FIV la Sibiu (18)
Raspunsuri - Pagina 11
yarrina spune:
Mona asa da gandire! Fi-i barbata Agripina...nu te lasa, spera in continuare si lupta pentru visul tau!
Misspii cand imi amintesc ce descurajata erai in perioada cand faceam eu FIV. Ti-am zis eu ca dr I iti va rezolva toate problemele? Productie mare nu gluma! Bravo draguta...sa se lase cu ochisori!
fericita!! 31+ si
oana_cnt spune:
Salut! Va mai amintiti de mine?
Dupa peripetii cu sangerari si sperante sfaramate, mi-am facut totusi beta asa, ca sa nu zic ca nu l-am facut si, surpiza, 29.4... Sunt insarcinata!!! Mai repet vineri testul, dar oricum e bine!
Va pupacesc si promit sa intru mai des acum, ca am scapat de hop!
deeva73 spune:
misspii Bravo, constat ca ai produs multi embrioni, sa te auzim cu beta mare cat de curand.
monaramona imi place faptul ca esti optimista, ma rog sa se fi prins ceva acolo la tine.
oanacnt felicitari din suflet, chiar esti gravi. Oare cand ai avut tu ET?
oria asteptam sa ne mai vizitezi. Ai simptome? Cand faci eco?
Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.
misspii spune:
Lola - am scris cu ce am facut super stimularea ( prea mare - se pare) puregon 900 - 6 zile (250 unitati) si 5 zile Puregon 300 ( 250 unitati/zi) .te pup si scuza-ma daca nu am scris dar eu stiam ca am raspuns oricum zilele acestea am fost cam aeriana si am si multa treaba .ca vreau sa le fac pe toate saptamana aceasta ca saptamana viitoare sa ma relaxes si eu un pic cu "gemenii"
va pup pe toate.
lemurica spune:
Bun#259;, fetelor! Sunt nou#259; pe acest forum, dar v-am urm#259;rit din umbr#259;, citind aproape zilnic post#259;rile voastre. Felicit#259;ri pentru proaspetele gravidu#539;e #537;i mult#259; baft#259; nou#259;, celor în preg#259;tire pentru F.I.V. - m#259; înscriu #537;i eu pe lista FIV-oaselor de Sibiu, la minunatul dr. I#537;p#259;#537;oiu.
M#259; bucur c#259; am ales aceast#259; clinic#259;, deoarece am avut câteva experien#539;e #537;i v#259; pot spune c#259; suntem foarte mul#539;umi#539;i - amabilitate, profesionalism, cur#259;#539;enie #537;i un tratament de care cu greu în România po#539;i beneficia.
lola77 spune:
Mona, eu sunt convinsa ca totul va fi bine in cazul tau...mergi si fa si un beta, chiar daca rezultatele vin tarziu, o sa ai certitudinea ca vei fi pregnant...
yarrina spune:
Maria nu-i mult. Eu din cate imi amintesc am inceput cu 225 pe zi...apoi am trecut la 250 si am ajuns chiar la 275 la final...sper ca nu vorbesc prostii. Si la mine a durat 13 zile stimularea si nici n-am facut hiperstimulare si nici productie babana. Bine...a fost exact cat a trebuit.
Oana felicitari!
fericita!! 31+ si
lola77 spune:
oana_cnt, cand ai facut ET-ul? felicitari pentru bebic si sa dea Doamne Doamne sa stea in burtica lui mami 9 luni sanatos!
oana_cnt spune:
Multumesc mult! ET a fost in 2 octombrie.
Monaramona, felicitari! Si eu zic sa faci totusi beta, chiar daca astepti mai mult e important sa stii ca e totul bine.
Misspi,lola si pentru toate cele in focuri, sa dea Doamne-Doamne sa fie bine! Va tin pumnii si ma gandesc la fiecare dintre noi care trecem prin asta, ca stiu ce inseamna...