Dovlecei in sarbatoare*199*LMA Sarah Maria!
Raspunsuri - Pagina 3
crissbebe spune:
LALI frumoase marjelele..Paul de super,super...cum se perie el singur...pup limolinele...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Aricelule foarte interesant articolul...multumim de informatii...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
x_ggg spune:
Care-i faza cu bijuteriile, Lali? O afacere noua?
Mie imi place poza in care se piaptana Paul.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui x_ggg Care-i faza cu bijuteriile, Lali? O afacere noua? Mie imi place poza in care se piaptana Paul. -------------------------------------------- Rares-Costin : 4 oct 2009 |
Pregatire pentru ,deocamdata exersez. "MArgelele" sunt mai colorate in realitate,telefonul meu face pozele tare sterse la lumina becului.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
crocodana spune:
Ama e bine, nu a vomat decat o data, atunci seara, iar scaun moale doar unul pe zi, am tras concluzia ca un dintos ne-a speriat atat. De ieri a inceput sa si manace, altceva decat tzitzi ceea ce e nesperat, i-am facut de regim, dupa meniurile vostre si nu am fortat-o deloc! (Nela te pup!tzitzi a fost la putere si am realizat ca stie ea mai bine ce-I trebuie)
Vik sanatate!
Vai Cris ce m-a emotionat Emma, cat e de dulce si de cuminte!M-a impresionat tare tare si ma bucur ca ai reusit sa o filmezi si sa ne-o arati!
Iulika mami [emoticon bucuros topaind], am intrat ieri sa aflu vestile dar nu am reusit sa scriu…m-am bucurat de numa……si eu visez sa am pereche, baiat si fata si sper sa fur ceva din optimismul si increderea ta cand va fi sa fie….
In rest sunt intr-o pasa extrem dar extrem de proasta, focusata pe banci, contracte, ouguri si amendamente din care inca mai sper sa ies cu rezultate bune!
Va sarut, sa aveti o zi frumoasa, in ciuda vremii/vremurilor!
Ps. Am reusit sa uploadez cateva poze cu Ama (deja mi-era jena de voi, anomis, nela ), before and after the cut!Sunt pe mail!
Sabina eu nu am vazut minunile tale. Nu sunt pozele!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Ioanna81 spune:
croco e bine ca e bine si totul e de la dinti!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
alex25 spune:
Lali tare frumoase margelele, bafta.
Croco ma bucur ca nu au fost decat dintii.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ellenuta spune:
saluti fetele
avem calduraaa, avem valoareee, blocul nostru e cel mai tareee!!! au dat astia drumul la caldura, ce bine, nu ma clantanim in casa ..
croco ma bucur tare ca e bine ama!! ce bine ca a fost de la dinti si nu altceva.
lali interesante bijuteriile, cand dai drumul la afacere? paulica e un haios si un frumos! ce frumos se perie si cum face el ordine in dulapior ..
aricelule saru-mana de informatii! aparatul ptr aerosoli e primul pe lista acum cand imi intra banutii .. dar nu stiu daca sa-mi iau omron sau laica ..
alex te-ai incumetat afara? eu nu le-am scos pe astea mici .. si asa sunt cu mucii taras ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
alex25 spune:
Elle m-am incumetat nitel, ca nu am mai scos-o de 3 zile si deja nu mai putea nici ea nici eu, dar nu am stat mult, mi s-a parut frig rau. Cat despre caldura, nu pot decat sa ma bucur pentru voi...la noi in cartier este caldura de ieri, mai putin pe strada noastra, pentru ca nu au terminat de reparat la punctul termic, imi vine sa ma impusc, cred ca imi va veni factura de curent mai mult decat asta vara.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
Buna fetele,
Sper ca s-au mai insantosit dovleceii bolnaviori.
Alex ai dreptate cu factura la lumina. Daca luna trecuta a venit 3 milioane luna asta sare cu mult.
Din fericire si la noi, ca si la Elle, au inceput sa dea caldura ca m-am certat ieri in sedinta de comitet cu toti. I-am amenintat ca ii pun pe ei sa il duca pe Rares la dr.
Am trimis si noi pozute din luna a 11 a pe mail daca v-a fost dor de noi.
Noi ne pregatim sa iesim afara. Noi iesim in fiecare zi indiferent de vreme pt ca nu se poate sta in casa cu el. Afara sta cumintel in carut
Va pupam.
Edit: Lali, frumoase bijuurile.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei