FIV la Sibiu (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

fetelor, eu tot nu am simptome...sunt nebuna daca dupa 3 zile de intepaturi astept sa ma doara ceva?

talida, nu ai fost azi la control?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

lola ms mult sa te auda dnezeu...si nu mai astepta tot felul de simptome ca nu vei avea asa de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

naida copil frumos pe umarul nostru poti sa plangi pana te linistesti. De asta ne aflam aici ca sa ne sustinem la nacaz si sa ne bucuram impreuna de reusite. Nu stiu daca as putea sa-ti fiu altfel de folos... insa priveste si tu ce scrie ccrriiss pe link-ul de mai jos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156838&whichpage=7

mona te astept cu 2 lini rosii, numar ceasurile pana miercuri.

lola si de la tine vreau sa aud vestea cea mare.

Ati face bine sa va graviditi in numar cat mai mare ca sa-mi dati si mie sperante.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Buna fetelor,cam tarziu dar abia am ajuns acasa de la Sibiu si am intrat repede sa va spun ce am facut....
Se pare ca totul e foarte bine cum spune dr.I si se pare ca sunt cam 30 de foliculi pe bietul meu ovaras!Se mira si dr. cum face el asa productie dar am reusit!!!Acum nu stiu ce sa ma fac cu o burtica umflata ca un balon si ceva dureri din ce in ce mai serioase!Se pare ca o sa fac si hiperstimulare!Am masurat si cativa foliculi:18mm,18,6mm....miercuri din nou la eco si vineri sau sambata punctia! Va pup pe toate si acum ma bag la nani ca dimineata ma duc la servici!Vise placute !(cred ca multe visati frumos la ora asta!)

Mergi la inceput

cruidiutalida faina recolta de OO, Dumnezau ti-ajute sa se prinda ceva acolo la tine.
Ai dreptate, multe visam deja la ora asta, inclusiv eu.... dar cu ochii deschisi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Talida, 30 de oute pe un ovar? mama, tu nu mai esti gainusha, esti deja serpoaica :)) si ce dimensiuni perfecte.....la tine o sa fie cu ochi peste vreo 2 saptamani :)

felicitari! sa dea DD sa fie bine....

de asta imi este mie teama, ca nu fac nimic.....pentru ca nu ma doare nimic....dar la 30 pe un ovar, e normal sa te doara putin, poate mai am si eu sase de 15-18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

BUNA TALIDA! CAT AI AMH-ul SI FSH-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

deeva73iti multumesc pentru link.Dar din pacate la Cluj nu accepta donatoarele.Acolo mi-am facut biopsia ovariana, la dr micu, si dupa rezultat mi-a zis ca mai departe el nu ma mai poate ajuta....trebuie sa ma reorientez.Singurii care mi-au spus ca este posibil sunt dr Chicea de Polisano SB si prof Ron-El de la Med New Life Bucuresti.

Mergi la inceput

naida scrie PM la fata aia si spune-i ce mi-ai zis mie... poate accepta sa vina la Sibiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crudiutalida

Buna fetelor,cam tarziu dar abia am ajuns acasa de la Sibiu si am intrat repede sa va spun ce am facut....
Se pare ca totul e foarte bine cum spune dr.I si se pare ca sunt cam 30 de foliculi pe bietul meu ovaras!Se mira si dr. cum face el asa productie dar am reusit!!!Acum nu stiu ce sa ma fac cu o burtica umflata ca un balon si ceva dureri din ce in ce mai serioase!Se pare ca o sa fac si hiperstimulare!Am masurat si cativa foliculi:18mm,18,6mm....miercuri din nou la eco si vineri sau sambata punctia! Va pup pe toate si acum ma bag la nani ca dimineata ma duc la servici!Vise placute !(cred ca multe visati frumos la ora asta!)

Acum e momentul sa te hidatezi - muulte lichide ca sa invingi uracioasa hiperstimulare!
Bafta multa pt maine!

Lola eu nu am avut NICI UN SIMPTOM nelalocul lui in timpul stimularii si am recoltat 14 outze! Hai gandeste pozitiv!
Doar ai vazut cat de important e acest lucru pt o reusita! O sa fie bine!
fetele!

danaisa20 fericita 38+
cu

Mergi la inceput