Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Loutzy, am reusit sa fac unul, da ma enerveaza ca nu am timp deloc pt asta...doar sambata! Oricum mi se pare ca a iesit foarte mic, desi am urmat intocmai instructiunile gasite pe net...Cat de lunga e oare talpa unui nou nascut? Nu am avut curaj sa ma apuc inca de modelul dat de tine, pt ca mi se pare cam greu pe alocuri las ca intru eu in prenatal si stunci te bat la cap mai mult...poate iese pana la urma. A propos, ai gasit un model de pulover? (dar unu asa, mai simplu, ca pt incepatori ca mine!).

ralu, sa termini repede cu renovatul, ca stiu ca nu e placut deloc. dar o sa ai satisfactii dup-aia, ca e culcusul lui bebe curat si calduros! Iti doresc rabdare multa si nervi de otel!

adryiii, sigura ca da, cu ea vreau sa nasc! Ce ai facut cu clatitele pana la urma?

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Noapte buna burtici!!!.
Eu am fugit la nani. Va pupacesc.

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da fetele,acuma sunt mai bine,multumesc.
Patricia,cred ca ciupercile,altceva nu-mi da prin cap....

23+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Shubu- ai gria de tine, fata draga! insanatosire rapida iti doresc.
Ina - recomandarile tale sunt ff valoroase. multzam )))Da, o fi bine sa incep sa iau si eu ceva pt mine (vitamine,ceva)
Bebelu- spor la treaba.
va pup acum, plec in pat ca azi am avut scoala si-s obosita. va pupacesc

27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 84

noapte buna burtici

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

rox, n-am mai facut azi. Maine fac. Am gasit in magazin la plic si am vrut sa incerc...acum oi vedea ce iese. Scrie pe plic ca trebuie sa iasa cam 10-12 buc. De toate cred ca gasim la plic acum. Imi place sa fac eu de obicei orice dar sunt deschisa la nou.

Bebelusi...ce greu e programul cu copilasi!

Noapte buna fetele si somnic usor

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput