Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(454)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Miha, daca singura solutie e sa te iradiezi, n-o face! Daca lumea te-a linistit, daca nici rudele si nici altii nu au patit-o... bine ar fi sa nu fie nici la tine! Si nu cred ca este! Oare nu poti urmari ceva simptome? Hai, curaj! Va fi bine! 

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mstela spune:
BINE AI VENIT SABRINIK!SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA FRUMOASA!FELICITARI, LALY!

Aoleu,Sovi,ce tambalaul naibii la tine acasa!![]()
Miha,Doamne ajuta sa fie rozalinda bine, si tu!
Super raport de la Giulesti,Mimo!
...parca ma vad in camaruta de 2X2 in divanul unde abia urcam/coboram
...si auzi la ea,statea comoda in divan
....pacat ca nu am reusit si eu sa ajung s-o vad,dar daca stau bine si ma gandesc,cred ca am avut o retinere,pentru ca eu in spital am avut asa mari dureri si oboseala cronica ca numai de vizitatori nu-mi ardea
..ba chiar ma deranjau si ma oboseau tare vizitatorii
..tanjeam dupa odihna fiindca ori nu puteam dormi din cauza durerilor din burta :(,ori cand atipeam trebuia sa ma trezesc ca hop se faceau 3 ore si trebuia sa-mi iau inima in dinti sa urc etajul pt a-mi vedea si a tzatzai broscuta
..
Ma bucur tare ca sunt bine si pleaca acasik sa inceapa o viata noua in 4.

Zoze
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Naty????
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
Olgutzika spune:
Hai hello la ceas de seara
.
Stiti ce am facut eu azi, nu va mai zic
. Doar ca sunt socata de pozitiile fetei asteia, statea aproape in lotus, avea o mobilitate pe care eu mi-am recapatat-o la o luna dupa nastere
. Deci e o mare-mare doamna
! N-am vazut pisicuta decat in poze, seamana cu Dan, dupa ochiul meu ( si vaz ca si dupa al Mimonixei ). Si e frumoasa rau! Faza dura e ca dupa ce am terminat eu controlul meu de la spital ( toate bune, bebe tot mai mare cu 11 zile, ma mai duc pe 19 ), ma duc in Carrefour Orhideea, pentru Kiabi si alte maruntisuri, sa mananc etc. Ora 12, trebuia sa astept sa se faca 14, sa ma lase oamenii de pe la porti sa intru la fetele noastre. Si in mijlocul holului, se intalni coana Mita de la Ploiesti cu conul Dan de la Craiova, in inima Giulestiului
, adecatelea je cu Dan
. Ziceti voi ca nu sunt sortii dati
!
M-am bucurat tare tare sa revaz Butucica, vesela, frumoasa, slaba si bruneta!
Cam atat, pe foarte foarte scurt!
Sovi,
! Atsa cu servetelele imi e foarte familiara, si Sof e singura
. Daca vreau sa imi fac de lucru, o las cu niste servetele sau cu hartie igienica...
Miha, habar nu am despre toata povestea asta...poate ar trebui sa vorbesti cu un infectionist, pentru toata linistea ta!
Stelutz, Naty e la Sinaia, la congresul de cardiologie, de ieri pana duminica. Si parca luni sau marti a fost la Targoviste...are absente motivate
.
Si nu in ultimul rand: felicitari, Clabuc! Bine ai venit, Sabrina, sa fii sanatoasa si fericita!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
mihutza11 spune:
Bine ai venit bebelusa Sabrina! sa fii sanatoasa si papacioasa! Laly recuperare rapida!

Liana imi era dor de brunetica ta! 
Sovi tari filmuletele!
dar nici cu picii tai nu mi-e rusine! 
Mimo mi-a placut raportul!![]()
si daca vreti sa ne dati si noua un vot aici
:
http://www.gapcastingcall.com/GapCastingCall/EntryDetail.html?id=320013
se poate vota zilnic.. si multumim mult!
Mica dansatoare
www.aboutsiluan.com/" target="_blank">Ajuta-l pe bebe Siluan sa traiasca!!!
tuchita spune:
Buna dimineata!
fierbinte pentru toata lumea si un capuccino pentru ca ati fost cuminti!
sa vad daca azi imi gasesc cuvintele....sunt bine, dar cam muta.
Poate ma intalnesc cu Kya in cautarea lor!![]()
luny spune:
neatza!..
azi pleaca acasa Zoze
... ce fericire tre sa fie la ei acolo
...intrebare: mai exista vreo 'pacoste' mica ce nu se lasa spalata pe dinti si nici singur nu doreste sa savarseasca aceasta operatiune?.. la noi, e chinul lumii, abia daca reusesc o data pe saptamana sa-l spal pe dinti fara scandal, in rest... mai cu forta, desi urasc ideea asta.. dar nici nu pot sa-l las nespalat pe dinti cu zilele
... am incercat tot ce mi-a dat prin cap, la desene, la muzica, sa aiba atentia distrasa, cu noi in acelasi timp la baie, amuzandu-ne ca ' ce fun e sa speli dintii, ia uite cata spuma', etc
.. DEGEABA! cand vede periuta, il apuca crizele, imi spune s-o pun la loc!
nu inteleg care e problema, il tot urmaresc sa-i vad reactiile si tot nu pricep.. de multe ori, cedez..![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Luny
You are not aloooone
Se spala cand il apuca, dar il apuca rar ![]()
Ieri ,lume, a mancat o juma' de banana ca atare ...adica muscat si mestecat
Maare victorie ![]()
Azi s-a trezit cu nasul infundat
(fara nicio legatura cu banana de ieri 
Kya, da soro un semn...traiesti? Ai doua, trei liniute acolo??? Te-a doborat efortul fizic?
Hai sa vedem cum facem cu muntele ala, facem ceva? (schiem cu copii, fara copii, cum facem?)
Tuc, ce cafea buna maaa
Deh, facuta de altul ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny neatza!.. azi pleaca acasa Zoze ... ce fericire tre sa fie la ei acolo![]() ...intrebare: mai exista vreo 'pacoste' mica ce nu se lasa spalata pe dinti si nici singur nu doreste sa savarseasca aceasta operatiune?.. la noi, e chinul lumii, abia daca reusesc o data pe saptamana sa-l spal pe dinti fara scandal, in rest... mai cu forta, desi urasc ideea asta.. dar nici nu pot sa-l las nespalat pe dinti cu zilele ... am incercat tot ce mi-a dat prin cap, la desene, la muzica, sa aiba atentia distrasa, cu noi in acelasi timp la baie, amuzandu-ne ca ' ce fun e sa speli dintii, ia uite cata spuma', etc .. DEGEABA! cand vede periuta, il apuca crizele, imi spune s-o pun la loc! nu inteleg care e problema, il tot urmaresc sa-i vad reactiile si tot nu pricep.. de multe ori, cedez..Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
raspuns:Buburuza