Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Vad ca toata lumea are simptome..incep sa ma ingrijorez ca io n-am. Acu am 5 saptamani si 4 zile (aproximativ)..si nimic. Sanii sunt fff putin umflati, nici o greata, nici o sensibilitate la mirosuri, pofta de macrae la fel ca inainte..

A mai experimentat cineva dureri ca la ciclu in abdomenul inferior??? Eu tot am de cateva ori pe zi...si dr. mi-a dat duphaston.

In seara asta vin in Romania

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu zic sa te bucuri ca nu ai simptome si sa profiti
zbor linistit

----------------------------------------
Marina6+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Am intrat si eu sa va citesc...mai pe la pranz asa...
Simptome nu prea am nici eu...foarte rar greturi si daca sunt, culmea, sunt spre seara
In rest, doar sani durerosi si as adormi ceva mai devreme decat inainte

Mie la eco ieri, medicul mi-a spus ca am 7 saptamani si 5 zile, dar niciodata nu mi-a spus cati mm are bebe.Nici DPN-ul nu mi l-a spus...sa fie oare prea devreme?
M-a emotionat cand mi-a spus ca au aparut deja mugurasii membrelor
As fi vrut sa il vad ca misca,dar doctorul mi-a spus doar:' mai mult ca sigur doarme '
Abia peste doua saptamani mai mergem la eco si apoi, peste inca 2 la dublu test

7+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Buna, va dau un link [poate va e de folos:
www.4shared.com/dir/3504628/ca3aa0f8/sharing.html

O sa gasiti multe carti in format pdf si doc ref la nastere si perioada de dupa.

Multa sanatate sarcina usaoara si la termen va doresc la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neata la amiaza! Acum am intrat! trimit imediat pm celor care doresc! Am inceput sa uploadez si documente...mai urmeaza si altele!Va logati pe contul comun si le gasiti in sectiunea DOCS!

Mergi la inceput

Am trimis si mail pe contul comun! cu cateva atach-uri!Mai tarziu mai pun! Sa verific listuta...sa vad s-au facut modificarile sau sa le fac eu....Acum cat inca mai doarme terminatorul...

Sunt super buzy zilele astea...ca in 23 luna aceasta am cununia religioasa...si nunta in toata regula...si mai am un milion de lucruri de facut! De exemplu, sa il conving pe fiul meu drag sa stea sa il pot masura pentru frac!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui anna_i

alayna, cand vine perioada asta?!? ca vreau si eu...

Eu am intrat in a 9 saptamana . Nici nu simt ca sunt graviduta,nu simptome ciudate,nu greturi,nu ma deranjeaza mirosurile (lucrez intr-o bucatarie aici ) .
In schimb pap ca o sparta,totusi am grija ce pun in gura,evit grasimile,painea,dulciurile(cat pot) etc

Va doresc la fel !

9+

:)

nu cred ca e motiv de ingrijorare ca nu ai simptome! eu la prima sarcina nu am avut simtome pana in luna a 5-a...cand am mers la medic pentru ca aveam crampe grozave in burtica: adica misca bebelusul...si eu aveam inca CM! Fiind mai plinuta atunci nu mi-am dat seama ca sunt gravi, pentru ca CM venea regulat in fiecare luna...nu am avut greturi, nu am avut ameteli, nici probleme cu mirosul..deci...eu zic sa nu te ingrijorezi din cauza asta! ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2011 spune:

Am facut ce modificari am vazut ca trebuie facute in lista! Daca mai e ceva...va rog semnalati!

Pupici la Burticutze!

Mergi la inceput

Hai cu moderarea!Oare cate mesaje mai trebuie scrise????????????

Sper ca nu multe!

Mergi la inceput

Oare cat dureaza sa se aprobe mesajele? O intelegem pe Dana777...de ce nu scrie...ea trimite azi un mesaj...pe care il vom putea citi numai maine:((

Mergi la inceput