Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Si a mea cred ca tot de august este.
Valentina sincer nu stiu, dar ma tot gandesc sa merg la dr unei prietene sa fac eco mai devreme.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna burtici,

Am fost si noi azi la doctor - prima eco. Bebe - creste, are cativa milimetri, are activitate cardiaca ok, problema e uterul bicameral abia descoperit.
Am primit tratament de sustinere, ramane sa monitorizam in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Mushil, in locul tau as as face. Stiu ca te va costa un pic, numai ca se merita, macar pentru lunistea ta. Daca puiul tau e conceput in august, eu cred ca doctorul ala ori e nebun...ori nu are nici o treaba cu ecografia
Iti tin pumnii

Am si eu o intrebare. Voi ati inceput sa va dati cu creme pe burtica? Si daca da, cu ce anume?

Eu inca nu ma dau cu nimic, si vreau sa va intreb daca crema de galbenele cu vitamina E dauneaza lui bebe
Eu ma impac bine cu ea de multa vreme, mai ales iarna, si as fi fericita sa o pot folosi si iarna asta, chiar si pe burtica

Ce ma sfatuiti?

8+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

valentina, nu cred ca are ce sa dauneze o crema de galbenele....
Eu in sarcina trecuta m-am dat cu mustela. dar ma dadea masa din an in pasti ca imi era lene si cred ca juma de tub am consumat doar. dar nici nu am avut vergeturi, daia am stat mai relaxata...

Pe mine ma doare spatele de ma omoara si ca sa fie si mai interesant, dimineata copila mea nu are chef sa faca un pas pe jos in drum spre gradinita. Realizez ca nu voi mai rezista mult in ritmul asta...ori trec la carut si vin cu el gol de fiecare data....ori..nu stiu....

----------------------------------------
Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Marina, tu cum te simti la sarcina asta? Am citit ca la Ana ai avut complicatii.

Darius Matei ( 24.07.2009 )
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna doamnelor!
Sunt o viitoare mamica de mai! Ma primiti si pe mine la voi?

tot ceea ce conteaza este ceea ce iti umple sufletul si inima de caldura, dragoste si fericire

Mergi la inceput

DN 29.10.1979
UM 03.08.2010
DPN 10.05.2011
Medicul la care merg Dr Dimassi Adrian.

tot ceea ce conteaza este ceea ce iti umple sufletul si inima de caldura, dragoste si fericire
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui floretronela

Buna doamnelor!
Sunt o viitoare mamica de mai! Ma primiti si pe mine la voi?

Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara!!

Alina 4+ , mamica fericita de Scortzisoara Sara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Sa va povestesc ce am facut pana acum. Fiind o sarcina asteptata de ani de zile va dati seama ca am fost(si inca mai sunt)stresata sa fie totul bine. Am facut analizele necesare plus factorul V si II Leiden (MTHFR).. am vazut ca sunt cateva fete care au la semnatura. Analizele au iesit bune in general, mai putin urocultura unde s-a depistat infectie cu e-coli (desi nu am avut niciodata o infectie urinara) si avem prezente mutatiile heterozigote C677T si A1298C. Concluzia risc crescut de tromboza. Ca tratament am primit 3 dupha/zi, 4utro/zi, 3 no-spa/zi, 1 elevit/zi, 1 acid folic/zi, 1/2 aspenter seara la culcare. Tratamentul ptr ecoli l-am terminat maine iau rezultatul, sper ca am scapat de balarie! Acum mai am de luat doar 2 elevit si termin cutia si aspenterul.Maine mergem la nenea doctor sa vedem cum stam si daca mai este nevoie de pastilute. Banuiesc ca aspenterul din ce am citit il voi lua pana spre saptamana 33 de sarcina..undeva pe acolo..
Sper ca nu v-am inebunit de cap.

10+

Mergi la inceput

Alina multumesc mult. La fel si tie si tuturor fetelor! Sa ajungem sa ne strangem puiutii in brate.

10+

Mergi la inceput