Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 8
Vasari spune:
Andreea, la multi ani si sa aveti o zi frumoasa!
Pt picasa, eu sunt logata cu userul meu pe care il folosesc des pt gtalk, nu cu cel comun. Intr-adevar se vad doar albumele publice, dar nu prea vad rostul de ce sa le faca publicitate Anya. :) Adica mi s-ar parea normal sa le aiba ea publice daca pune linkul. Fetele din varii motive le-au lasat asa. Unul ar putea fi neatentia sau faptul ca nu stiu exact sa le administreze.
Eu nu tin f mult la intimitate, dar imi place sa hotarasc singura daca vreau sa ma expun sau nu.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s32
beatrice75 spune:
Andreea, bine ca ne-ai zis ca oja, ca intentia mea era sa le mazgalesc.
Symo, la ce dr esti?
Raluca, pai am vazut si capitala Cretei, Heraklion, Knossos, Santorini, nu mai stiu cum se numea insula leprosilor.
Diana, prima data tot la "infertilitate", a doua oara, undeva la parter.
dia
34+
35 ecografic
Vasari spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
inca nu alapteaza pentru ca cea mica nu are putere sa traga ,oboseste f repede dar se mulge ea si ii da cu biberonul. Teoretic dr a spus ca ii poate da drumu acasa pentru ca fata mananca f bine si ia in greutate dar trebuie sa stea ca face antibiotic anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Anca, oricum, la laptele de la mami ma refeream. Am inteles ca inca nu e pusa efectiv la san.
_
beatrice75 spune:
Pe mine ma doare putin in gat si am iesit putin ieri pana la supermarket, seara, ca nu mai iesisem din casa de sambata.......cd am fost la spital. Zici ca-s facuta din guma.
Ieri vorbea sotul la tel cu un prieten si-i spunea acestuia ca mi-am facut bagajul de spital de parca as pleca in luna de miere, dar vorba sora-mii suntem doi acum
34+
35 ecografic
ratusca83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Completare: eu sunt rea, ciufuta si total antisociala Mama ma cunoaste si trece cu vederea. Cateodata simt ca nu pot respira dc se aseaza cineva pe canapea langa mine...iar dc sunt atinsa, imi creste instant tensiunea. Sunt ciudata rau ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 35+ POZE CU PRINTESA BEBE2 |
corina asa sunt si eu...ma recunosc in vorbele tale, mai ales cand este vb de soacra
neata burtici..va pup pe toate si intru mai tarziu...am programare la salon...azi am intalnire cu bebelina si tre sa fiu frumoasa
32+ cu
si ingeras in ceruri
AMR 5 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere)
ancadragoman spune:
Alina,Mariei ii mai dai?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
lorin7774 spune:
buna dimineata la burtici..
eram sigura ca asa o sa se intample : stau acasa si nu apuc nici macar sa va citesc....la serviciu asta faceam in primele minute
am atata treaba....am pus niscaiva muraturi, m-am luptat cu ele 2 zile si azi trebe sa curat bucataria ca arata ca dupa razboi
am de calcat rufe, de crosetat
in rest...nimic nou...bagaj zero, hainele bebelinei as vrea sa plec la mama sa le spal acolo si sa le usuc in curte la aer, ca altfel nu termin nici pana la Craciun....dar e asa de frig si nu ma pot urni de acasa...
am senzatia ca bebelina este tot transversal....ma obsedeaza gandul asta...incerc sa ma autoeduc pentru o cezariana, dar nu-mi iese nicicum...eu vreau sa simt tot si sa nu ratez nimic... mai am 2 saptamani de pelvic rocking si apoi vedem la eco ce am facut..
va pupacesc
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
31+
carm3nutza spune:
Buna dimineata tuturor burticilor
Vreau sa va povestesc si eu ce am patit. Am comandat un patut de pe site si cand i-am sunat de abia mi-a raspuns dupa vreo 5 zile (ADICA LUNI) si au zis ca nu mai au pe stoc ceea ce am comandat si ca ma suna a doua zi sa imi spuna ce au si sa confirm comanda. Nu m-au mai sunat asa ca am crezut ca e teapa si am facut comanda in alta parte de patut si multe altele. Azi au sunat cei de la curierat ca mi-a ajuns comanda de la prima comanda. Ce sa fac? ca eu deja am facut comanda in alta parte daca ei nu m-au mai sunat sa confirm prima comanda.
A patit cineva ceva asemanator?
34+
MSymo spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Symo, la ce dr esti? 34+ 35 ecografic |
Dinu Alexandru
Symo 37+ Diana Nicole
AMR 13 ZILE
Vasari spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Alina,Mariei ii mai dai? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Anca, ziceam ca nu suport durerea... :) So la 2 ani si 7 luni s-a terminat epopeea.:) Eram prin luna 4 cred. Oricum, mai era doar de confort si de nani seara.
Ai fi zis ca dupa atata alaptat sanii devin mai rezistenti, dar eu sunt in continuare extrem de sensibila. Va fi greu si inceputul asta, macar stiu bine drumul.:)
_