Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata si de la noi

mada multumesc iubita , u cand mergi la eco ? ce faci cum te mai simti ?

ana casa de piatra , sa fiti fericiti , sa va iubiti si sa va bucurati de bb vostru . Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji in legatura cu greutatea copilului , te poate mostenii si in plus conteaza sa fie sanatos , linisteste-te ca totul este in regula , ok??

mirela multumim de cafeluta , tu cum te mai simti ?

simo..ai grija cu contractiile alea

tunde..ma bucur ca totul este ok , ai grija de tine . Incearca sa iei niste magne b 6 eu de cand iau ma simt mult mai bine , deci ajuta.

lucia..daca faci analize poti manca atata timp cat nu faci glicemia , este singura care este influentata de faptul ca ai mancat , in rest nu e nici o prb .

vas iubita te servesc eu cu niste sw cu branza topita si sunca sau pateu si sunca ..de care vrei......la gamba poti da cu diclofenac crema , dr meu a zis ca avem voie

ralu f dragute alea de la ikeea , aseara am visat ca am gasit husa din aia la 45 lei si am zis ca raluca a luat-o mai ieftin :))) ...o sa merg si eu in ikeea sa fac rost de banuti

yasmi eu iau vitamine din saptamana 16 , am luat elevit dar imi era rau asa ca am schimbat cu centrum materna , nu iti fac rau ar fi bine sa incepi sa iei .

codruta..in prenatal se intra la 7 luni si zece zile cf legislatiei in vigoare , asta inseamna ca la 28 de s intri in luna a 7 si mai numeri dupa 10 zile ....dar sunt dr de familie care te baga si de la 28 s fix , asta depinde numai de ei daca vor pt ca altfel sunt trasi la raspundere

Noi am luat micul dejun ..... suntem ok chiar ma bucur ca de trei zile ma simt bine , doamne ajuta . Bineinteles ca imi vine sa fac si aia si aia ..dar mie teama sa nu ma apuce iar vreo durere asa ca stau cumintica , insa ma plictisesc .

pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata fetele!

Aditza m-am lamurit cat de cat, dar nu am vazut nicaieri pozele de la tine. Sigur le-ai pus pe gmail?

Yasmi eu nu iau nimic. Voi repeta analizele luna asta si daca sunt grave de tot poate ca o sa-mi dea ceva Dar din fericire nici nu simt nevoia. S-ar putea sa ajung si eu la greutatea pe care ai avut-o in prima sarcina, asa fara vitamine, dac anu ma controlez un pic. Sper totusi sa fie sub 18 kg.

Shines felicitari pt aniversare! Acum fiecare stie cum sa-si imparta timpul: serviciu, acasa, dar pe cat posibil e bine sa ne menajam ca daca nu o facem noi nimeni nu o face. Sfaturile sunt binevenite, mai ales de la mamicile care au trecut prin reale probleme.

Mada sunt sigura ca o sa fie altfel de data asta mai ales ca ai fost mereu pe faza. O sa-i povestesti copilului cand va fi mare prin cate a trecut mamica lui curajoasa sa-l poata aduce pe lume

Annamaria casa de piatra. E mare copilul tau dar asa si trebuie sa creasca. Tie ti-e mare burtica? Mi-ar placea a vad niste poze.

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

madalina..vas asa am patit eu , din august de cand stau in cm am fost ba la unul ba la altul .... si uite asa am reusit sa iau medicale , am luat de la trei medici ...asa este te trimite de la unul la altul , med de fam nu poate da mai mult de 14 zile ...apoi tb sa mai faci rost din alta parte si uite asa ...ce am mai umblat si eu , ar mai tb sa merg pe 15 luna asta sa il prelungesc macar pana pe 21 ca sa ma poata baga in prenatal .

ziki ..bafta la eco sa vi cu vesti bune

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata si dela noi

Adi super tare visu

yasmi am luatr acid folic pana la 16s si dupa elevit si fier.
eu zic sa iei. k te ajuta. nu cred k poti sa acoperi tot necesaru de vitamine din alimente. asa mai iei si din pastile.
lasa ingrasatu, k dai dupa jos. oricum esti slaba k mine.

Ana casa de piatra. sa fiti fericiti si sa va bucurati de bb. o sa te trec in listuta.

intru si eu in clubu celor care nu au chef de nimic.
nenea ala nu a venit inca sa se apuce de treaba, ca mai are o lucrare inainte, si uite asa, stau si frec duda

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

adriana iubita in picasa ..ma scuzi te rog , eu daca ma loghez la picasa prin gmail am zis direct gmail .

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata si de la noi!!

Am dus copilu' la gradi si ma apuc de haine. Sa fac ordine prin ele ... sa mai dau din cele de fetita, sa tin alea care se potrivesc pt. baietel. Ieri am foat harnicuta si am executat schimbul de haine pt. noi.

Si tot ieri am fost cascata ca am calcat aiurea si mi-am sucit glezna. Pare usor umflata si ma deranjeaza la mers.

E frig afara ... ma duc sa beau lapticul cu cacao.

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata si dela noi

lasa ingrasatu, k dai dupa jos. oricum esti slaba k mine.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

ralu faci misto????

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

ralu iar nu a venit ??? naspha
da ...visez tot felul in ultima perioada , uneori ce vb sau discut ziua visez noaptea

aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

nneatzaaaa poftiti la gogosele calde cu laptic si miere
la voi nu e frig in casa? ma dispera m-am trezit cu dureri in gat, acum am dat drumul la AC pe caldura, alta viata
Masuta de infasat e super utila, la finutzul meu am incercat si era beton asa la inaltimea ta, fara sa te apleci, si eu o sa am.
Ce bine ca mai sunt mamici cu experinta pe aici,ne ajuta mult, chiar daca parerile sunt diferite, noi facem o selectie
Madalina.. e bine ca iei tratament acum, mie mi-a dat 3 no-spa/zi si gynipral un sfert la 6 ore, dar avem contractii asa ca am ajuns la jumatate de pastila la 6 ore si acum e mult mai bine, daca mai am 3 contractii pe zi si alea scurte.De trecut nu trec asa e, dar scopul e sa ai cat mai putine sa nu faca presiune asupra colului, o sa fie bine

Yasmi..si eu iau vit, bb suge de la noi si ne lasa in dosul gol, daca reusesti sa ai o alimentatie super echilibrata e ok, dar cum acum mancam toate prostiile pline de chimicale nu prea vad cum, cumnata mea a patit-o rau la prima sarcina nu ia recomandat dr vit si la nastere nu-i mai reveneau oasele la loc, mergea cracanata rau, am zis ca nu-si mai revine saraca si ce dureri avea. Deci daca te stii cu carentze e bine sa iei. Eu la inceput de sarcina stateam bine cu analizele, dar pe masura ce am inaintat in sarcina analizele au inceput sa scada.
bafta la eco

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 25+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Adi o sa vina..dar nu stiu cand.
bine..nu dureaza mult ce are de facut azi..dar barem sa stiu k a facut si am scapat p ziua de azi..nu stau pana diseara sa ma invart prin casa.

Yasmi pai cate kg ai???hai zi repede k in poze esti bat.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput