Prietene la bine si la greu - 61
Raspunsuri - Pagina 2
dana n. spune:
La multi ani Annabelle!!! Sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
Lumi si Richard, sa va traiasca frumusetea de fata. Sa aveti parte numai de lucruri bune impreuna
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dankutza spune:
Tocmai am aflat ca vinerea urmatoare trebuie sa sustin un workshop pentru alti profesori.
Dana, mama lu' Pinky
Ramonika spune:
Annabelle - La multi ani! sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
many_bani spune:
ALEXA ANNABELLE DENISE
sa ai o viata lina, lipsita de griji si sa luminezi viata parintilor tai.
mami de Vlad (29.10.2009)
Alinus25 spune:
Intru si eu repede...
La Multi Ani Annabelle. Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii fericita si sa le aduci multe bucurii parintilor tai!
Si cu intarziere si celorlati puisori care au implinit 1 anisor, David si Maia
Va imbratisez si va pup . Imi pare rau ca nu ma pot tine de cuvant sa fiu impreuna cu voi, ai mei au fost amandoi raciti, Dragos din pacate a facut al doilea episod de bronsiolita.
monica_80 spune:
La multi anisori papusica frumoasa Annabelle! Sa cresti mare si frumoasa, sa fii iubita de toata lumea si inconjurata mereu de prieteni!
La multi ani si tie Lumi, s-a implinit un an de cand esti mamica, sa-ti traiasca frumusetea de printesa, sa te faca sa fii mandra de ea si cine stie poate in curand sa-i faci cadou un fratior sau o surioara. O zi superba sa aveti si distractie placuta!
de scump Maria 13.12.2009
monica_80 spune:
Lalu bine ati venit! Ma bucur ca ati avut un concediu super si ca Ari a fost de gasca. ceva pozici?
de scump Maria 13.12.2009