S-o ajutam pe Denisa
Raspunsuri - Pagina 2
Eseea spune:
Mama Denisei, ma bucur f mult ca se strang banutii! Numai bine, asteptam numai vesti bune!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Flavia spune:
Dragele mele,
Ieri Miercuri 13.10.2010 ora 16 aveam 10767.96 Euro si 67423.81 lei deci aproape 26000 Euro
Multumim mult pentru ajutor,
Este incredibil cat noroc are acest copil efectiv toti cei cu care vorbim incearca sa ne ajute si in numai 1 saptamana de cand am inceput campania s-au strans acesti bani.E adevarat ca mai ne trebuie vreo 14000 deci continuam
Flavia
www.ajutopedenisa.ro
Flavia spune:
Dragi prieteni,
Dragi ingeri ai Denisei,
Cu ajutorul vostru nepretuit s-au strans suficient de multi banuti (mamica plecand in Germania nu mai avem o evidenta exacta, dar suma a depasit cu siguranta 45,000 euro).
Probabil sunt alti multi copii care au nevoie de ajutor si oamenii cu suflet mare trebuie sa isi directioneze acum atentia si resursele catre ei. Denisa a primit o noua sansa de la viata (si sansa ei poarta si numele vostru) si ne dorim (noi, toti prietenii Denisei precum si parintii ei) ca toti copii cu probleme sa poata avea sansa si dragostea care au insotit-o pe Denisa pe acest drum lung si greu, dar catre o destinatie fericita.
In situatia in care dupa finalizarea tratamentului ne vor ramane banuti ii vom directiona catre alt copil necajit.
Nu avem cuvinte sa va multumim pentru tot binele facut acestui copil.
Flavia spune:
04 noiembrie ora 12.30 Denisa a intrat in operatie, la ora 20.20 s-a trezit si-a recunoscut parintii si a zambit. Conform spuselor medicului totul a decurs bine aprox. 90% din tumoare fiind extirpata. Peste o saptamana cand vine rezultatul de la biopsie se va stabili tratamentul necesar.
03 noiembrie-S-au facut analizele necesare operatiei si maine la ora 12 Denisa a fost programata la operatie.
02 noiembrie - Azi Denisa a plecat la Clinica Asklepsios Sankt Augustin din Bonn unde va fi operata de catre Priv.-Doz. Dr. med. Martina Messing-Jünger. Iti tinem pumnii Denisa si ne rugam pentru tine si pentru medicul care te va opera.
01 noiembrie - Ni s-a aprobat formularul E 112
26 octombrie Ne-am reprogramat la Clinica Asklepsios Sankt Augustin pentru 2 noiembrie.
Flavia spune:
09 noiembrie Denisa asteapta rezultatul la biopsie intre timp doar un pansament mai aminteste de operatia de saptamana trecuta .
Mai multe pe www.ajutopedenisa.ro/evolutie
Leditia spune:
Doamne ajuta!
Ma bucur ca s-au strans banutii,ma bucur ca un copil are o noua sansa la viata,ma bucur ca oamenii se mobilizeaza chiar si in aceste momente grele pt noi toti.
Sanatate multa si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
cellia78 spune:
Flavia, multumim de vesti!
Ma bucura enorm vestile! Am citit cu lacrimi in ochi vestile extraordinare. Chiar vroiam sa mai stiu ce mai e cu Denisa, dar nu am indraznit sa o sun pe mamica ei.
Lupta Denisa!
www.ajutopedenisa.ro