza .Papaciosu' lu' mama!
Si alexandra ce ochioasa!
Frumosi pufuletii astia de-ti vine sa-i mananci!

Fierb puiutul de curca...oare pot sa-i pun piept fiert la congelator daca in prealabil mama l-a inghetat in congelator o zi inainte sa mi-l trimita?

eu ii congelez mereu pieptul portionat pentru o data, fiert, piept pe care l-am primit de la tara congelat crud, deci da, poti

mami de fetita mica

ce bine! merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am uitat sa va spun ca Buturel si motanul au avut un moment de tandrete duminica.

Inca de dimineata, motanul avea chef de joaca ca atunci cand era mic (ma urmarea pe sub masa la bucatarie, ma batea cu labutza cand puneam mana pe vreun scaun etc ). La un moment dat, vazand el ca nu-l bagam in seama, a inceput sa alerge pe hol. Imaginati-va o aratare neagra dand ture pe hol si trecand incovoiata prin dreptul bucatariei si utandu-se la noi cu un fatzau de tontoman , doar-doar ne miscam de la locurile noastre si incepem sa-l alergam (ca in vremurile bune).

A obtinut cea vrut si a inceput sotul sa-l alerge si sa-l gaseasca in locurile unde se ascundea. Bineinteles si eu cu Buturel in brate dupa ei, ne ascundeam si-i speriam.
La final cand ne-am asezat pe bat obositi, motanul a mangaiat cu capul, piciorusul lui Tudor. Doar noua ne mai face asa cand vrea iubire.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!

sar direct in subiect, ca vad ca frige.....ficat de pui i-am dat din ala cumparat, alta sursa nu am, "tara" mea e departe, prin suceava, iar decat deloc......asta e...nici fruce, nici legume "naturale"....am un gutui in curte, ala sa fie singurul fruct 100% bio pe care o sa i-l dau

copi...fara numar..ei, glumeam. am mai zis, cred, ca ne dorim si un al doilea copil, dar mai incolo, peste vreo 3-4 ani......

tomaca, motan din asta de care ai tu (adica iubitor....) am avut si eu la mama acasa, dar a murit de batranete acum un an. ce am aici....n-au nici o treaba cu imaginea motanului clasic ce se joaca sau se gudura pe langa tine. asa ca stefan o sa ia contact cu asa ceva muult mai incolo. de vazut a vazut pisica, dar atat. nici una din parti nu a dorit sa se cunoasca mai bine

mai era ceva...aaaa....se putea...LML pufuletilor de azi!!!!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput