Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Miria - insanatosire grabnica pt tine, sa isi recapete Dami vocea, desi se pare ca i-a revenit, si pt dragul de Casi sa nu il mai doara .

Ina - sper sa va linistit si voi

Ieri Gia a mancat pt prima oara pate de pui, si ar fi mancat pana bubuia. Dar cum a fost prima oara nu i-am dat f mult

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Babyangel, ce a crescut Codrin! lasa ca o sa fie bine, acum cu vit D si Ca sa vezi ce baiat se face! sapt viit mergem si noi la vaccin de 6 luni.

Nibiniki, merci, toate avem ce arata, iepurasii nostri sunt tare draguti. Nu mai zic ce dulce e frumusica ta!

Kossir, bine ca a ajuns mama bine acasa. Eu ma lupt la telefon cu tata, e intr-o stare de depresie cumplita, nu vrea sa vina nici la noi. Ma gandesc ca daca insist vine si se simte si mai prost aici...
deocamdata a terminat si statiunile unde era programat, rudele, etc.
Hai ca te aduni acum si te mai dixtrezi cu noi, cu "aberatiile" noastre, noi astea nevorbite si cu timp de stat pe forumeala.

ramy daca mai trebuie mai dau o cafea, chiar si doua, eu beau in continuare decof, m-am obisnuit asa de cand am ramas insarcinata.Imi pare rau ca te-a durut capul, a mai trecut? o aspirina saracului ceva?

Briza mari, trimit ceva caldurica pentru tine?

IoanaCt, of cu tusea asta si haraiala... sanatate!

happyjoi, he he he auzi tu monumentelor tatelor eroine! Si al meu a ramas fan 100% nu vrea sa bea altceva.
da si al meu isi suge degetele in timp ce papa piure, nu tot timpul dar obisnuieste!

Jeni, da imi place asa cu un platou de papica! stiam ca ai sot libanez, dar nu-i asa ca-i bun hummusul? daca e si gata faciut si mai bun, vorba mamei mele: cea mai buna mancare cand e facuta de altul!
a si aseara sa stii ca si castelanul meu a fost stereo cu draguta ta, cand ne-am adunat si eu cu sotul sa canapeloase, ne-a chemat el, o ora a durat sa adoarma profund, nu stiu ce obicei si-a facut acum de cand papa piure ( o fi cu proprietati insomniace?)
Deci nimic sexe!

Miri, saraca de tine, cu amandoi puii maraiti! ai grija si de tine! Bine ca te mai pricepi si nu te panichezi. Imi place cand dai aici sfaturi, mai bag si eu la cap. Sanatate!

Ina, uau curg saraciile astea de probleme toate odata! Sanatate si ai grija si de tine, nu poti claca! sanatate la pui si la sot! tie putere!

Andra-s si al meu la fel, nu ragaie mereu, dar si cand il apuca imi este runine, aaaa si trage niste vanturi asa ca sa nu ma creada nimeni ca a fost el, micutul din carut! Dupa il apuca si pe el rasul, uneori chiar face : aaaaaaaa ca si cum s-a linistit!

OanaI cum merge fata alimentara?
ieri te-am votat si de la alta conexie, calc tot, deci am bagat dublu! sper sa mergi in Rusia, am fost la SankPetersburg e fain, bafta!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

hi,
eu nu prea citesc numai va bombardez cu informatii

http://www.flaschenmilch. de/catalog/index.php?language=en&osCsid=781249ffd522fc94927e225ffca4a129

produse de la humana online cu 10 eur transport pana in 10 kg, puteti sa vedeti daca se merita...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Sensibila - pate de pui? vrei sa detaliezi un pic?

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Sensibila - pate de pui? vrei sa detaliezi un pic?

Irina (8 martie 2010)

"Cu toate ca nu pot sa-si aiba casa in piata mare, totusi oricine se poate incalzi acolo la soare." (proverb toscan)

Chiar asa, baga rateta!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ami_84, castelana - scuze fete m-am exprimat gresit. Era vb de pate de ficat de pui.
Cred ca toatya lumea stie reteta.
Ficat fiert, cu unt, galbenus si putina sare

IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

hi,
eu nu prea citesc numai va bombardez cu informatii

http://www.flaschenmilch. de/catalog/index.php?language=en&osCsid=781249ffd522fc94927e225ffca4a129

produse de la humana online cu 10 eur transport pana in 10 kg, puteti sa vedeti daca se merita...

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Sunt ieftine si nici nu am vazut sortimentele astea de la humana pe aici. Dar tre sa cumperi cam de 100e...

Irina (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

ami_84, castelana - scuze fete m-am exprimat gresit. Era vb de pate de ficat de pui.
Cred ca toatya lumea stie reteta.
Ficat fiert, cu unt, galbenus si putina sare

Atat sunt de mare !

merci, bine de stiut.

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am venit de la dr, mi.a iesit bine proba aia nasoala

ina ca mi.am adus aminte ca mi.ai tinut pumnii, adevarul e ca proba asta ma punea pe ganduri

silvana baut lapte de dimineata si abia acum am apucat sa.i dau un borcan de fructe

miria sanatate lui dami

nici ivan nu a fost azi la cole, ca pe langa muci avea niste bube, care s.au dovedit intepaturi, dar oricum am dat o crema sa nu se infecteze

jeni multumim
dar la costumul ala nu avem cum pune cizmulite :) le bagam picioarele in saculetii aia

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

ami_84 nu vrei sa imi dai si mie reteta pentru iaurt in casa? vreau si eu sa fac iaurtul in casa,te rooggggggg

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput