Ghiocei de Martie-Aprilie***258***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ce-i tablita magica?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui curea

Oliska prin ce zona ai gasit gradinita si daca nu e cu suparare imi poti spune cum se numeste?
Si noi suntem in cautari ..multumesc.

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

In Chitila, la 5 min de unde stau. Este un complex rezidential construit de Tiriac si au acolo si gradinita.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mami de cornuletz, ce mai face muciosu mic?

Iar am scos un borcan de mucishori O sa perseverez cu nebulizatorul ala... ca la mine a avut un efeeeect! Numai sa reusesc sa conving sa tina mai mult mascutza, ca la prima tura am pufait mai mult eu...

Febra nu a mai facut, iar starea generala e foarte buna, un pic de diaree... mucii ne omoara, mai ales cand incercam sa dormim. Partea buna e ca nu i-a afectat suplimentar pofta de mancare. As spune kiar din contra, dar mi-e ca o deoki, ca aseara, asa ca nu zic.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Cum pot vedea pozele cu Eva? Eu nu mai stiu parola si nici adresa de mail. ma ajuta cineva?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ce-i tablita magica?

Tablita din aceea cum avea Gaza la Sovata, scrii si stergi apoi ! Doriti ? mami de Gulie trilingva in devenire

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Daaa, cam dorim. Am facut dvd-urile, ti le expediaza maine H. cu Cargosu', numai sa-mi dai o adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor, eu ma retrag la cu toate ca as fi stat la o poveste, mi-e ciuda ca in wkd cand am si eu vreme de povesti, nu am cu cine discuta , da' lasa ca incepeti si voi treaba la anu' si ne sincronizam din nou !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Si eu merg la . Va pup! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buhuhu!

Greu la sortat poze cu eee asta... Cred ca inkid sesiunea si continui maine, ca acush da piticu trezirea...

Noapte buna.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

No bine ca v-ati dus toate la culcare!

Denisamada, tablita am luat-o de la Toyplex, a costat aprox 20 Ron, vezi ca au si una mai sofisticata la 65 RON. Eu am vrut una mica si usoara sa o folosim mai ales pe masina
Monnvas Pup muuuult si dulce Cristinelul. Abia astept sa ma revansez ca mi-a rupt sufletul cand am vaut ce mutrita trista a facut cand am plecat.
Anaaan ce Dvd-uri? ati filmat ceva la Sovata? scuze ca ma bag in seama da daca e vorba de filmulete de la Sovata vrem si noi.

Si nu in ultimul rand: La Multi Ani! sarbatoritilor din zilele trecute, ADELA SI IANIS si
LA MULTI ANI MAYA !

PS: nici eu nu mai am parola de la mail-ul comun, ayla nu mi-a trimis-o asa ca daca va indurati si de mine, pls astept PM.

Mai vroiam sa raspund cuiva dar am uitat

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput