Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 9
sovietica spune:
Uau, Clabucica! cum ai nascut tu asa, pe sestache :))
Felicitari Laly, sa va fie Sabrina sanatoasa si norocoasa! 
Sa va arat de ce era sa fac infarct :) http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=c3460e494dc89101fcdcdd -si inca apucasem sa adun cea mai mare a servetelelor intregi, imaginea mea initiala a fost mai haotica... doar mai tarziu m-am gandit sa ii filmez.
si o poza http://family.webshots.com/photo/2793095520102206853cSrnLl .
Ma dusesem sa fac curat in sifonierul lor, dar cred ca mai bine aman, ca sasa e azi pus numai pe sotii. Cred ca iar i-au dat ciocolata.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
sovietica spune:
Monix, de nota 10 raportul de la Giulesti!
bine ca toate fetele sunt bine 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
bitza037 spune:
ce fac fetele??
Bine ai venit pe lume Sabrina, Laly sa-ti traisaca fetita si sa va aduca numai bucurii!!!

Mimo esti mortala ca purandelul

apropos de randunica si purandel...si eu am ajuns la ele, ce-i drept ca pe ultima suta de metri pe la 5.30 .....
Zoze intr-adevar era in forma, cel putin nu arata ca de durut o durea...numai cand ma gandeam ma treceau caldurile de lesin(ca pe mine chiar ma ia lesinul la faze din astea) dar m-am mobilizat...am vazut si pozele cu brunetica frumoasa si razacioasa....Dan tocmai pleca cand m-am dus eu.....per total Ela noastra zapacita era bine...a si am ras ca bineitneles mi-a povestit ca Mimo care nu se putea sa nu scoata ea o perla...a zis ca s-au intalnit un moldovean ,un oltean si muntean(Butucica,ZOze si Olga)

Luny sa stii ca ma gandisem la tine sa te iau, dar am avut o groaza de treburi inainte sa ajung la ele si nu voriam sa te incurc
si sa nu ne sincronizam cu traficul din oras
luny spune:

Sovi, ce-am mai ras!! vezi, ma, cum coopereaza ei doi? munca de echipa!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Sovi este mortal Sasha cum dupa observatia facuta de tine, a inceput sa bage servetele la loc....iar Ana este o scuuuuuuuuumpa

de ce era cu oxid de zinc pe fata???
poti sa intrii putin pe mess si sa-mi dai un buzz???ca eu nu pot....
luny spune:
Bitza
.. stai linistita, ca nici nu ma simt prea bine.. dincolo de oboseala..![]()
..ma duc sa ma imbrac sa plec la munca, bleahhhhhhhhhh..
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Multumim de stiri!! 

Sovi, asa m.am amuzat la filmulet! Ce scumpi sunt! Si ai mei fac din-astea (Stefan mai putin...) o sa fac o poza cu ce a facut Matei azi... cat eu aveam ceva treaba...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihatp spune:
-ici randunici
deci... am fost la medicul de familie, apoi la spitalul TBC. au zis ca nu-mi fac raze decat in ultima luna de sarcina sau dupa ce nasc, iar la IDR eu sunt alergica si nu e relevant. a zis sa stau linistita ca a fost aproape tot penitenciarul la raze, plus familia "victimei" si nu a luat nimeni. el a luat de la iubita lui care are TBC si au stat bot in bot.
deh, stai linistita daca poti!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mihatp spune:
cine cunoaste rog sa raspunda...
mi-au zis ca riscul e si mai mic sa ajunga la fat, chiar daca eu prin absurd as face.
habar n-am, dar sigur nu m-am linistit de tot

imi vine sa-mi bag picioru'n el serviciu si sa stau pe medicale pana nasc! am dat-o in extrema cealalta.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
luny spune:
Miha, in cate saptamani esti?.. n-ai si tu un ticker acolo..
te cred ca esti inmgrijorata, dar or sti ei dr-ii ce spun. In rest, cum te simti, ce face Luca, ce spune de bb care e pe drum?![]()
Iubirea mea,