FIV la Sibiu (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

felicitari oana!!!!
mona,pumnii stransi pt tine!!
lemurica,bine ai venit in clubul fivoaselor de sibiu!
sedere cat mai scurta.
acum sa va zic si de mine...dupa o luna de greturi si dat la boboci acum totul e mai bine.
ieri am fost la eco si am descoperit ca voi avea,lucru ce m-a facut extrem de fericita.
asta era ce-mi doream...
va pup pe toate si va doresc multa bafta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

am 5 +,suntem in plina embrioformare si de 2 zile am o viroza cu nas infundat,stranut,dureri de gat,fara febra.

sunt disperata!beau ceai cu miere si lamaie,dar nu se vede ameliorare,tocmai acum cand am avut noroc ca s-a prins bebe.

oare ce influenta are viroza pe bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lola77 spune:

Doamne ce incantare pentru ochii nostri!!!

Felicitari, oana, persi, bonsai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Bonsai si eu am racit acusica, am inteles ca trebuie sa am mare grija cu temperatura. In rest bag muuuult ceai, multa ciorba, muuuulte lamai si grapefruit-uri. Maine sunt la eco la Sibiu si o sa-l intreb pe drI ce avem voie si ce nu.

Mona, da doamna, imi place cum gandesti! Te-astept cu drag cu vesti bune!

Oana... tot ce pot sa spun este... Pupam proaspata graviduta, sarcina usoara si fara nori! Ma bucur nespus de mult pentru tine!

Raisa ce bine ca esti aici cu noi! Acu'acu' vine frigu, pe unde ai fugit, vroiai sa te apuce inghetu'? Multa-multa sanatate!

misspii asaaaaaaa productie si tu-ti faceai ganduri?!? Sa dea Bunutu sa mergi pana la capat asa, in linie dreapta, ca premiantii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Uraaaaaaaaaa!Bravo Oana! Felicitari mamico!
Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare zi in care bebe se va dezvolta in burtica ta!

Felicitari si pt caruciorul bleu pe care ni-l prezinta Persi! Draguta dar la cate saptamani si-a aratat puiul tau "comoara"? Ai ajuns deja la 12?

Bonsai muulta sanatate!. Bea ceai de lamaine cu miere! Eu de vreo cateva ori am luat si oscilococcinum! E homeopat, se poate lua in sarcina si hiar bebelusii nou nascuti pot lua. Dar sa stii ca nas infundat si stranut eu am cam avut toata sarcina. La unele dintre noi asta e o reactie hormonala care se manifesta pe toata perioada sarcinii. Ma trezesc uneori noaptea ca nu mai pot respira.... Dar durerile de gat trebuie neaparat rezolvate!

Bafta si tie, Oria pt maine!
Asteptam sa ne aduci vesti bune despre sarcina ta! Sa va dea DD multa sanatate!
Johanas, tu pe unde esti? Nu ne mai zici nimic desprea tine?

danaisa20 fericita 38+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oria ce mai faci draguta?cum te mai simti?
eu sunt in asteptare pe sambata..ultima speranta..dar nu cred ca va fi 2 linii..deja sunt consolata cu asta asa ca nu va fi o surpriza prea mare ptr mine..sunt bine , ma comport normal si nici nu ma asteptam sa trec asa de bine vestea cea rea..poate ca avand un copil a fost mai usor ptr mine..dar mai am 5 blasto si la anu' am sa ii pun ca vin sarbatorile nu vreau sa ma complic ..va pup si aveti grija de voi
va anunt sambata rezultatul final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Oria - asa este ,nimeni nu se astepta la asa productie..nici medicul I binenteles ca nici eu.am 12 embrioni si azi m-au sunat sunt de 8 celule si sambata este ziua mult asteptata.pana duminica o sa stau cuminte la Sb si sper sa fie bine.au sa fie doar 2 nu 3 cum se spunea initial ca sunt de de calitate superioara.
Oana - felicitari si sa auzim numai de bine.
va pup pe toate.
Mona -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hypnotic1978 spune:

buna fetelor
nu am mai scris demult deoarece nu am mai avut noutati dar v-am citit aproape zilnic. vreau sa felicit si eu viitoarele mamici si sa imi exprim regretele pentru cele care nu au reusit acum, dar sunt convinsa ca perseverand vor reusi pana la urma cu asa o echipa minunata ca cea de la polisano sb.
ma numar si eu printre cele care au facut fiv de curand si sunt in asteptarea rezultatului. mai exact dl dr mi-a zis sa fac betahcg-ul luni pe 18.
bineinteles ca nu prea mai am rabdare si as vrea sa va intreb daca maine sau sambata ar fi prea devreme sa il fac. punctia am avut-o pe 4 si et pe 7. ovitrelle am facut pe 2 seara. credeti ca mai este prezent in organism?
yarrina, oria, voi ati facut testele mai devreme asa e? la cate zile de la et?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Buna fetelor,

Cum sunteti multe proaspat insarcinate, imi spuneti si mie, va rog, ca simptome ati avut intre ET si test? Va rogggggggg

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Hypnotic ma bucur sa te "vad". Eu am facut in Z8 testul ca nu mai aveam rabdare. Desi dr mi-a zis sa stau cuminte. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori!!!

fericita!! 31+ si

Mergi la inceput