Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna seara! stau si eu un pic cu voi la povesti pana mi se prajesc cartofii...(n-am mai mancat cartofi prajiti de luni de zile, dar azi m-a apucat o maaare pofta de cartofi prajiti cu mujdei facut cu smantana).
Azi am fost la control. Am facut si control pe masa (nu mai facusem de foaaarte mult timp, cred ca de la inceputul sarcinii!). Dr mea a fost foarte multumita, totul este ok, chiar a zis la un moment dat "in sfarsit, o sarcina normala!". Mi-a facut si o eco scurta asa, sa vedem ca bebelina e ok si sa-i vdm nasucul, pe care a rugat-o pe asistenta sa nu o mai treaca pe foicica aia, deci am platit doar consultatia. Si am plecat foarte bine dispusa de acolo, am o dr super!

Citesc ce ati mai facut azi si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Felicitari ma bucur ca tu si bebelina ta sunteti bine.

Apropo ai reusit sa faci vreun botosel?

Laura

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ina mersi mult

Roxx ma bucur k bb e ok si ai venit cu vesti bune

Vreau si eu clatite si ce mai faceti bun p acolo

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

am cumparat si eu la plic clatite cu gust de lamaie (pt prima data) si pe spatele lui scria ca imi trebuie un ou, un iaurt sau lapte batut si o lingura de unt sau ulei. Ce sa fac?

adriana 24+ cu elena alexandra

Cauta pe google "clatite la plic" si uite-te la primul link afisat.
Ce iese nu prea seamana cu conceptia noastra de clatite...

19+

Asa e. Nu prea seamana. Arata mai mult a clatite americane, dar nu e chiar asa rau. Trebuie sa incercam de toate. M-am uitat la filmuletul de pe acasa, la clatite cu gust de capsuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

rox e bine sa auzi asta "in sfarsit o sarcina normala" oricine ar fi fericit!
Ce dragut ca ti-a luat banii doar pt control...rar se intampla sa nu se taxeze. Cu ea si nasti, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Shubulina chiar m-am gandit la tine, acum esti bine?Ce naiba ti-o fi picat asa rau?!

Ina , sunt si stresata recunosc, ca Vlad care avea un program f fain: culcat la 21.30, trezire la 08.00, culcat la 13.30, si-a schimbat programul radical de 2 saptamani, a avut un pic de muci, ...ii dau caninii...naiba stie. Acum se culca la 00.00 , se trezeste la 9.30 si apoi se culca la 15.00. Adoarme cu rugaminti muuulllte desi nu aveam aceasta problema....si tot asa.

Azi am incercat sa il tin treaz toata ziua ca sa adoarma devreme, si la 20.30 a picat ca eroul, spr sa doarma si sa nu ne jucam la noapte.....O zi super obositoare pentru ca de kla 18.00 cere la nani

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

O portie de gris cu lapte, cine mai doreste, cine mai pofteste?

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

vas, multumesc de lamuriri! Sper totusi sa nu dureze asa mult...

Codruta, mie dr de familie mi-a spus ca imi da fara pb din sapt 31. pt mine e ok ca nici n-aveam de gand sa intru mai devreme. Ba chiar o sa stau un pic mai mult.

BB_yasmi, eu iau elevit de la inceput si fier din sapt 12. Si am luat deja 9 kg. Dar nu am pofta de mancare mai mult decat inainte. Eu am mare incredere in dr mea si nu am iesit nici un pic din recomandarile ei asa ca...asta e! O sa slabesc eu dupa nastere ca am destula vointa si fac si mult sport de felul meu.

Ziki, probabil ai terminat cu eco deja! Te asteptam maine cu vesti bune-bune!!

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna vorbaretelor
de la 8 citesc ce ati scris toata ziua
sunt obosita, ma duc sa mi fac baie si in pat pe urma
vad ca sunteti bine in mare, fara probleme majore si ma bucur
va poop
noapte buna

23+

Mergi la inceput

adryiii, clatite la plic??? Ce mai sunt si alea???

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Si la capitolul clatite: reteta folosita de mine e super simpla - 500 g faina, 3 oua, 500-600 ml lapte. Amestecate acolo bine, chiar cu mixerul ca sa fii sigura ca nu fac cocoloase (desi de obicei nu prea se baga mixerul in aluat dupa ce adaugi faina...dar aici merge!). Mie nu mi se lipesc daca le prajesc in tigaie de teflon, nici chiar daca nu pun ulei deloc.

_
BB e deja pe drum
Roxana 26+ cu
bebe creste

Mergi la inceput