Ghiocei de Martie-Aprilie***258***
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Aha, pisigri, eu credeam ca pot fi date si oral...
Adee, io-s curioasa: cum ati ajuns la dormit toata noaptea si de cand? Asa i-a venit ei, spontan, sau ai ghidat-o cumva?...Ca daca exista vreo retzeta magica si eu as vrea sa stiu![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
anamariame spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolaeSi imi apare o faptura blanda, cu o voce extrem de calda, de blajina [precum orasul ei se pare], si aud prin preajma un fel de ana maria. Intreb uimita "te cheama ana maria????" faptura zise da.... Hmmm, stau eu si cuget adanc, cum oare o fi posibil pe o astfel da blandetze sa o fi necajit???, dar asta este, incerc sa mai corectez din mers ce se putea, si adaug: "nu am adus surpiza si pt tine.. dar poate data viitoare...", si deodata misterul de desface. Faptura se numea anamaria, dar id-ul ei era annan. Aaaaaaaa, deci annan, da, asa imi iese socoteala :))).Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor ![]() |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ilinca_M. spune:
Am vazut-o pe smechera de Ariana, ce blonda e!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Adee spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Aha, pisigri, eu credeam ca pot fi date si oral... Adee, io-s curioasa: cum ati ajuns la dormit toata noaptea si de cand? Asa i-a venit ei, spontan, sau ai ghidat-o cumva?...Ca daca exista vreo retzeta magica si eu as vrea sa stiu mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Monnvas www.youtube.com/watch?v=Fw7dYq_VQ4E" target="_blank">Alooo, se aude? CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Am ras cu lacrimi
. M-am mai uitat si la Chiscuta cantaretul
; eu nu stiam hitul
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Am dat o tura de cartier si am adormit copchilul. Ce sa fac, daca altfel nu merge nicicum
Oricum sunt super multumita de ora la care a adormit astazi. Sunt insa f suparata caci de astazi a inceput sa horcaie f tare in somn. Nu stiu cand ne mai trece raceala asta 
Am vazut-o si eu pe nastrusnica de Ariana si frumoasa familie. Si mie mi-a fost dor de voi Ade 
Olga, mamica lui David iepurasul 

cami_05 spune:
LA MULTI ANI SABY! 
LA MULTI ANI ANAAN SI SOT!
LA MULTI ANI MABABEI SI SOT! 
LA MULTI ANI CLAUDELA SI SOT 
Olga, daca nu te-a intrebat pana acum soacra-ta de soarta bratarei poate nu te mai intreaba, oricum daca il intrebi pe sot va spune NU ca e de la MAMA!!!
Prisigri, multa sanatate Ilincai, sa treceti cat mai repede de perioada asta 
Adee, e tare frumoasa Ariana, ce gropite are! Si eu vroiam reteta pt scapat de titi toata ziua si noaptea 
Anaan spune:
Pisigri, urata patania cu otita
; sa scape Pisilinca de ea cat mai repede!
Bine ca nu are treaba cu branula...fetita cuminte, saracuta de ea!
Olga, cred ca soacra s-ar supara sa stie ca ai dat bratara; eventual sa faci cumva sa nu afle. Complicate treburile si cu soacrele, si cu cadourile de la ele
Andrei a scapat fara muci dupa expeditia la Sovata
, ma si mir, ca atat l-am imbracat si dezbracat, incat puteam jura ca ne alegem cu niste musafiri nazali.
Eu perseverez: Ina, mai hai la o poveste
, ca mi-e dor de tine!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Hello !!!
Intru si eu la spartu' chefului am vazut ca e rost de
asa ca repede sa urez si eu :
Anaan & sotu'
Sa va iubiti si respectati la fel de mult si peste 100 ani si sa va bucurati de Gulia voastra 

!!
Mababei & sotu'

Sa fiti sanatosi si voiosi in continuare !!
si retroactiv
Ilinca & sotu'

Si voi sa ramaneti la fel de indragostiti si nebunatici ca si acum si sa va bucurati de frumoasa Sophihi !!
si nu in ultimul rand
printesa Maia

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Buna pranz! 1. novusel, legat de revelion, mi-am permis sa intreb despre pretul pt noi pentru ca, din ce ai scris tu: - pensiunea Adelante Moeciu http://www.pensiunea-adelante.clubturism.ro/ perioada 31.12.2010 - 02.01.2011 adica 2 nopti cu demipensiune, 120 eur/persoana eu nu am dedus DELOC ca orice camera este asimilata cu 2 adulti, indiferent de ocupanti. Dar ma rog.., ce sa fac, asa sunt eu, vorbesc "preaaaa muuult" si gandesc prea putin |
Cu vorbitul sunt PERFECT DE ACORD cu tine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor