Prietene la bine si la greu - 61

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

La multi Ani Laura, Matei si Renus

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Cu scuzele de rigoare ,pt intarziere :

LA MULTI ANI ANNABELLE!!!

Eu sunt racita rauuu, nas infundat, tuse, stare naspa...as dormi non-stop...si Zburly are o energie Mai nou doarme ziua doar 20 minute, vreo 2 reprize

Shtephy, ce placintica frumoasa si maare. Multumim de complimente. Da...are fata mea 80 cm, nu stiu cand a crescut asa repede. Pediatrul o masoara pe o chestie de lemn care are fix 80 cm. Sunt curioasa luna viitoare cum o mai masoara ca-i ies picioarele din chestia aia.

Lyly, ma bucur pt vestile bune. pe Alex.

Raluci, deja il asezi pe Bubu pe olita. Ce fain. As incerca si eu sa vad ce "iese"

Lalu, frumoase poze. Mai dar mamicile de la Iasi , is toate asa sexy mammy??

Ma duc sa mai bag un ceai "hapciu" d'ala de la Fares.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

La multe lunite luniversatilor Remus, Matei si Laura

Dankutza ma bucur sa aud de progresele lui Pinky.Bravoooo

Monisoffff si voi cu mucii. si eu am aceeasi problema cu nas, gat, mai putin urechi, dar speram sa nu ma mosteneasca si pitik.....

am fost aseara la med.fam. si ne-am ales cu :zinat, eurespal si in continuare panadol, nurofen. aseara am vazut ca are o umflatura sub ureche pe gat si m-am speriat, drept urmare azi dimineata iar la dr. eu banuiam oreion, dar dr. nu este sigura, ce-i drept nu arata chiar asa. A vrut sa ma trimita la infectioase,dar cand ma gandesc cum e acest spital la noi am preferat sa mai stau pana luni si daca nu dispare ma duc la un ORL-ist. Monis in VS nu cunosti vreo unul, ca la noi sint toti ???

Lyly- ma bucur sa aud ca Alex e mai bine

Nu mai retin cine intreba de imunostimulatoare(scuzeee ) eu ii dau de 2 luni, mai am o luna, broncho-vaxom. asta nu inseamna ca il recomand( are multe reactii adverse) si din 3 persoane pe care le cunosc si il iau acum 2 au tuse in momentul administrarii, sooo. stiu ca sunt la farmacie fff multe produse in acest sens, chiar si mai light (naturiste)

Dienutze

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lumi_calin orelistu' de care zic a facut facultatea la Iasi dar iata ca profeseaza in Buc... Altul nu stiu.
Eu m-am intors de la dr cu reteta de Aerius... pt dupa alaptare care poate fi la... sulivara . Asa ca pt nas si gat iau fix nimic. A, ba bag apa de mare si am furat azi niste picaturi vit C de la copil...
Sper sa nu aveti nici un oreion pe acolo si sa fie doar in mintea ta de mama stresata si grijulie

Floricik imi pare rau ca esti in trendul zilei, vorba Smarandite parca as spune pas la ultimele tendinte in moda toamnei . Multa sanatate!

Lylyana ce tare Alex cu muci si cu somn, oau! sper sa-i ramana obiceiul bun si dupa muceala

Ancutza ce fain a zis Sabi tica-tica-tic cred si eu ca-ti vine s-o papi .

Bag si eu dupa masa un ceai de macese, doar ca tre sa ma duc sa-l vanez ca de asta n-am prin zona.

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna ziua fulgusori zgribuliti,( sau nu? Numai frumoasa italianca cred ca se bucura de caldura. Sau sunteti prin tara?)

Am fost afara, si desi nu este nici un nor, sufla un vant foarte rece. Andrei a adormit, si pana termina masina de spalat am intrat sa va salut.

Lumi_calin, si Andrei are ganglionii de la gat inflamati de cand cu infectia. Cica e normal la infectii, raceli, etc. Poate de la raceala i se trage la Calin. Sper ca n-am zis ceva prostii, dar eu explicatia asta am primit-o. Sa va faceti bine cat mai curand.

Legat de olita, pe Andrei il pun de mai bine de o luna (de atunci cred ca facut de 2-3 ori kk in scutec). Andrei face kk in general, o data pe zi. Eu il pun dimineata cand se trezeste. Daca face kk nu-l mai pun in ziua respectiva, daca nu repet operatiunea dupa urmatoarea trezire, sau spre seara. Cand se plictiseste el se ridica de pe olita, si atunci il iau chiar daca nu a facut nimic. Cand vrea sa faca , face in max 5 minute, cand nu , nu....

Apropo de asta, am citit un articol in care scria ca , in general, fetitele se cer la olita pe la 18 luni iar baietii pe la 22. Eu am un mic pitic legat de asta pentru ca va trebui sa-l duc la camin la 2 ani, si cica ii accepta numai daca se cer la olita.

Ma duc la intins haine, facut bagaje (ca doar e vineri).

Va spun de pe acum un weekend placut tuturor.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Multumesc tare mult de link-uri, Ancutzule. Nu scrie explicit daca e bun pentru copii sub un an, ci doar pentru copii. Oricum, tocmai am observat ca nu mai am macese in punga. NU stiu de ce tineam minte ca au mai ramas...

Sunt singura cu Timi si afara bate un vant de te ia pe sus, asa ca asteptam cuminti (si fara muci) sa vina tati si sa facem iar aprovizionarile.

In concluzie: e ok sa dam la fulgusori ceai de macese? Din cate vad pana acum, nu pare a fi contraindicat...

Lyly
, ma bucur mult ca sunteti mai bine. Sa-i tina Dumnezeu naravul cu somnul lui Alex si dupa perioada M.

Floricik
, imi pare rau ca si tu esti bolnava. Of, si Licurici, si Monis racite... sa treaca cat mai repede!

MULTA SANATATE
si pt puiutul lui LumiC si pt toti fulgusorii si mamicile bolnavioare.

Laura, Matei si Remus!!!

Edit: Ancutz (asa imi place mie sa-ti zic , daca nu-ti place, let me know ), ce fain silabiseste Sabinutza! Smotoceste-o putin si din partea mea, pe frumoasa cu ochi albastri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Sa ma mai dau putin pe net daca Timi tot se ocupa cu (dez)ordinea prin sertare.

Vad ca vorbiti deja de lucruri sfinte - facutul la olita. Noi nici nu i-am cumparat inca asemenea "instrument", ca la cat de duracell e el, tare mi-e teama sa ma risc...ca nu sta locului nici doua minute...daramite pe olita...
Vorba cuiva pe-aici (am uitat ciine zicea ): mi-e nu stiu cum sa-l intrerup pe om cand il vad ca se screme sa-si faca treaba.

Si ultimele noutati in materie de jocuri: am schimbat azi lenjeria de pat, si Timi era tot calare pe mine, printre perini si cearseafuri. Cand am terminat, am observat ca o capsa de la cearseaful de plapuma (noi am scos deja plapuma ) nu se mai inchide. Timi care era langa mine, isi tot baga nasucul pe-acolo, asa ca...l-am bagat cu totu' in cerseaf (intre cearseaf si plapuma ) si "il fugaream" prin pat sau ne jucam cucu-bau. Sa vedeti numai ce chitzaiala si ce rasete... si-apoi nu vroia sa iasa... si pe cand l-am scos, era tot transpirat de a trebuit sa-l schimb.

Ma duc acum, ca asa sare pe salteaua aia in patut, de cred ca face gaura in curand si ajunge la vecinii de jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

eu am cumparat o olita tip scaunel cand avea Calin vreo 7 luni. Dar cand il pun pe ea(imbracat, ca altfel nu sta nici o secunda)se uita asa mirat la mine si imediat intinde mainile sa il iau, iar eu il pun la loc, chestie care merge de vreo 3 ori maxim ca apoi se pune pe un bocet, iar mai nou se ridica singur de pe ea si o plimba prin casa( de mana cu mine). cred ca e mai buna pt echilibru.
si el ca Emil face caca deobicei cand sta la masa si parca nu pot sa dau copilului mancare pe olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

In sfarsit mai intru si eu pe zi sa vad ce fac fetele.
Shtephy nu ma deranjeaza ca papa bucatele pentru ca pana acum nu manca decat pasat dimineata(fructele).Ma deranjeaza ca nu mai accepta decat legume fierte si carne fiarta bucatele din mana nu din lingurita.
Cel mai tare mi-e groaza ca nu mai manaca decat dupa ora 13.00.E haotic.Toata ziua vrea san.Asta e buba.La 13-14.00 abia il fac sa manance ceva,apoi pe la 16.00 mai papa un pic si in rest san.De cand face asta doarme noaptea de la 21.40 la 00.30 cand suge .Adoarme apoi pana la 07.30cand cere san si in continuare pana la 09.20.
Dankutza felicitari lui Pinky.
Nu ma mai lasa mata sa scriu.Revin mai tarziu.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Annabelle scumpa si frumoasa, iti urez cu intarziere La Multi Anisori, sa fii sanatoasa si sa ai si un strop de noroc (cum zice buna mea).

Eu sunt intr-o permanenta alergatura si citesc pe sarite iar de scris si mai rau. Am citit-o pe Cristina_boc care spune ca Andrei face doar o data caca pe zi. A mea face de cinci ori. De cand cu eritemul asta cred ca ma culc la baie. Deci, a mea e cacacioasa la propriu sau nu?
in sfarsit m-a sunat pediatra aseara si mi-a zis sa iau Multilind si sa pun peste comprese cu ceai negru. Sa vedem acum ce va fi. Eu mor de multe ori in tara asta: la cresa/gradi nu vor sa dea cu nici o crema care este cumparata din farmacie sau prescrisa de medic. Am zis ca o sa-mi folosesc imaginatia de romanca si o sa pun crema prescrisa intr-o cutie cu alt nume si rezolv problema

Apropos de gargarita si de progresele ei bebelusesti, ma striga pe nume (bine, in loc de Laura imi zice aua) insa cu tonalitate iar mama imi zice cand ii e foame, somn sau vrea in brate.
Trimit si mai tarziu o sa raspund si eu cum tb!

poze

Mergi la inceput