Ghiocei de Martie-Aprilie***258***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Am vazut poze ( pe Picasa) de la Sovata, facute de Costin.

eu nu le-am gasit

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

poftiti la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buna dimineata!

Sunt convinsa ca o sa apara Mada si o sa puna link-ul la poze.Eu am primit atentionare pe mail.

Azi am un motiv de fericire: imi place cine a castigat anul acesta Nobelul pentru literatura!

Va doresc o zi frumoasa, merg la scris.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Monnvas eu foarte rar reusesc sa plec de langa ioana. si atunci plec la dentist, epilat, manichiura. in timpul acesta sta cu sotul. si asta se intampla cel mult o ora pe spatamana.
rar se intampla sa o mai las pe ioana cu sora mea. cand vine mama pe la noi i-o mai pasez pe ioana sa o duca la plimbare.
ioana nu vrea deloc sa stea cu soacra mea . cand o vede pe soacra urla, iar soacra incepe sa se streseze. si din pacate nu am noroc sa o las pe ioana cu soacra, ca sa mai plec si eu de acasa.

banuiesc Monnvas ca sondajul tau viza in special cat timp petrec copiii cu taticii. pot sa-ti spun ca sotului meu nu-i place sa stea cu copiii si mai ales sa-i plimbe. decat sa-i scoata la plimbare, mai bine face curat si mancare.

Mergi la inceput

vitamina d3... eu stiu ca pana la 2 ani se da zilnic, iar dupa 2 ani se da doar in lunile cu "r" (septembrie - aprilie).
ioana a trecut din vara la vigantoletten de 1000, ca inca avea fontanela mare. fontanela s-a reduc dar inca nu s-a inchis. din fericire nu are semne de rahitism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Capitol NOU

Dodo-pui

Mergi la inceput