Burticutze de Mai - Iunie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mushil eu nu cred in povestile astea,ca daca ai fata faci asa,sau daca ai baiat faci asa...sau daca mananci dulce e fata sau sarat baiat...si faza cu forma burtii mi se pare aiurea...
Eu cred ca fiecare sarcina e unica in felul ei,si nu seamana cu cealalta.

Valentina nu stiu cum sunt contractiile la o varsta asa de mica a sarcinii.Si pe mine ma mai doare burta.Cateodata ma doare ca si cum as avea febra musculara la burta,sau ca si cum as fi stat toata ziua in picioare si am facut mancare.Cand am ramas insarcinata,ma durea in partea dreapta si durerea radia spre picior.Chiar imi faceam ganduri negre,ca ar fi extra...dar a zis doctorita ca s-a fixat in partea dreapta a uterului.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 5+

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Stiu ca sunt doar povesti, ca doar mama a avut 2 sarcini toxice si are un baiat si o fata.

Darius Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluM2 spune:

vezi ca mesajele tale sunt inca moderate si nu apari in timp real.Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare.
Bafta la doctor.

Multumesc mult de precizare, nu intelegeam de ce apare scris ca sunt moderate.
sper sa fie totul ok maine.
Daca imi spune ceva interesant dr, va anunt maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

multumesc mult de sfaturi

Nici eu nu prea pot descrie cum simt durerea de burtica, dar cert e ca da, uneori imi radiaza spre picior

Asteptam vesti bune de la fetele care merg zilele astea la echo. Noi abia pe 22 oct mai ajungem

8+

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

nu pot sa cred ca exista fete cate vor arsuri si greturi
sunt criminale astea. acum sunt mai bine totusi. data trecuta imi era greata sa ma uit la tv, imi era greata sa stau la pc, imi era greata sa vorbesc, imi era greata de la lumina,imi era greata de la muzica, de la citit.... de mancare nici nu mai discut.....
Aveti grija ce va doriti......

hopes, esti bine?

----------------------------------------
Marina7+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Marina, completez: mi-era greata de la culori, mi-era greata de materiale, mi-era greata si de mine. Luam toate pastilele seara la culcare ca sa stiu sigur ca nu le vomit.
Azi sunt mai ok,() nu am arsuri, desi stiu ca si alea sunt oribile, si vin cand numai bine ma lasa greturile.
Deci fetelor, nu va intristati ca nu aveti greturi, bucurati-va de sarcina.
Ptr. mine sunt cele mai naspa luni (exceptand faptul ca va veni un copil, normal), ma refer strict la senzatii: greata, ameteli, stari de lesin, tremur, apoi arsuri, miscat greoi, dureri de oase, carcei, insomnii...dar asta e, merita toate acestea la final, acea minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucie spune:

Buna, fetelor!
Vreau si eu pe prima pagina Gata!.. s-a lipit frat'su lui Matei.
Datele mele sunt :
DN: 26.04.'79
UM: 04.09.2010
DPN: 11.06.2011

Mai am un baietel se 21 de luni, numele lui este Matei Constantin.
va pup!

... am si eu o intrebare... Ce cantitate de acid folic luati zilnic? ca nu-mi mai aduc aminte exact cate am luat cand eram gravida cu Matei, acum iau 2 pastile de 0.4 mg pe zi, voi?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Buna, gravidutelor!
Acum am ajuns si noi de la scoala....

Valentina, sa stii ca nici eu nu am greturi. Cred ca cele mai importante simptome la mine ar fi sanii mai durerosi (dar nu rau), poftele si starile schimbatoare . Greturi foarte rar....O singura data am vomitat.
La fel ca si tine ma gandeam ca nu este bebe in regula, dar m-am convins vineri ca este bine. Si sper sa fie in continuare bine....mai merg la control abia pe 12 noiembrie.

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lucie

Buna, fetelor!
Vreau si eu pe prima pagina Gata!.. s-a lipit frat'su lui Matei.
Datele mele sunt :
DN: 26.04.'79
UM: 04.09.2010
DPN: 11.06.2011

Mai am un baietel se 21 de luni, numele lui este Matei Constantin.
va pup!

... am si eu o intrebare... Ce cantitate de acid folic luati zilnic? ca nu-mi mai aduc aminte exact cate am luat cand eram gravida cu Matei, acum iau 2 pastile de 0.4 mg pe zi, voi?!

eu iau o singura pastila de acid folic/zi. 0.4mg

Bine ai venit intre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

Fetelor, vroiam sa va intreb ceva.
Se pare ca am reusit sa racesc putin....doar gatul ma deranjeaza.
Tusesc destul de des, mai ales noaptea ma trezesc din somn si pana nu beau ceva cald nu-mi trece.
Imi fac mereu ceaiuri de lamaie cu miere, dar parca nu are efect.
Mai aveti voi alte idei? Ma doare ingrozitor...
Am zic sa incerc cu ceai de ceapa (imi facea mama cand eram mica). Presupun ca nu este interzis, nu?
Va !

Bunul Dumnezeu si Sfintii Parinti Ioachim si Ana m-au ajutat, sunt 8+

Mergi la inceput