Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

Musete, inca nu am discutat cum o sa nasc dar sincer imi doresc cezariana pentru ca am prietene care s-au chinuit foarte tare sa nasca normal si mi-au recomandat din tot sufletul sa fac cezariana.
Prefer insa sa aman discutia despre nastere, nu stiu de ce anume...:)

Mergi la inceput

Eu caut cartea Mama si copilul de sotii Capraru dar nu am gasit-o inca in librariile in care m-am uitat si nu as vrea sa o comand online ca sa platesc si curierul.
Daca ati vazut-o cumva pe undeva sa imi spuneti si mie va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

M-am tot gandit si sa stiti ca in lunile mai iunie infloresc asa: panselutele,lalelele, lavanda, bujorii (infloresc toata luna mai si trei sferturi din iunie)....teii....

Imm? Ce ziceti?

Burtici cu panselute de mai iunie...mie nu imi suna rau

8+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Haideti sa va zic de ce imi vine mie de vreo doua zile sa ma urc pe pereti.
Pe 9 noiembrie sunt programata la Dublu test. Habar nu aveam mare lucru de el, asa ca m-am apucat sa citesc pe net. Acum, am capul mare de atatea si atatea situatii si sunt foarte speriata.
Eu am 33 de ani, inainte de sarcina am fost fumatoare inraita, de vreo saptamana am reusit sa ma las de tot, am 3 sarcini oprite din evolutie...deci...din cate am citit, nu prea am nici o sansa sa am rezultate bune la Dublu Test, chiar daca nici in familia mea si nici in a sotului nu cunosc cazuri de copii nascuti cu probleme
Voi ce ziceti? Aminocenteza scrie pe mine?

Poate vreo fata priceputa intra sa ne faca si noua capitol nou.

Eu am user si parola, dar nu reusesc si pace...ce sa mai...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Valentina mie imi place mult Panselute de mai iunie...si panselutele imi plac la nebunie!!!
Cat despre dublu test...fii serioasa!!!N-ai de ce sa-ti faci griji.Nu cred ca daca ai fumat,poate sa faca ceva rau.Stiu cazuri care au fumat toata sarcina.Stai linistita ca stresezi copilul!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Si eu tot la flori ma gandeam,mai exact la bujori,mi se par superbi,deci eu propun bujorii

raluMreferitor la nastere chiar nu sunt un exemplu bun,eu sunt pro cezariana si am nascut asa pt ca asa mi-am dorit,nu vreau sa te influentez in nici un fel,trebuie sa fie strict alegerea ta,ai timp pe parcusrul sarcinii sa te hotarasti.

de Luca si 7+

Mergi la inceput

Valentina eu zic sa stai linistita si sa nu iti mai faci atatea probleme.
Din cate am citit si eu la femeile cu varsta peste 35 de ani trebuie intr-adevar atentie mai mare la dublu si triplu test dar doar in anumite cazuri se recomanda amniocenteza.
Si chiar si in cazul in care te vei gandi la amniocenteza cu un dr bun nu ai de ce sa iti faci griji ca nu sunt riscuri asa cum citim noi pe net.
Cel mai bine e sa ai un doctor in care sa ai incredere si sa te sfatuiesti cu el.
E bine ca ai reusit sa te lasi de tigari. Spre norocul meu eu m-am lasat din iarna trecuta fara sa ma gandesc neaparat la sarcina.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Valentina_D

Haideti sa va zic de ce imi vine mie de vreo doua zile sa ma urc pe pereti.
Pe 9 noiembrie sunt programata la Dublu test. Habar nu aveam mare lucru de el, asa ca m-am apucat sa citesc pe net. Acum, am capul mare de atatea si atatea situatii si sunt foarte speriata.
Eu am 33 de ani, inainte de sarcina am fost fumatoare inraita, de vreo saptamana am reusit sa ma las de tot, am 3 sarcini oprite din evolutie...deci...din cate am citit, nu prea am nici o sansa sa am rezultate bune la Dublu Test, chiar daca nici in familia mea si nici in a sotului nu cunosc cazuri de copii nascuti cu probleme
Voi ce ziceti? Aminocenteza scrie pe mine?

Poate vreo fata priceputa intra sa ne faca si noua capitol nou.

Eu am user si parola, dar nu reusesc si pace...ce sa mai...

8+

Trimite-mi parola si user-ul pe Pm si incerc sa fac eu cap nou.

Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

BUJORI si PANSELUTE de mai-iunie 2011

Alina 5+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

valentina uite ce am gasit despre dublu test:
Dublul test nu reprezinta o metoda de diagnostic. In cazul obtinerii unui risc crescut de anomalie fetala la nastere, medicul obstetrician va hotari oportunitatea efectuarii de investigatii suplimentare.
Riscurile calculate depind de acuratetea informatiilor furnizate de pacienta/medic trimitator.

Eu zic sa nu te stresezi si iti recomand mai bine sa-ti faci programare pt ecografiile morfologice la niste dr buni si priceputi.
Unde faci dublu test?

de Luca si 7+

Mergi la inceput