Pufi draguti de ian-feb 2010 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
ioana_fota spune:
Buna ziua si de la noi,multumim tuturor de aprecieri cu vedere la"ochioasa"mea mica.
Lorex bafta la cursuri.
Lillo felicitari pt micut!!
Larisel e greu te cred dar sunt si ff multe mom de fericire si bucurie care compenseaza ,cred eu.
Miremia noi pt nas infundat am folosit ser fiziologic si Humex + batista bebelusului.Sanatate multa.
BB2 la noi inca nu se stie,cum sotu e mai mult plecat sincer nu ma incumet la inca un bb acum si asa imi este greu ,insa vom vedea ce ne rezerva viitorul.
Nu in ultimul rand LML tuturor sarbatoritilor de azi.
Imi cer scuze daca am omis ceva,poate imi aduc aminte si revin mai tarziu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miremia spune:
Bubu, Lillo, cris_m, lorex, MP, tomaca,
La ea nu prea functioneaza batista bebelusului. Aseara dupa ce i-am scos mucisorii tot dadea semne ca se ineaca si ca nu poate respira. Mai are si o tuse urata care o enerveaza rau pr ca o trezeste din somn si plange la fiecare tura de tuse.
MP esact dupa ceva de genul am plecat la farmacie (poate nu il aveau, in sfarsit), ma duc azi sa-l iau. Stiam ca exista ceva de genul de la nepotel doar ca intre timp l-au scos de pe piata (nu-mi aduc aminte denumirea).
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
miremia spune:
Lillo felicitari! Poate ar trebui sa incerc si eu cu niste calciu.
Cris_m a vrut Alexandra langa mami.
MP 35 de euro e MULT! Poate nici nu sta copilul pe ea. Si apropo ca mi-am amintit tomaca spuneai ca duci olita inapoi sau am inteles eu gresit?
tomaca n-am inteles exact intrebarea cu link-ul, daca explici si pt .....
BF nu toate produsele de pe amazon pot fi livrate in Ro. Probabil iti spune cand ii dai check out, ca produsul respectiv nu poate fi livrat la adresa aleasa de tine.
PS: Mie mi se par scumpe hainele de bebi de pe amazon. De ec nu incerci un ebay sau un site cu hainute de bebe direct?
Ti-a venit pachetul de la VS?
AMR 5 kg
ratusca_mica spune:
Neata! (la amiaza...)
Si noi pe aici, happy troupers ca ne-a dat statu' drumul la caldura! Alta viata, ce mai!
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Bubu, Lillo, cris_m, lorex, MP, tomaca, La ea nu prea functioneaza batista bebelusului. Aseara dupa ce i-am scos mucisorii tot dadea semne ca se ineaca si ca nu poate respira. Mai are si o tuse urata care o enerveaza rau pr ca o trezeste din somn si plange la fiecare tura de tuse. MP esact dupa ceva de genul am plecat la farmacie (poate nu il aveau, in sfarsit), ma duc azi sa-l iau. Stiam ca exista ceva de genul de la nepotel doar ca intre timp l-au scos de pe piata (nu-mi aduc aminte denumirea). Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Adica am copiat calea site si am pus paste aici pentru produsele de bebei pe care le-am cumparat, ca sa vi le arat si voua. Si cei care administreaza business mi-au multumit. De unde stiau ei ?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
ale1212xa spune:
si la noi a dat drumu la caldura dar inca nu la intensitate maxima, adica nu ard caloriferele...oricum pisoiul e in delir..pana la primavara nu il mai dau jos de pe calorifer
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
miremia spune:
Lorex bafta la cursuri! E prima zi de scoala?
AMR 5 kg
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Asa....vroiam si eu sa fac un mic sondaj (am vazut ca pusese si miki o intrebare): Cate dintre mamicile la primul bebe se gandesc la al doilea ( simply, alexutza) si ce diferenta de varsta vreti sa fie intre ei? PS: Intrebare valabila si pt mamicile cu 2 sau 3 puiuti, daca exista asemenea curajoase printre noi. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 5 kg |
Eu! Eu! Si bonus am si OK de la doctor
Probabil ca voi capia pana ajung amandoi la 4-5 ani... dar dupa aceea sunt
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
haircut spune:
Sa semnez si eu condica
LML DragosMultumim de cinste, mami!
LMA Carmita si socru de CrisM
Alexa, multam de cafea
Miremia, imi pare tare rau de raceala delfitei...noi n-am avut mai mult decat un nas 'zgomotos', fara tuse si sufocare, dar ser fiziologic/ apa de mare, aspirat, camera bine umidificata ar trebui sa dea rezultate. O auzeam de asist dr de fam recomandand cuiva sa puna in camera o oala cu ceai de musetel fierbinte care se evapore acolo.Multa sanatate, asteptam vesti bune.A, si s-o hidratezi bine, asta-i cel mai bun expectorant
Larisel, felicitari de pasi foarte tari sunt fetele, bravo...Eu ultima data cand am mers in Dragon, desi am mers pentru altceva, am ramas dezamagita de preturi cam mari si calitate proasta, dar nu m-am uitat prea atent. Sfat, daca te duci, inarmeaza-te cu muuulta rabdare si eventual lasa fetele cu cineva
Lorex, bafta la cursuri
mami de fetita mica
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia MP 35 de euro e MULT! Poate nici nu sta copilul pe ea. Si apropo ca mi-am amintit tomaca spuneai ca duci olita inapoi sau am inteles eu gresit? |
Da, am sa o dau inapoi si sa iau alta. Am luat-o de pe tookie.ro. Este business-ul sotzului secretarei dir gen
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan