Ghiocei de Martie-Aprilie***258***
Raspunsuri - Pagina 21
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Sttttt, sa nu auda potentiala cuscra! ( drept este ca de tine n-a fugit, cum a facut-o in cazul altora )Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Eiii pai de ce sa nu auda? Din contra, sa stie cat de apreciat si valoros este baiatul

Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Noua Gulia, in semn de iubire, ne-a dat cu sticla de lapte in cap! Amandurora, fara discriminari!Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Nu-i graba Pentru noi nu te chinui sa gasesti cine stie ce, ca s-asa demolatorul le face repede praf pe toate. Nici eu n-am reusit azi sa-ti trimit dvd-urile ca H a tinut-o tot intr-o sedinta si nu s-a putut fofila, dar maine le expediez. P.S: Sa-mi zici cat costa tablita minune, sa virez finantele. Banii de revelion cand trebuie trimisi? (ca nu mai retin Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Va costa un vin bun cand ne vedem

Pt revelion sapt viitoare !
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka A vorbit cineva cu Gina? Oare ce-o fi cu ea? Sper ca nu s-a suparat iarasi pe noi Hai la apel mami titi!!!Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eu vorbisem dupa Sovata cu ea (sms) si stiu ca sapt asta era ocupata cu un curs, poate de aceea nu are timp sa intre dar speram sa ne dea macar un semn
!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Nu stiu ce-a avut la Sovata, dar tare sacait a fost fiu-meu. De obicei este un copil vesel, e adevarat nu foarte dornic de compania copiilor de varsta lui, dar acolo a fost indispus din cale-afara. Cred totusi ca maselele astea naravase au fost de vina, fiindca rodea cu furie orice apuca. Chitibus a reusit, chiar in conditiile astea, sa-l binedispuna
, asa ca o pupam cu drag.
Multumesc pentru toate urarile minunate de azi si pentru toate vorbele frumoase despre mine din relatarile excursionistelor vesele!
Sa nu va inchipuiti ca oi fi intruchiparea blandetii si a cumsecadeniei, insa compania voastra a facut minuni si nu am avut motive sa ma simt altfel decat fericita sa va cunosc!
Acestea fiind zise, ma duc sa-mi trezesc barbatul
, care am impresia ca ii arata Guliei cum se doarme!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
anamariame spune:
Am uitat sa urez LMA tuturor celor care se sarbatoresc astazi intr-o forma sau alta, sper ca ati avut o zi frumoasa, iar pt cei cu aniversari de casnicie, va doresc o noapte furtunoasa
Olga, mi se pare foarte frumos gestul tau de a dona bratara! Eu cred ca sotul nu o sa aiba nimic impotriva, e indicat totusi sa il intrebi.Scuza-ma, te rog, caci ti-am trimis din greseala un pm pe care trebuia sa i-l trimit lui novus. Am baut doar un pahar cu vin ![]()
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Scuza-ma, te rog, caci ti-am trimis din greseala un pm pe care trebuia sa i-l trimit lui novus. Am baut doar un pahar cu vin ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Iti poate raspunde si ea, stai linistita
anamariame spune:
Pisigri, cat ai tras si tu cu Ilincuta! Am si eu o prietena in Iasi care se plangea ca are fetita infectie urinara, banuia si ea gradinita. Pe ea au bagat-o direct pe augmentin.La voi e clar otita, nu?Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Olga, cum merge Monti? Ma apucasem si eu...dar am cateva zile jalnice. Acum, spre ex, am un borcan de miere langa mine si tot mai iau cate o lingurita
. Bine-nteles ca am si pus aproape un kilogram 

Cum reusesti sa il muti pe David din scaunul de masina in patut fara sa se trezeasca? Ai incercat sa dai stingerea foarte devreme? De ex, sa il bagi in patut la 9-9 si un pic si sa tot insisti pe ideea de nani, eventual cu laptic sau ceai alaturi. Nu adoarme? Ca daca e intuneric bezna si nu are ce face ma gandesc ca tot il fura somnul la un moment dat, iar daca incepi ritualul mai devreme, tot adoarme pe la 11-12. Asta cateva nopti pana vede el ca e serioasa treaba cu nani. Zic si eu, nu stiu ce alt sfat sa iti dau, tinand cont ca noi nu avem probleme la capitolul asta. Tot ne chinuim si noi seara intre 30 min si o ora sa adormim, dar nu ne prinde 12 noaptea decat rar.Ana-Maria, mami de
anamariame spune:
Fetelor, eu fug la somn, ca daca mai stau mult termin borcanul de miere
Noapte buna!
Ana-Maria, mami de

?
Hai la apel mami titi!!!