Ghiocei de Martie-Aprilie***258***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

aaa mi-am adus aminte inca ceva Ilinca vreau si eu poze, cum fac ca nu pot sa le salvez direct de pe site?

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Gata am gasit si parola la Mail, mi-o trimisese mai demult Pisk.

Apropo Pisik ce mai faci? mi-e dor de tine (ne e dor).

Ina tu ce faci nu mai dai nici un semn? chiar asa rau te-am speriat la Sovata.

Mergi la inceput

Anca inca mai asteptam povestea.

Mergi la inceput

Mai eu tot scriu si scriu da mesajele mele nu prea se contorizeaza. E adevarat ca de cele mai multe ori uit sa ma loghez da totusi... Eu zic ca se conspira impotriva mea. Stiti de cand sper si eu la o avansare ceva.. si vad ca timpul trece si nimic. Pt asta exista doua explicatii ori sunt puturoasa si nu scriu suficient ori se conspira imoptriva mea. Deci... se conspira.

Hai ca se vede ca sunt obosita si incep sa o iau razna. Ce sa fac daca toate ati plecat la nani si nu mai e nimeni sa ma opreasca.
Pup Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Azi nu va dau cafea, va ofer sampanie - valuri, valuri- si tort - http://www.pasticceriagiuseppina.ro/torturi_aniversare.php ( la alegere, dupa preferinte!) ca azi implinim 10 ani de casnicie!

La multi ani, Mababei si sotul adiacent! Sa fiti fericiti impreuna inca zece decenii de acum incolo!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Anaaan ce Dvd-uri? ati filmat ceva la Sovata? scuze ca ma bag in seama da daca e vorba de filmulete de la Sovata vrem si noi.

Nu, Gaza tinerica, n-am filmat, din pacate, e vorba despre dvd-urile cu anotimpurile si lumea acvatica de la Superbebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata fetele! Poftiti la o cafeluta fierbinte , sa ne mai incalzim, ca e frig tare si in dimineata asta.

Eu sunt matinala, pe motiv de pregatit copilul pentru scoala si Lucian doarme si acum , vad ca si-a reluat programul din vara de cateva zile cand se trezea la 9,probabil ca de la vreme i se trage.

Cand ma gandesc ca sambata mai avem si nunta, si trebuie sa ne ducem si ziua, prevad ca o sa inghet cu totul pe frigul asta.

Tablita de scris avem si noi de cateva luni,ii place, dar deja a stricat-o ca s-a urcat cu picioarele pe ea, probabil sa-i testeze rezistenta

Plec sa pregatesc micul dejun, ca acum se trezeste piticul si primul cuvant e papa.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Neatza!Gasesc o cafeluta aici la voi?Sunt intr-o dispozitie auto-distructiva...am nevoie de ceva intaritor...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Multumim Anaan, ce tratatie de dimineata

La multi ani fericiti impreuna!

Anaan&H

Mababei&sotul

Multe si si distractie placuta

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22
Deci... se conspira.

Se conspira, se conspira!!!

Gaza, am uitat sa zic, oare tu intr-o postare trecuta ne peteai cumva?! Ca, daca da, ne simtim flatati, da' sa nu-mi zici ca Gazulina asa inzestrata cu de toate n-are un pretendent oficial!!!
Andrei are o logodnica, Iulia de Doranna, dar cred ca l-a cam abandonat, ca de o gramada de timp nu a mai dat pe aici. Asa tanar si deja sufera deceptii in amor!. Gazulina cea voioasa ar fi numai buna sa-l ajute sa redescopere frumusetea iubirii

Mergi la inceput