Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

ambramburika..cum ai reusit ?? ai grija ... da cu diclofenac si pune o fasa elastica , tb cu hainele am fc si io acum o saptamana

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, . m-am hotarat azi merg si imi cumpar si iau macar 1 la 2 zile.

bebelu pai am deja 60,5 kg si 1,69m . nu sunt chiar bat...desi as vrea eu...

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adi - pai e greu? Sa casti gura aiurea si sa calci in strachini ? Lasand gluma la o parte, ma feream de un catel si nu am calculat bine distanta intre bordura si strada. Merci!

ralu - e slaba (despre bb yasmi vb), da' isi face procese de constiinta pt napolitanele si cioco pe care le mananca . Si eu cred ca isi face probleme degeaba, da' na, ea le stie mai bine.

Ca veni vorba ... si eu iau vitamine si am luat si la prima sarcina. Nu neaparat ca as fi bat sau ca as avea lipsuri, da' cu alimentatia nu acoperi necesarul de vitamine si bb iti ia tot ... ramai tu descoperita dupa aia. Parerea mea.

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

de abia astept la eco sa vad ce greutate are bb (sper sa imi spuna )fetita la 20 de sapt avea aproape 400 gr parca. si atunci vad eu dc sunt diferente ca am mancat eu sau nu sau ca am luat vitamine sau nu.

petro, ai grija. eventual mergi la dr sa iti prescrie o alifie sa te dai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - la dr. e mai dificil sa ajung (adica ma dispera asteptarea), da' o sa intrebla farmacie eventul. Daca nu ma lasa durerea. E o durere suportabila, poate nu e nimic. Merci .

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Yasmi pai esti aproape cat mine mama...asa k nu te plange k esti grasa, da????
eu acu aproape 3 sapt aveam 58. de atunci nu m-am mai cantarit. acu chiar nu stiu unde e cantaru in totu dezastru din casa. si am 1.73.
asa k nu e maer diferenta intre noi.

al meu zice k acu arat si eu a om normal.
iar doctoru a zis k nu se vede k am pus ceva p mine..iar cand i-am zis k ultima oara aveam 10kg puse...zice: pai da..dar ai inceput de la minus..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mada, mie dr mi-a spus ca tratamentul pe care mi l-a dat e maxim ce pot lua (desi eu am auzit si de tramaente mai puternice, iar pe prospectul de la Gynipral scrie ca se poate lua 1 la 2-3 ore). Oricum, numarul contractiilor la mine e in crestere: la 19 sapt aveam 3/zi, acum am cam 6, dar din astea 1 max 2 sunt mai puternice, restul sunt slabe si au loc marea majoritate cand ma duc sa fac pipi - chiar nu stiu de ce, imi vine sa nu ma mai duc )

23+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

mi-a prins tare bine ca am vb cu voi despre vitamine. aveam asa un fix in cap cu vitaminele astea.... si aveam impresie ca cele mai multe gravi nu le iau....
tre sa ies la cumparaturi cand termin papica si atunci intru la farmacia de langa mine. daca nu gasesc elevit pot lua orice fel de vit prenatale gasesc ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Abramburica poti sa te dai cu o crema cum e diclofenacu. nu se intampla nimic. du-te la farmacie si vezi ce iti da.
ai grija data viitoare

si eu dc nu bagam atata dulce, pizza si mc, sigur nu ajungeam la 10 kg dar cum tentatia si pofta e mare....

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Yasmi pai esti aproape cat mine mama...asa k nu te plange k esti grasa, da????
eu acu aproape 3 sapt aveam 58. de atunci nu m-am mai cantarit. acu chiar nu stiu unde e cantaru in totu dezastru din casa. si am 1.73.
asa k nu e maer diferenta intre noi.

al meu zice k acu arat si eu a om normal.
iar doctoru a zis k nu se vede k am pus ceva p mine..iar cand i-am zis k ultima oara aveam 10kg puse...zice: pai da..dar ai inceput de la minus..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

ha ha ha bebelu...tu ai 27 de sapt eu maine intru in 21...nah...sic...si cum sa fiu burticutzo ca tine???? tu ai loc sa pui....ai loc destul!!!!
eu nu spun ca sunt grasa , mai inteles gresit, imi e frica sa nu ajung iarasi la 25 de kg in plus.....si pt asta trebuie sa fiu atenta!

e adevarat ca le dai jos dupa (mai greu sau mai usor...eu destul de usor) dar de ce sa te chinui dupa cand poti sa previi de acum si sa iei doar cat e nevoie???

Mergi la inceput