Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Danangie fii draguta cu mine te rog si mai da o data link-ul la povestea nasterii lui Mattia pt ca cred ca mi-a scapat.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Buna dimineata

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Topics for today:

1. Ce cantitate de mancare necesita un bebe minim pe zi? Stiu ca trebuie cam 400 ml de lapte, dar solide, cam cat pe total?
2. Ce marime aveti la pampers si mai schimbati noaptea? Noi am stat cu nr 4 (avem cam 10,700 kg), dar multe nopti, pe la 2-3 trebuia schimbat de tot ca dadea pe afara la propriu. Si am luat un bax de nr 5 (folosim Premium Care, unde nu exista acea marime 4+), care sunt super mari, ii atarna la fund ca o punguta colectoare(Scrie ca-s pt 11-25 kg).Plus ca erau tipul ala nou Dry max, care tot cu gel mirositor inauntru e, nu mi-au placut deloc. AM revenit la nr 4, dar tot cu o schimbare in timpul noptii.(de pipi, kk foarte foarte rar face noaptea, aproape niciodata).

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Carol mananca asa:
la 8 se trezeste si suge o tura + un biscuite dupa
la 10 fructe cu branza/cereale (azi a mancat un mar, 2 prune, o para mica, cateva boabe de strugure, un pic de suc de portocala + cereale)
la 15 mancare gatita (azi avem ciorbita de rosii si pui cu dovlecei). in jur de 300gr daca nu mai mult. nu stiu, nu cantaresc niciodata
la 18.30 iaurt cu cereale/mamaliguta cu branza si smantana/gris/orez/taitei cu lapte
la 21.30-22 cereale/taitei cu lapte si san

peste noapte nu-l schimb. folosim tot nr. 4 de la pampers. mi s-a intamplat de vreo 3 ori sa se trezeasca ud dar atunci a si baut multa apa peste noapte

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Hepi, Techila, Fraguta, Dana15, Raluk, Biaz imi e tare dor de voi. Daca nu mai intrati pe aici sa spuneti cum mai sunteti si ce fac copilasii, va dau PM-uri pana primesc raspuns.

buna dimineata,
multumim, monikus ca ai intrebat de noi

vezi tu...eu nu mai simt ca am ce cauta pe forum aici...mi s-a luat de atatea certuri..atatea sensibilitati...toata lumea a uitat de fapt de ce a intrat aici si sincer...nu mai am nervi suficienti si ca sa citesc certuri de doi lei.

noi suntem bine, andrei un pic cu febra, sper sa tereaca repede. in rest...crestem

va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Raluk ziceam de un post referitor la faptul ca Crissbebe ar fi sters nu stiu ce mesaj si ca nu ar fi bine-venita acolo desi tot forum public e. Nu mai stiu exact cum suna pt ca nu am avut rabdare sa mai caut.

Cand am zis de PM-uri, nu m-am referit la a barfe in Pm-uri ci la a aflat ce mai fac copilasii. Cred ca m-am exprimat destul de bine, daca nu, imi pare rau dar pt asta erau PM-urile pt ca nu am chef de barfe cu nimeni.

Danangie te cred ca iti e greu. Sa dea Dzeu sa ai in burtica ceea ce iti doresti. Tare mult va respect eu pe mamicile cu 2-3 copii pt ca eu una nu mai am curaj sa ma gandesc momentan la al doilea. Peste vreo 4-5 ani poate mai uit si ma razgandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

monikus cred ca eu sunt aia care te inteleg tare bine. Avem doar vreo 3-4 nopti de cand se trezeste si nu mai urla. Exact ca la voi era si la noi. Cu o mica precizare: trebuia sa fie liniste ca eu mai am si-o scolarita care trebuie sa se odihneasca. Iar eu ma descurc doar cu sotul . Parintii mei tin copiii peste zi atunci cand sunt odihniti si-s lapte si miere
Cand sunt eu acasa, fug ca potarnichile. Deh, trebuie sa vada care mai este pulsul pietii, care mai sunt vestile cu pensiile..chestii de-astea care ma ajuta pe mine enorm

Deci, ce am mai incercat eu de disperare:
- rugaciune seara
- neinsistat cu mancaruri daca nu are chef
- neschimbat de hainute si transferat in pijama daca era ursuz
- schimbat de pampers noaptea chiar daca are doar pipi. ma gandeam ca poate il deranjeaza ca se simte umezeala oricate geluri ar avea kilotii aia.
- culcat cu mine-n pat (dar e a naibii de greu ca am patul pe mijloc si el fuge...asa ca-l agatam cu o esarfa de mana mea)
- dat alinan baby cate 25 picaturi la culcare
- dat ceai calmbaby (dar nu-i place deloc!!!) in loc de apa
- masat pe burta cu un gel anticolici (cand ajung acasa iti zic cum se numeste...ceva nemtesc, parca)
- dat cu dentinox imediat ce-a dat sa urle (ii place gustul si mesteca putin degetul meu asa ca uita pe moment)
- pregatit TV direct pe un canal cu muzica si dat tare!!!

Nu mai stiu...astea mi-au venit asa ca rostogolul...

80% din ele n-au functionat dar macar ca idei

irina pupam Andreiul care pune muraturi . Vesti de la tati ai??
Cat despre sulueta...mda, ce sa zic. Bine ca-i sanatoasa. Am invatat in timp sa ma detasez de problema. Am vazut altii si mai uscati decat ea.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Topics for today:

1. Ce cantitate de mancare necesita un bebe minim pe zi? Stiu ca trebuie cam 400 ml de lapte, dar solide, cam cat pe total?
2. Ce marime aveti la pampers si mai schimbati noaptea? Noi am stat cu nr 4 (avem cam 10,700 kg), dar multe nopti, pe la 2-3 trebuia schimbat de tot ca dadea pe afara la propriu. Si am luat un bax de nr 5 (folosim Premium Care, unde nu exista acea marime 4+), care sunt super mari, ii atarna la fund ca o punguta colectoare(Scrie ca-s pt 11-25 kg).Plus ca erau tipul ala nou Dry max, care tot cu gel mirositor inauntru e, nu mi-au placut deloc. AM revenit la nr 4, dar tot cu o schimbare in timpul noptii.(de pipi, kk foarte foarte rar face noaptea, aproape niciodata).

--------------------------------------------
Rares-Costin 4 oct 2009

Da, cu pampersu. Incearca si alta firma. Noi folosim Libero cu mare succes, mai mult de 12 ore ii tine. Cand ii pun din greseala seara Alana de la dm, ca mai am si din alea in casa, pe la 2 noaptea e ud. Incearca deci alta firma. Libero e cel mai super, pe acelasi loc cu Huggies Premium. Dar huggies e mai scump.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

Hepi, Techila, Fraguta, Dana15, Raluk, Biaz imi e tare dor de voi. Daca nu mai intrati pe aici sa spuneti cum mai sunteti si ce fac copilasii, va dau PM-uri pana primesc raspuns.

buna dimineata,

vezi tu...eu nu mai simt ca am ce cauta pe forum aici...mi s-a luat de atatea certuri..atatea sensibilitati...toata lumea a uitat de fapt de ce a intrat aici si sincer...nu mai am nervi suficienti si ca sa citesc certuri de doi lei.

noi suntem bine, andrei un pic cu febra, sper sa tereaca repede. in rest...crestem

va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Multumesc frumos pt faptul ca ai intrat sa ne spui ce mai faceti. Pt mine e important. Imi pare rau ca simti asa dar asta e, te inteleg ca nu mai ai tragere de inima si nu te invinovetesc cu nimic ca scrii acolo. Fiecare scrie unde se simte bine. Imi pare rau ca Andrei are febra, dar sper sa treaca repede. Va pup pe toti si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Neata fetele,

Anamaria merci de .
Noi ne pregatim,maine luam motul...poate scap si eu de tuse,...parca sunt un pic mai bine,dar cu remediile mele naturiste...eu si stramosii nostri dacii

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Sper sa fii mai bine repede ca sa putem face reclama la naturiste. Sigur pleaca tusea cu motul!

Semnat
Daca nr. 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:

buna dimineata,

va pup

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

Na ca am bushit mesajul si a trebuit editat.

te inteleg perfect. De doua zile ma gandesc daca sa mai citesc aici pentru ca imi fac rau in viata reala. Imi creste tensiunea, pierd timpul de pomana, fara nimic constructiv. Forumul asta ar trebui sa ne aduca numai bucurie si relaxare din viata si asa ocupata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

O zi buna va doresc

Mergi la inceput