Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara am venit de la dr, mi.a iesit bine proba aia nasoala nici ivan nu a fost azi la cole, ca pe langa muci avea niste bube, care s.au dovedit intepaturi, dar oricum am dat o crema sa nu se infecteze roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
uff ce zi, numai vesti naspa....
ce trebuie sa faci acum?
sanatate!
ivan ce fel de intepaturi avea?
castelana mami fericita
ami_84 spune:
citat din mesajul lui dayanara am venit de la dr, mi.a iesit bine proba aia nasoala Roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
oanaiacovita spune:
Adormit cupilul, scriu repede ca am trebi, azi merg sa imi pun sterilet si tre sa prestez chestii de infrumusetare.
Nu va suparati daca nu va mai multumesc pentru voturi, stiti ca va iubesc pe toate si va trimit o vedere din Rusia de a fi.
Castelana tare m-as bucura daca as sti ce fac cu alimentara aia, dar nu stiu in ce stadiu sunt. Dar am asa 10.000 de oameni la coada, vanzari de 207.000 lei(ce bine mi-ar prinde mie banii astia ) si 100% clienti satisfacuti. Na, ce o insemna, nu stiu.
Sensibila multumim de ideea cu pateul. Eu cand a face 8 luni si trecem oficial pe gluten, am de gand sa prajesc un pic painea, cat sa o fac mai moale, sa o ung cu tot felul de chestii(printre care si pate, branzica, unt, etc) sa i le fac cubulete si sa ii dau pe masuta lui. Sa si le puna si in cap de vrea.
Meniu nu am mai pus ca i-am dat 2 zile la rand aceeasi chestie.
Meniu azi:
- dimineata: para+piersica+branzica(papat tot, in 2 reprize)
- amiaza ficatel cu legume(vad eu ce mai am pe acolo )
- diseara laptic ca suntem in deplasare.
Fug la defrisata.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
dayanara spune:
castelana ce vesti naspaż
am zis ca mi.a iesit bine proba, era o proba pt depistare de polipi eventual cancerigeni nu e chiar de plans ca mi.a iesit bine
ivan a fost muscat de insecte, ce.s pe acolo prin curtea colegiului
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
Ah, Roxi ma bucur ca a iesit bine analiza. Pupicei la Ivan sa ii treaca toate.
castelanaC spune:
citat din mesajul lui dayanara castelana ce vesti naspaż am zis ca mi.a iesit bine proba, era o proba pt depistare de polipi eventual cancerigeni nu e chiar de plans ca mi.a iesit bine ivan a fost muscat de insecte, ce.s pe acolo prin curtea colegiului roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
aaaaaaaaaaaaa
scuzeeeeeeeeeee
o ce veste minunata!!!!!!!!!!!!!!!
scuze ca am inteleg invers.
castelana mami fericita
dayanara spune:
oana ami
te.am votat oana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
citat din mesajul lui stanucel ami_84 nu vrei sa imi dai si mie reteta pentru iaurt in casa? vreau si eu sa fac iaurtul in casa,te rooggggggg FILMULETE POZE mamica de Adelina 16.04.2010 |
Eu am facut asa: am cumparat lapte UHT Dorna 3,5% grasime si un iaurt mic Muller. Am "uns" peretii unui borcanel de 200g cu o lingura de iaurt, si l-am umplut cu lapte cald (cam cum il bei de obicei, deci nu fierbinte). L-am infasurat intr-un prosop si l-am pus aseara pe calorifer si dimineata era gat! Si era si cald, numai am adaugat cerealele. Pentru urmatoarea data cand faci, pastrezi o lingura din iaurtul nou.
Cantitatea o poti ajusta dupa cum doresti, procedeul e acelasi: uns vasul cu iaurt, adaugat laptele cald, infasurat in prosop si lasat la cald pana a doua zi.
Irina (8 martie 2010)
"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Adormit cupilul, scriu repede ca am trebi, azi merg sa imi pun sterilet si tre sa prestez chestii de infrumusetare. Fug la defrisata. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Ce fel de sterilet iti pui si cat te ajunge? Sa imi zici daca te-a durut.
Irina (8 martie 2010)
oanaiacovita spune:
Ami, diseara iti spun amanunte ca nu stiu.
Am pus 2-3 poze.