Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
MaiIunie2011 spune:
Am facut eu.Poftiti aici!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157351
RAMONELLA spune:
Am facut eu capitol nou.Astept as fie moderat
Am pus si o rugaciune inainte,Tatal Nostru,sper sa nu va suparati.
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
5+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
RAMONELLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto BUJORI si PANSELUTE de mai-iunie 2011 Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008) |
Imi place mult!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
5+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Am facut eu capitol nou.Astept as fie moderat Am pus si o rugaciune inainte,Tatal Nostru,sper sa nu va suparati. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
K, hai ca acum vroiam sa il fac.
cum sa ne suparam? Doamne ajuta!
Alina
5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)
musettepink spune:
| citat din mesajul lui RAMONELLA Am facut eu capitol nou.Astept as fie moderat Am pus si o rugaciune inainte,Tatal Nostru,sper sa nu va suparati. Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4 In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!" |
Multumim de capitol.Imi trimiti si mie datele pe PM sa ma trec in listuta te rog?

de Luca si
7+
musettepink spune:
| citat din mesajul lui alina_anto BUJORI si PANSELUTE de mai-iunie 2011 Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008) |
si mie imi place

de Luca si
7+
Valentina_D spune:
Da, stiu ca este doar o statistica si nu un diagnostic.
Dar, statistic vorbind (culmea culmilor, eu chiar sunt statistician
) am vazut ca majoritatea fetelor care au peste 30 de ani au in urma rezultatelor un risc mai ridicat
Faptul ca am fost fumatoare si ca m-am lasat foarte de curand...chiar nu influenteaza rezultatul? Evident sa am sa declar asta in fisa.
Dublu Test il fac la Medlife la Chitescu, si pentru Triplu Test , daca e cazul, tot la ea merg daca mi se pare ok.
Am intrebat doctorul despre morfofetala, at trebui facuta prin ianuarie, dar e prea devreme pentru programare. Evident, tot la Chitescu mi-a sugerat sa o fac. Am vazut pe ent pareri si pareri, cu toate astea, pare a fi un ecografist bun
Ei, dragelor, v-au placut se pare florile propuse de mine

...eu zic deja sa ne hotaram, ca doar deschidem capitol nou
Alina_anto, am trimis PM. Sper sa reusesti tu, ca pe mine neuronu gravid nu m-a ajutat in dimineata asta
Bujori si panselute....imi place 

Pup toate fetele si burticile
8+
MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s
RaluM2 spune:
Bujori si panselute suna perfect!
eu sper sa am o panseluta motata :)
eu trebuie sa fac eco de morfologie pt trim I pe 15/16 noiembrie si cred ca o sa o fac la Medical City sau la Clinica Academica ca acolo e dr meu si mi-a zis ca sunt aceleasi aparate.
O sa sun sa vad cat costa si sa ma programez.
8+
elenya83 spune:
Vreau si eu o panseluta cu codite 
Fetelor..eu sunt putin ingrijorata ...am rh negativ....sotul meu pozitiv...si mi-e teama...am citit tot felul de chestii pe net legat de asta...
mai e cineva in situatia asta?? ![]()