Ghiocei de Martie-Aprilie***258***
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui curea Oliska prin ce zona ai gasit gradinita si daca nu e cu suparare imi poti spune cum se numeste? Si noi suntem in cautari ..multumesc. http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF |
In Chitila, la 5 min de unde stau. Este un complex rezidential construit de Tiriac si au acolo si gradinita.
Olga, mamica lui David iepurasul
denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Mami de cornuletz, ce mai face muciosu mic? |
Iar am scos un borcan de mucishori O sa perseverez cu nebulizatorul ala... ca la mine a avut un efeeeect! Numai sa reusesc sa conving sa tina mai mult mascutza, ca la prima tura am pufait mai mult eu...
Febra nu a mai facut, iar starea generala e foarte buna, un pic de diaree... mucii ne omoara, mai ales cand incercam sa dormim. Partea buna e ca nu i-a afectat suplimentar pofta de mancare. As spune kiar din contra, dar mi-e ca o deoki, ca aseara, asa ca nu zic.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Cum pot vedea pozele cu Eva? Eu nu mai stiu parola si nici adresa de mail. ma ajuta cineva?
Olga, mamica lui David iepurasul
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Ce-i tablita magica? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Tablita din aceea cum avea Gaza la Sovata, scrii si stergi apoi ! Doriti ? mami de Gulie trilingva in devenire
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Daaa, cam dorim. Am facut dvd-urile, ti le expediaza maine H. cu Cargosu', numai sa-mi dai o adresa
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Fetelor, eu ma retrag la cu toate ca as fi stat la o poveste, mi-e ciuda ca in wkd cand am si eu vreme de povesti, nu am cu cine discuta , da' lasa ca incepeti si voi treaba la anu' si ne sincronizam din nou !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Buhuhu!
Greu la sortat poze cu eee asta... Cred ca inkid sesiunea si continui maine, ca acush da piticu trezirea...
Noapte buna.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gaza22 spune:
No bine ca v-ati dus toate la culcare!
Denisamada, tablita am luat-o de la Toyplex, a costat aprox 20 Ron, vezi ca au si una mai sofisticata la 65 RON. Eu am vrut una mica si usoara sa o folosim mai ales pe masina
Monnvas Pup muuuult si dulce Cristinelul. Abia astept sa ma revansez ca mi-a rupt sufletul cand am vaut ce mutrita trista a facut cand am plecat.
Anaaan ce Dvd-uri? ati filmat ceva la Sovata? scuze ca ma bag in seama da daca e vorba de filmulete de la Sovata vrem si noi.
Si nu in ultimul rand: La Multi Ani! sarbatoritilor din zilele trecute, ADELA SI IANIS si
LA MULTI ANI MAYA !
PS: nici eu nu mai am parola de la mail-ul comun, ayla nu mi-a trimis-o asa ca daca va indurati si de mine, pls astept PM.
Mai vroiam sa raspund cuiva dar am uitat
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor