Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

pentru toata lumea!!!

X_ggg eu zic ca e bine venit oricine dincolo, ideea ea sa nu se inceapa si acolo cu astfel de discutii.

Si sa raspund si la intrebari:

1.Nu cred ca exista o cantitate minima sau maxima de mancare/zi, e in functie de fiecare copil. Din ce mi s-a spus mie, la varsta asta ar trebui sa pape cam 200gr la o masa, dar nu e un musai.
2. Noi la pampers suntem in continuare la nr.4 din cei normali, dar noi avem 9kg, deci nu se pune. Intr-adevar, cand face kk peste pp mai iese pe afara, si vom incerca si noi nr.4+. Noaptea nu mai schimbam pampersii de multe luni.

Si da, analizele sunt ok.

Monikus am citit tot ce am scris, dar sincer, aia cu "cele mai slabe" m-a terminat, plus ca nu e normal sa citesti in doua parti si sa scrii intr-o singura parte, normal ar fi sa scrii acolo unde te-a deranjat ce ai citit, altfel mie mi se pare barfa...nu ma refer la tine, zic asa in general, este valabil si ptr cele care citesc si dincolo si scriu numai aici cat si pentru cele care citesc si aici si scriu numai dincolo, e aiurea sa se intample asta. Eu am incheiat subiectul, deja mi se pare muuult prea mult. No ofence.
iti doresc multa putere cu Rares, since, nu stiu ce sa zic altceva.

Mamideandrei mie imi vine sa imi tai venele stand numai in casa, se mai inscrie cineva???

LA MULTI ANI SARAH

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Liliac sar'mana pt sfaturi. Ma duc azi sa cumpar Alinan baby ca asta nu am incercat si gelul anti-colici. Noi nu facem kk noaptea asa ca, schimbatul pampersului.... mai vedem. Mie imi e greu dar cu siguranta tie iti e si mai greu pt ca sunt doi si trebuie sa se odihneasca toata lumea. La noi a fost mai usor cand venea socramea dar acum e bolnava mama ei si nu mai poate veni. Ma mai ajuta mama cate o seara in weekend si imi mai revin. Asta daca nu plange atat de tare ca nu il pot linisti decat eu. Asta e. Cresc ei mari si scapam de astea dar vin altele asa-i?

Noi ne pregatim sa iesim afara. E cam frig si ceata dar asta e. In casa nu il poti tine pt ca s-a obisnuit sa iasa in fiecare zi. Ne mai auzim cand ne intoarcem.

Alex, o cafea ceva?

tuturor.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Raluk ziceam de un post referitor la faptul ca Crissbebe ar fi sters nu stiu ce mesaj si ca nu ar fi bine-venita acolo desi tot forum public e. Nu mai stiu exact cum suna pt ca nu am avut rabdare sa mai caut.

Cand am zis de PM-uri, nu m-am referit la a barfe in Pm-uri ci la a aflat ce mai fac copilasii. Cred ca m-am exprimat destul de bine, daca nu, imi pare rau dar pt asta erau PM-urile pt ca nu am chef de barfe cu nimeni.

Danangie te cred ca iti e greu. Sa dea Dzeu sa ai in burtica ceea ce iti doresti. Tare mult va respect eu pe mamicile cu 2-3 copii pt ca eu una nu mai am curaj sa ma gandesc momentan la al doilea. Peste vreo 4-5 ani poate mai uit si ma razgandesc.

Monikus te rog sa recitesti. E de aseara mesajul, nu de cateva zile. I-am spus doar ca a modificat mesajul scris acolo din greseala. Nu voia sa scrie acolo. Am si specificat ca dau explicatia pentru cele care nu scriu acolo din devotament. Si chiar am zis ca nu sunt eu in masura sa spun daca sa scrie acolo sau nu. Dar scrisese din greseala.

Iarta-ma, cu pm nu m-am referit la tine, poate m-am folosit de ce ai spus tu ca sa ii transmit la crissbebe ca nu ma apuc sa povestesc pe pm.

Era chiar un gest frumos sa afli de noi ce mai facem pe pm.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

A, si Monikus, legat de impresia ta ca scriam numai dincolo. In fiecare zi am scris aici prima data. Desi nu ma mai simt binevenita. Dar deocadata am tinut cu dintii de topicul asta chiar daca nu-mi face bine, de dragul odiseei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Raluk ziceam de un post referitor la faptul ca Crissbebe ar fi sters nu stiu ce mesaj si ca nu ar fi bine-venita acolo desi tot forum public e. Nu mai stiu exact cum suna pt ca nu am avut rabdare sa mai caut.

Cand am zis de PM-uri, nu m-am referit la a barfe in Pm-uri ci la a aflat ce mai fac copilasii. Cred ca m-am exprimat destul de bine, daca nu, imi pare rau dar pt asta erau PM-urile pt ca nu am chef de barfe cu nimeni.

Danangie te cred ca iti e greu. Sa dea Dzeu sa ai in burtica ceea ce iti doresti. Tare mult va respect eu pe mamicile cu 2-3 copii pt ca eu una nu mai am curaj sa ma gandesc momentan la al doilea. Peste vreo 4-5 ani poate mai uit si ma razgandesc.

Monikus te rog sa recitesti. E de aseara mesajul, nu de cateva zile. I-am spus doar ca a modificat mesajul scris acolo din greseala. Nu voia sa scrie acolo. Am si specificat ca dau explicatia pentru cele care nu scriu acolo din devotament. Si chiar am zis ca nu sunt eu in masura sa spun daca sa scrie acolo sau nu. Dar scrisese din greseala.

Iarta-ma, cu pm nu m-am referit la tine, poate m-am folosit de ce ai spus tu ca sa ii transmit la crissbebe ca nu ma apuc sa povestesc pe pm.

Era chiar un gest frumos sa afli de noi ce mai facem pe pm.

Nu am vrut sa te supar. Poate ca am interpretat si eu grsit ce ai scris. Cine stie... Oricum eu am decis sa nu mai citesc acolo de ieri pt ca nu reusesc sa imi fac timp si uite citind pe fuga pot interpreta gresit unele chestii. Pe mine oricum ma relaxeaza sa citesc aici chiar si cu mici certuri, inevitabile dupa mine. Oricum ar sta situatia eu o voi lua ca atare pt ca nu am de ce sa ma supar. Voi aprecia ce raspunsuri vor fi date aici.

Alex asa am vazut eu problema. Nu zic ca detin adevarul general dar asta am simtit eu.

Oricum aici e casa mea si aici voi scrie de cate ori voi putea. Aici voi rade cand va fi cazul, aici voi plange cand va fi cazul, aici voi suferi daca va fi cazul. Eu m-am atasat foarte tare de forumul asta si inca nu sunt dispusa sa il las sa plece de langa mine mai ales cand stiu ca de cate ori am avut nevoie de o parere de un sfat aici le-am primit.

O zi cat mai buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:

Monikus nu inteleg ce spui, eu am scris zilnic aici. Si nu stiu la care postare de-a mea te referi de dincolo de acu cateva zile ca ar fi fost rautacioasa. Poti sa-mi spui, te rog?

A, si mie nu-mi plac fazele astea cu pm-uri. Nu ma pm-uiesc cu nimeni, doar daca e ceva secret (cum ar fi de trimis parola, de intrebat Delia ce adresa are in Canada, de spus adresa si numarul meu de telefon, etc.), nu barfe si din astea...

Catalina eu doar pe Mada am citit-o ca a zis ca a primit mesaj cu noul subiect. Probabil i s-a trimis pentru ca intra rar. Eu nu te am in lista de mess, poate ca ti-as fi trimis. Dar pot sa confirme cele din lista mea de mess ca nu m-am apucat sa le trimit linkul sa le invit. Pe Dana am anuntat-o cand am vazut ca s-a deschis, pentru ca stiam ca ea a cerut redeschiderea clubului.

Nu stiu de unde scoateti atatea idei, vorba lui Lili, nici pe copiii ei nu i-a mangaiat atata pe cap. E toamna asta si incep depresiile sau de ce sunteti asa sensibile?

Si recunosc ca niciodata nu am contabilizat cine ureaza lma lui Alex, si daca a lipsit cineva important, drag mie, sau daca nu a zis cineva careia eu i-am urat. Pentru ca cele care ma iubesc stiu sigur ca s-au gandit cu drag la Alex in acea zi. Sau daca au uitat, asta nu mai e vina lor, doar suntem mame ocupate. Iar cele care nu s-au gandit cu drag la Alex nu au importanta pentru mine. Nu inteleg de unde e si dorinta asta de a tine evidenta cine iti ureaza. Imi vine sa-i dau dreptate Dacianei ca zicea ca aici doar se ureaza de la multi ani.

Catalina asa cum Irina spunea ca nu crede ca vrei raspunsul meu, asa si eu spun ca nu il vrei pe al meu. Pentru ca eu ti-am mai zis saptamana trecuta sa nu te mai ingrijorezi. Uite, la subiectul ala cu Opinia publica dezavueaza alaptarea a intrat si XIO, care e studenta la medicina, si a spus ca la ultimele congrese de medicina se vorbeste cat e de benefica alaptarea exclusiva pana la 1 an. Ti-am mai spus si eu ca de exemplu pana ii ies maselele din cereale nu isi ia nimic organismul lui. Dar probabil ca astepti alte raspunsuri, de la alte fete, si eu ma bag a doua oara in seama sa te linistesc. E normal cat mananca fiecare copil, pentru ca ei stiu mai bine ce le trebuie. Si cei care se lasa de lapte stiu, si cei care nu mai vor sa se lase. Linisteste-te si lasa dupa el, el stie cel mai bine ce vrea si ce e bine pentru el. Oricum, si daca ti-ar spune cineva ca trebuie sa manance dublu ce ai face? Cum l-ai forta sa manance?

Am uitat care era a doua intrebare...

Hai mai Raluk chiar asa...lasa domne' supararea.
Da-mi voie sa te corectez...ca vine Xio si te trage de urechi.
A terminat facultatea.E medic oficial...acum cateva saptamani si-a prezentat si lucrarea.!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:

A, si Monikus, legat de impresia ta ca scriam numai dincolo. In fiecare zi am scris aici prima data. Desi nu ma mai simt binevenita. Dar deocadata am tinut cu dintii de topicul asta chiar daca nu-mi face bine, de dragul odiseei...

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Citat:

Monikus nu inteleg ce spui, eu am scris zilnic aici. Si nu stiu la care postare de-a mea te referi de dincolo de acu cateva zile ca ar fi fost rautacioasa. Poti sa-mi spui, te rog?

A, si mie nu-mi plac fazele astea cu pm-uri. Nu ma pm-uiesc cu nimeni, doar daca e ceva secret (cum ar fi de trimis parola, de intrebat Delia ce adresa are in Canada, de spus adresa si numarul meu de telefon, etc.), nu barfe si din astea...

Catalina eu doar pe Mada am citit-o ca a zis ca a primit mesaj cu noul subiect. Probabil i s-a trimis pentru ca intra rar. Eu nu te am in lista de mess, poate ca ti-as fi trimis. Dar pot sa confirme cele din lista mea de mess ca nu m-am apucat sa le trimit linkul sa le invit. Pe Dana am anuntat-o cand am vazut ca s-a deschis, pentru ca stiam ca ea a cerut redeschiderea clubului.

Nu stiu de unde scoateti atatea idei, vorba lui Lili, nici pe copiii ei nu i-a mangaiat atata pe cap. E toamna asta si incep depresiile sau de ce sunteti asa sensibile?

Si recunosc ca niciodata nu am contabilizat cine ureaza lma lui Alex, si daca a lipsit cineva important, drag mie, sau daca nu a zis cineva careia eu i-am urat. Pentru ca cele care ma iubesc stiu sigur ca s-au gandit cu drag la Alex in acea zi. Sau daca au uitat, asta nu mai e vina lor, doar suntem mame ocupate. Iar cele care nu s-au gandit cu drag la Alex nu au importanta pentru mine. Nu inteleg de unde e si dorinta asta de a tine evidenta cine iti ureaza. Imi vine sa-i dau dreptate Dacianei ca zicea ca aici doar se ureaza de la multi ani.

Catalina asa cum Irina spunea ca nu crede ca vrei raspunsul meu, asa si eu spun ca nu il vrei pe al meu. Pentru ca eu ti-am mai zis saptamana trecuta sa nu te mai ingrijorezi. Uite, la subiectul ala cu Opinia publica dezavueaza alaptarea a intrat si XIO, care e studenta la medicina, si a spus ca la ultimele congrese de medicina se vorbeste cat e de benefica alaptarea exclusiva pana la 1 an. Ti-am mai spus si eu ca de exemplu pana ii ies maselele din cereale nu isi ia nimic organismul lui. Dar probabil ca astepti alte raspunsuri, de la alte fete, si eu ma bag a doua oara in seama sa te linistesc. E normal cat mananca fiecare copil, pentru ca ei stiu mai bine ce le trebuie. Si cei care se lasa de lapte stiu, si cei care nu mai vor sa se lase. Linisteste-te si lasa dupa el, el stie cel mai bine ce vrea si ce e bine pentru el. Oricum, si daca ti-ar spune cineva ca trebuie sa manance dublu ce ai face? Cum l-ai forta sa manance?

Am uitat care era a doua intrebare...

Hai mai Raluk chiar asa...lasa domne' supararea.
Da-mi voie sa te corectez...ca vine Xio si te trage de urechi.
A terminat facultatea.E medic oficial...acum cateva saptamani si-a prezentat si lucrarea.!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

ai dreptate . mi se pare ca xio e peste tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

Hepi, Techila, Fraguta, Dana15, Raluk, Biaz imi e tare dor de voi. Daca nu mai intrati pe aici sa spuneti cum mai sunteti si ce fac copilasii, va dau PM-uri pana primesc raspuns.

buna dimineata,
multumim, monikus ca ai intrebat de noi

vezi tu...eu nu mai simt ca am ce cauta pe forum aici...mi s-a luat de atatea certuri..atatea sensibilitati...toata lumea a uitat de fapt de ce a intrat aici si sincer...nu mai am nervi suficienti si ca sa citesc certuri de doi lei.

noi suntem bine, andrei un pic cu febra, sper sa tereaca repede. in rest...crestem

va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Na ca am bushit mesajul si a trebuit editat.

te inteleg perfect. De doua zile ma gandesc daca sa mai citesc aici pentru ca imi fac rau in viata reala. Imi creste tensiunea, pierd timpul de pomana, fara nimic constructiv. Forumul asta ar trebui sa ne aduca numai bucurie si relaxare din viata si asa ocupata.

Si eu m-am gandit ca si tine. Chiar in zilele cu pricina n-am scris nicaieri. Ba da, mint, am scris pe la subiectele cu scoala si cu clasa I.
Dar, am aici cateva fete care mi-s dragi tare de tot. Si ele au decis sa nu scrie dincolo (Doamne, ce horror suna!!! parca-i viata de dincolo ) Pentru ele am intotdeauna o vorba plina de respect sau o mangaiere la nevoie.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Alex iu rul

Ma cheama Alexul si n-am apucat sa intru si dincolo

Mergi la inceput