Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Uau, Clabucica! cum ai nascut tu asa, pe sestache :))
Felicitari Laly, sa va fie Sabrina sanatoasa si norocoasa!

Sa va arat de ce era sa fac infarct :) http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=c3460e494dc89101fcdcdd -si inca apucasem sa adun cea mai mare a servetelelor intregi, imaginea mea initiala a fost mai haotica... doar mai tarziu m-am gandit sa ii filmez.
si o poza http://family.webshots.com/photo/2793095520102206853cSrnLl .
Ma dusesem sa fac curat in sifonierul lor, dar cred ca mai bine aman, ca sasa e azi pus numai pe sotii. Cred ca iar i-au dat ciocolata.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Monix, de nota 10 raportul de la Giulesti! bine ca toate fetele sunt bine

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ce fac fetele??

Bine ai venit pe lume Sabrina, Laly sa-ti traisaca fetita si sa va aduca numai bucurii!!!

Mimo esti mortala ca purandelul

apropos de randunica si purandel...si eu am ajuns la ele, ce-i drept ca pe ultima suta de metri pe la 5.30 .....
Zoze intr-adevar era in forma, cel putin nu arata ca de durut o durea...numai cand ma gandeam ma treceau caldurile de lesin(ca pe mine chiar ma ia lesinul la faze din astea) dar m-am mobilizat...am vazut si pozele cu brunetica frumoasa si razacioasa....Dan tocmai pleca cand m-am dus eu.....per total Ela noastra zapacita era bine...a si am ras ca bineitneles mi-a povestit ca Mimo care nu se putea sa nu scoata ea o perla...a zis ca s-au intalnit un moldovean ,un oltean si muntean(Butucica,ZOze si Olga)

Luny sa stii ca ma gandisem la tine sa te iau, dar am avut o groaza de treburi inainte sa ajung la ele si nu voriam sa te incurc si sa nu ne sincronizam cu traficul din oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Sovi, ce-am mai ras!! vezi, ma, cum coopereaza ei doi? munca de echipa!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Sovi este mortal Sasha cum dupa observatia facuta de tine, a inceput sa bage servetele la loc....iar Ana este o scuuuuuuuuumpa
de ce era cu oxid de zinc pe fata???
poti sa intrii putin pe mess si sa-mi dai un buzz???ca eu nu pot....

Mergi la inceput

Bitza.. stai linistita, ca nici nu ma simt prea bine.. dincolo de oboseala..
..ma duc sa ma imbrac sa plec la munca, bleahhhhhhhhhh..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumim de stiri!!

Sovi, asa m.am amuzat la filmulet! Ce scumpi sunt! Si ai mei fac din-astea (Stefan mai putin...) o sa fac o poza cu ce a facut Matei azi... cat eu aveam ceva treaba...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

deci... am fost la medicul de familie, apoi la spitalul TBC. au zis ca nu-mi fac raze decat in ultima luna de sarcina sau dupa ce nasc, iar la IDR eu sunt alergica si nu e relevant. a zis sa stau linistita ca a fost aproape tot penitenciarul la raze, plus familia "victimei" si nu a luat nimeni. el a luat de la iubita lui care are TBC si au stat bot in bot.
deh, stai linistita daca poti!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cine cunoaste rog sa raspunda...
mi-au zis ca riscul e si mai mic sa ajunga la fat, chiar daca eu prin absurd as face.

habar n-am, dar sigur nu m-am linistit de tot
imi vine sa-mi bag picioru'n el serviciu si sa stau pe medicale pana nasc! am dat-o in extrema cealalta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Miha, in cate saptamani esti?.. n-ai si tu un ticker acolo.. te cred ca esti inmgrijorata, dar or sti ei dr-ii ce spun. In rest, cum te simti, ce face Luca, ce spune de bb care e pe drum?

Mergi la inceput