S-o ajutam pe Denisa

S-o ajutam pe Denisa | Autor: denisa08

Link direct la acest mesaj

Ma numesc Denisa am 8 ani si pana acum 3 saptamani eram un copil vesel care se bucura de copilarie alaturi de fratiorul ei geaman. De atunci si pana acum am inceput sa ma simt rau, sa imi amorteasca o manuta pe care o misc necontrolat si sa am crize pe care doctorul le-a numit epileptice.

Dupa multe analize si vizite la tot felul de doctori am aflat ca sufar de tumora paraventricular anterioara stanga pe care medicii de aici au spus ca nu o pot opera datorita lipsei de echipamente medicale si implicit a experientei pentru o astfel de situatie.

Intre timp tumoarea a avansat si nu mai pot misca deloc manuta stanga, iau multe pastile care sa ma linisteasta si sunt atat de speriata incat, atunci cand mama pleaca de acasa plang incontinuu.

Mama a reusit sa trimita analizele la cateva clinici in strainatate si a aflat ca tumoarea, datorita localizarii, nu este operabila integral dar partea care va ramane in urma operatiei se poate trata cu chimioterapie. Acest tratament ajunge la 40000 de Euro, insa este singurul care ma poate ajuta sa redevin un copil sanatos si sa readuc zambetul in familia mea. Din pacate fara acest tratament nu exista viitor pentru mine.

Intrucat resursele familiei mele sunt foarte limitate si singura mea sansa de supravietuire sunteti dvs. oamenii inimosi va rog din suflet sa ma ajutati sa ma joc din nou cu fratiorul meu geaman si sa merg la scoala ca orice copil.

www.ajutopedenisa.ro

Daca doriti sa ma ajutati o puteti face depunand banuti (oricat de putini ) in conturile de mai jos.

Va multumim din suflet,

Denisa

DONATII IN LEI

TITULAR CONT: Manea Mihaela

IBAN : RO95BRDE410SV78014044100

Banca BRD Groupe Societe Generale

Sucursala Kaufland Colentina

Codul Swift BRDEROBU

Adresa Banca:B-dul Gheorghe Duca,nr.3-11,parter,sector 1, Bucuresti

DONATII IN EURO

TITULAR CONT:Manea Mihaela

IBAN :RO42BRDE426SV40415094260

Banca BRD Groupe Societe Generale

Sucursala Kaufland Colentina

Codul Swift BRDEROBU

Adresa Banca:Sos.Colentina,Nr.6,Sector 2,Bucuresti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

draga comunitate DC, haideti sa o ajutam pe Denisa!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Am inteles.
O sa incercam s-o ajutam.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denisa, sanatate multa!

Ai putea primi ajutor si daca ar fi cazul introdus la bazar. Mami, intra la topicul "Bazar umanitar", citeste regulamentul si hai!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Mama Denisei,
momentan alearga pe la sponsori o sa incerc sa o ajut eu .
Am nevoie de vreo 2 ore sa scap de ceva presant la servici si apoi incerc sa inteleg ce si cum tb facut,
Toate cele bune,
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa08 spune:

Ne-am documentat si nu ne-am lamurit cu cine trebuie sa luam legatura ca si acest caz sa ajunga la bazar.
Ne poate ajuta cineva?
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa08

Ne-am documentat si nu ne-am lamurit cu cine trebuie sa luam legatura ca si acest caz sa ajunga la bazar.
Ne poate ajuta cineva?
Mihaela

Mihaela, scrieti si la subiectul cu bazarul umanitar si intrebati acolo, fetele care se ocupa va vor spune ce e de facut.
Succes.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multa sanatate si succes in strangerea banilor necesari tratamentului.

Pentru a fi acceptat cazul la bazar este necesar sa se angajeze o persoana sa intre periodic la acest forum, sa faca confirmari de plati efectuate la bazar, sa dea raport lunar despre cati bani s-au strans si sa aduca cati mai multi donatori/cat mai multe produse.

extras din regulamentul bazarului:
"PENTRU RESPONSABILI

Persoana care doreste deschiderea unui nou bazar va fi numita responsabil de caz si are urmatoarele indatoriri:
- sa poata confirma plati la bazarul umanitar
- sa ne tina la curent cu evolutia tratamentelor
- sa efectueze un raport lunar (care se scrie la subiectul propriu, intre data de 1 si 7 pentru luna anterioara) in care sa apara:

- suma primita in ultima luna (totalul, fara enumerarea donatorilor)

- destinatia banilor (inclusiv destinatia banilor din lunile anterioare care nu au fost declarati cheltuiti)

- starea cazului sau/si ce se mai necesita ca ajutor
- in masura posibilitatilor, sa incurajeze persoane noi sa doneze produse pentru cazul respectiv."

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Buna ziua,
pentru cei care sunt interesati de caz,
lumea a inceput sa doneze si s-au strans ceva banuti.Suntem aproape de 18000 Euro in numai 5 zile. Am publicat lista de donatori pe www.ajutopedenisa.ro si vreau sa multumesc si celor de pe acest forum care cu siguranta au ajutat insa nu au considerat necesar sa se stie.
Pentru toti cei care ne ajuta va multumim mult,realmente oferiti o sansa Denisei

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Doamne-ajuta!

Flavia, multumim pt up-date! Ce mai stii despre Denisa?

www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa08 spune:

Buna seara,

Sunt mama Denisei,am luat legatura cu spitalul Necker din Paris(daca ati auzit ceva despre acest spital va rog sa-mi spuneti)asteptam sa ne confirme o data la care putem merge cu fetita.
Am mai strans ceva si la banuti,avem 21000Euro si va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi.

Mihaela

Mergi la inceput