FIV la Sibiu (18)
Raspunsuri - Pagina 9
monaramona spune:
talida vezi ca manuta ta de experta a stiut cum sa faca injectiile..30 de oute bun , bun iti tin pumnii in continuare ca vad ca e de bine
misspii spune:
Buna fetelor!
Ieri am avut punctia , a fost OK,fara dureri,mi-am revenit f repede.
22 OVOCITE !!!! De senzatie ...dar am avut si o stimulare pe masura...
Acum astept tel de la Polisano si sper ca sambata sa fie embriotransferul.
Va pup!
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misspii Buna fetelor! Ieri am avut punctia , a fost OK,fara dureri,mi-am revenit f repede. 22 OVOCITE !!!! De senzatie ...dar am avut si o stimulare pe masura... Acum astept tel de la Polisano si sper ca sambata sa fie embriotransferul. Va pup! |
Felicitari!
Buuna productie! Sigur o sa ai pt mai multe generatii de puiutzi!
danaisa20 fericita 38+
cu
bonsai spune:
haideti fetelor sa vedem care e urmatoarea care trage lozul norocos!
danaisa20,mai ai putin....astepti declansarea naturala sau cezariana?
eu ma laud deja cu ceva greturi relativ "discrete"!
5+
crudiutalida spune:
Buna fetele!!
Lola -stai linistita ca o sa vezi ca va fi bine si la tine draguta!!!,iti doresc din suflet sa treci si tu la statutul de "serpoaica"
Te asteptam si pe tine cu vesti bune!N-ai voi altfel ca iei bataita!Si te vreau mai optimista,ca o sa fie bine!!
Inna -am avut toate analizele in limite normale,iar AMH-ul nu l-am facut....
Danaisa - o sa-ti urmez sfatul,trebuie sa b eau lichide cat mai multe si in general nu prea bea ca nu simt nevoia .....cred ca trec pe vin si bereca tot lichide sunt
Mona - te pup si iti tin si eu tie pumnii cu toate ca sunt sigura ca trebuie sa faci cinste ca o sa fie 2 liniute rosii la tine si apoi urmam noi draguta :misspi,lola,etc ca nu te lasam singurica.....dar mai ai rabdare pana maine??? eu cred ca n-as avea si l-as face de azi .te pup si hai mai repede cu rezultatul tau pozitiv!!!
Va pup pe toate!!
crudiutalida spune:
Misspi spune-mi si mie te rog ,cat ai platit tu ieri la punctie? Ma bucur pt tine ca nu ai avut dureri,acum urmez si eu si sunt putin stresata....te pup
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai haideti fetelor sa vedem care e urmatoarea care trage lozul norocos! danaisa20,mai ai putin....astepti declansarea naturala sau cezariana? eu ma laud deja cu ceva greturi relativ "discrete"! 5+ |
ufff am niste emotii!
saptamana viitoare am intalnire cu bebe!
maine aflu cum va fi nasterea - naturala (cu inducere pt ca dr nu vrea sa depasim 40 de sapt) sau prin cezariana.
Nici nu visam sa ajung aici!
Tu pe cand faci eco?
danaisa20 fericita 38+
cu
bonsai spune:
eu astept sa implinesc 7 sapt si sa merg la ecograf la polisano sa vad ce e pe acolo(prin uter).
am senzatia ca timpul trece foarte incet,deci pana se fac 9 luni mai e drum lung....
oria77,ceva noutati?ai fost la eco?
5+
lola77 spune:
woooow...ce productie record la sibiu....ma simt mai linistita, poate prind si eu vreun ciorchine cu bobite multe :)
misspii, ce productie minunata..daca ieri a fost punctia, te-au anuntat azi cati s-au fecundat? nu cunosc termenul, poate este altul, dar intelegi tu ideea....cati au reusit sa faca ? te/au anuntat azi?
- am si eu un stress- cu ce ai facut stimulare si in ce doza? te-a durut ceva? :)
danaisa, iti uram sa ai o nastere usoara si un sanatos, mancacios si frumos!
bonsai micut, abia astept sa simt si eu greturile alea...
mona...hai cu vestea buna ..sa ne de bucurie ..maine nu o sa ma abtin sa intru de la serviciu in speranta ca voi vedea vestile bune de la tine
talida....daca e asa, iti dau de baut , ca si asa ai nevoie tu de lichide
Doamne ajuta-ne sa ne implinim visele!