Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, gravidutzelor!
Am uitat sa spun ca am si tuse (in special noaptea...nu mai pot dormi din cauza tusei) si de asta m-am gandit la acel ceai.
Oricum nu eram sigura daca dauneaza in sarcina. Ma bucur ca m-ati lamurit.
M-am apucat acum sa fac.... si imi este cam rau de la miros. Se pare ca ma incerca o greata...Sa nu radeti de mine daca va spun ca ma bucur.
prettysunshine, eu zic sa nu te stesezi de pe acum in legatura cu testul. Mie mi se pare cam periculos ce zici tu, dar.... tu stii cel mai bine ce te-ar linisti.
Sper ca si la mine sa iasa rezultatul bine, dar daca ar iesi cumva la test ca ar putea avea sindromul down nu as face nimic...adica tot as pastra bebele. Mai ales ca nu sunt 100% sigure.
Valentina si eu m-am programat la dublu test, pe 12 noiembrie. Tot atunci imi vad si puiul. Abia astept.

Noapte buna, burtici!

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

prettysunshine, in legatura cu testul....depinde. gandeste-te ce ai face daca...
de obicei, daca nu iese prea bine dublu test se asteapta si se face si triplu, eventual amnio mai tarziu...cand deja este prea tarziu...

eu la prima sarcina am faacut dublu test dar fara sa stiu despre ce e vorba....oricum a iesit bine de triplu nici nu a mai pomenit medicul. Acum o sa-i sugerez sa nu-l mai facem....

april, sirop homeopat STODAL, antituse. pe mine ma ajuta

hopes, daaaaa culorile si alea imi faceau rau
Ce siteam data treuta s ce simt si acum....orice inseamna detergenti , chimicale....am senzatia ca miros a ciorba si imi fac si mai tare greata. Iar pastile data trecuta aproape ca nu am luat. cred ca am cumprat o sigura cutie cu vitamine si m-am chinuit sa o termin pe tot parcursul sarcinii. in rest mi le bagau in perfuzii, care in total cred ca au fost vro 2 luni....
aaa, si sotul vroia sa ma mangaie pe cap, pe spate si nu il lasam ca mi se facea si mai greata...
Am avut vro 2 luni si insomnii. doamne cat de greu e si cu aste. si arsuri, ca am dormit in fund o vreme...

am si eu prietene care zburau pur si simplu, nu au avut nici o problema toata sarcina....si ma gandesc ce perioada frumoasa au avut....

bun venit noilor gravidute

alina, cele care si-au declrat medicii sunt trecute la listuta

----------------------------------------
Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

M-ati mai linistit cu treaba asta cu saptamanile,stefaniadinu la mine menstruatia era la 25 de zile,iar ultima inainte de a ramane insarcinata am avut-o la 17 zile,pentru ca sunt mandra posesoare e unor fibroame de toata frumusetea,deci nu prea ma pot gandi la ovulatie intarziata.
Nu e dublu test,pentru ca nu e de sange,mi-a spus clar nu se ia lichid amniotic,deci nu e amniocenteza si oricum aia se face mai tarziu din cate stiu eu,la testul asta se ia din placenta.De ce zice sa-l fac?Pentru ca am 35 de ani impliniti si se considera ca peste 35 de ani creste riscul de anomalii cromozomiale.Dar zau ca nu stiu ce sa fac,mai am ceva timp de gandire.
Si tot mi-e greata,azi a fost o zi groaznica,nici un moment fara greata,dar pe de o parte ma bucur,inseamna ca totul e in regula

7+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Prettysunshine si eu zic sa nu te stresezi,si Luca a fost mereu mai mic cu caeva zile decat trebuia dar asta pt ca eu ovulez undeva in ziua 17-18 deci era clar de ce.sunt sigura ca si la tine e ceva de genul,nu te stresa.In legatura cu testul acela nu stiu care este,la mine pe lista dublu test apare la 9 saptamani dar nu sunt inca convinsa daca il voi face sau nu.

Vreau si eu pe listuta va rog,datele sunt:
UM 22.08.2010
DPN 29.05.2011
Dr Dan Tutunaru spitalul Elias,
chiar mai sunt pe aici gravidute care merg la Tutunaru?

Daca nu aveti timp sa ma treceti in listuta imi puteti trimite parola si ma trec eu alaturi de celelalte noi venite.Merci.

de Luca si 7+

Mergi la inceput

musette, nu stiu cine detine parola...dar cu siguranta te va adauga in momentul care intra

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

tema de gandire: cum sa se numeasca burticile noastre? avand in vedere ca conceperea a avut loc in septembrie la majoritatea....avem multe fructe si legume de unde sa alegem

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!

Eu am fost dimineata la eco...Doctoritei i s-a parut ca a vazut embrionul si inimioara,dar inca nu si-a putut da seama bine.Oricum saculetul a crescut,nu a putut sa-l masoare prea bine,ca cica era intins pe tot uterul,dar l-a masurat cumva pe latime si era de 1,44 cm.Miercurea trecuta era de 0,5 cm,deci a crescut.Dupa ecograf am 5 saptamani si 5 zile,dar dupa UM am 5 saptamani si 1 zi.Sper sa fie bine in continuare.Ma mai duc saptamana viitoare la eco.

Ca vorbeati de greturi...credeti-ma,dupa 2 sarcini pierdute,ai da orice doar ca sa stii ca bebe e bine.De aceea spuneam ca prefer sa am greturi decat nimic...pentru ca atunci cand nu simti nimic,esti tot timpul in stres,oare bebe e bine,oare sarcina evolueaza???

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Hello,

Vad ca ne inmultim.
April, in raceli este bun si oscillococcin, eu ii dau lui Darius. Al meu copil este racit, tuseste si azi noapte a facut febra 39,7, i-am bagat supozitor si a scazut. Sunt cam zombie azi, dar macar el nu mai are febra.
Eu am facut eco la 10 zile de intarziere si nu s-a vazut nimic, chiar mi-a zis ca nu e sarcina si poate fi o dereglare hormonala, doar ca altceva zic testele de urina si sange. Nu stiu de ce a fost asa de ferm dr asta, nici nu a luat in calcul posibilitatea de a fi insarcinata. Poate nu avut loc conceptia in ziua 14 si de asta nu o fi vazut nimic. Abia astept sa ajung la dr meu cu care l-am nascut pe Darius, dar de abia in noiembrie.

Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mushil imi pare rau ca Darius e racit.Si Bea a fost racita in ultimul timp,dar numai nasucu ii curge.Cati ani are Darius???Eu ii mai dau la Bea sa suga Homeogene sau Paragripe.Ii plac,ii zic ca sunt bobo.Si le suge frumos,dar le mai si mesteca.
Cand ai avut ultima menstruatie si de cate zile ai ciclul???Cum de nu a vazut doctorul ala???Ecograful era performant???

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Mushil imi pare rau ca Darius e racit.Si Bea a fost racita in ultimul timp,dar numai nasucu ii curge.Cati ani are Darius???Eu ii mai dau la Bea sa suga Homeogene sau Paragripe.Ii plac,ii zic ca sunt bobo.Si le suge frumos,dar le mai si mesteca.
Cand ai avut ultima menstruatie si de cate zile ai ciclul???Cum de nu a vazut doctorul ala???Ecograful era performant???

Ms mult. Darius are 1 an si 2 luni, de mai bine de o luna a racit doar cu muci, ia trecut, intr-o saptamana iar a racit si tot asa pana acum cand tuseste si a facut si febra. Pe langa asta bunica mea e in spital ca a cazut si o opereaza si are probleme si cu inima.
Sincer nu stiu cum nu a vazut, chiar m-am mirat, dar mi s-a parut superficial dr, de asta am repetat testul de urina si apoi am facut si un test de sange si sunt ambele pozitive. Trebuia sa vada macar saculetul asa cum s-a vazut si la Darius. O sa vad cand merg la dr meu, doar ca trebuie sa mai astept un pic.

Darius Matei

Mergi la inceput