Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 5
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara am venit de la dr, mi.a iesit bine proba aia nasoala nici ivan nu a fost azi la cole, ca pe langa muci avea niste bube, care s.au dovedit intepaturi, dar oricum am dat o crema sa nu se infecteze roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
uff ce zi, numai vesti naspa....
ce trebuie sa faci acum?
sanatate!

ivan ce fel de intepaturi avea?
castelana mami fericita
ami_84 spune:
| citat din mesajul lui dayanara am venit de la dr, mi.a iesit bine proba aia nasoala Roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
oanaiacovita spune:
Adormit cupilul, scriu repede ca am trebi, azi merg sa imi pun sterilet
si tre sa prestez chestii de infrumusetare.![]()
Nu va suparati daca nu va mai multumesc pentru voturi, stiti ca va iubesc pe toate si va trimit o vedere din Rusia de a fi.![]()
Castelana tare m-as bucura daca as sti ce fac cu alimentara aia, dar nu stiu in ce stadiu sunt. Dar am asa 10.000 de oameni la coada
, vanzari de 207.000 lei(ce bine mi-ar prinde mie banii astia
) si 100% clienti satisfacuti. Na, ce o insemna, nu stiu.
Sensibila multumim de ideea cu pateul. Eu cand a face 8 luni si trecem oficial pe gluten, am de gand sa prajesc un pic painea, cat sa o fac mai moale, sa o ung cu tot felul de chestii(printre care si pate, branzica, unt, etc) sa i le fac cubulete si sa ii dau pe masuta lui. Sa si le puna si in cap de vrea.![]()
Meniu nu am mai pus ca i-am dat 2 zile la rand aceeasi chestie.
Meniu azi:
- dimineata: para+piersica+branzica(papat tot, in 2 reprize)
- amiaza ficatel cu legume(vad eu ce mai am pe acolo
)
- diseara laptic ca suntem in deplasare.
Fug la defrisata.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
dayanara spune:
castelana ce vesti naspaż
am zis ca mi.a iesit bine proba, era o proba pt depistare de polipi eventual cancerigeni nu e chiar de plans ca mi.a iesit bine
ivan a fost muscat de insecte, ce.s pe acolo prin curtea colegiului
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
Ah, Roxi ma bucur ca a iesit bine analiza. Pupicei la Ivan sa ii treaca toate.

castelanaC spune:
| citat din mesajul lui dayanara castelana ce vesti naspaż am zis ca mi.a iesit bine proba, era o proba pt depistare de polipi eventual cancerigeni nu e chiar de plans ca mi.a iesit bine ivan a fost muscat de insecte, ce.s pe acolo prin curtea colegiului roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
aaaaaaaaaaaaa
scuzeeeeeeeeeee
o ce veste minunata!!!!!!!!!!!!!!!
scuze ca am inteleg invers.

castelana mami fericita
dayanara spune:
oana ami
te.am votat oana
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
| citat din mesajul lui stanucel ami_84 nu vrei sa imi dai si mie reteta pentru iaurt in casa? vreau si eu sa fac iaurtul in casa,te rooggggggg ![]() FILMULETE POZE mamica de Adelina 16.04.2010 |
Eu am facut asa: am cumparat lapte UHT Dorna 3,5% grasime si un iaurt mic Muller. Am "uns" peretii unui borcanel de 200g cu o lingura de iaurt, si l-am umplut cu lapte cald (cam cum il bei de obicei, deci nu fierbinte). L-am infasurat intr-un prosop si l-am pus aseara pe calorifer si dimineata era gat! Si era si cald, numai am adaugat cerealele. Pentru urmatoarea data cand faci, pastrezi o lingura din iaurtul nou.
Cantitatea o poti ajusta dupa cum doresti, procedeul e acelasi: uns vasul cu iaurt, adaugat laptele cald, infasurat in prosop si lasat la cald pana a doua zi.
Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)
ami_84 spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Adormit cupilul, scriu repede ca am trebi, azi merg sa imi pun sterilet si tre sa prestez chestii de infrumusetare.Fug la defrisata. ![]() Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |

Ce fel de sterilet iti pui si cat te ajunge? Sa imi zici daca te-a durut.

Irina (8 martie 2010)

oanaiacovita spune:
Ami, diseara iti spun amanunte ca nu stiu.![]()
Am pus 2-3 poze.

Adelina 16.04.2010