Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 8
camelia_daniela spune:
Rose, este Lalique - www.fragrantica.com/perfume/Lalique/Lalique-2540.html" target="_blank"> Lalique.
Este dulce - oriental-pudrat !
Tu il stii pe celalalt??? Am citit acum pe Fragrantica.com pare interesant !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rall spune:
Va salut din spatele aburilor innebunitori de Angel - The lily. Eram data si cu Lolita inainte, asa ca acum, in amestec, sunt in asteptarea gerului
E bun, e foarte bun
rose_selavie spune:
Camelia aveam o banuiala ca ai mostra de Lalique clasic, nu-l stiu, dar exact asa cum l-ai descris mi-l inchipuiam si eu. Din pacate nu-l gasesc, aici am gasit in parfumerii doar Lalique Le Parfum (f special, elegant), Amethyst (atat de misto ca i-am facut "funclub" aici cu Sali in fruntea admiratoarelor), Perles de Lalique (mai de primavara, un miros fresh-floral-mentolat) si Encre Noir pour elle (un floral-lemnos, fara note dulci, e aspru, dar nu in sens negativ, e altceva...)
Asa ca... placandu-mi in mod egal recentele creatii Lalique nu pot decat sa-mi imaginez ce faina trebuie sa fie mama lor, adica ce ai tu, Lalique clasic.
rall spune:
rose, daca imi amintesc bine, am si eu Lalique-ul acesta. Daca vrei, iti trimit prin posta, intr-o zip bag sau cumva, sa il mirosi si tu
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall rose, daca imi amintesc bine, am si eu Lalique-ul acesta. Daca vrei, iti trimit prin posta, intr-o zip bag sau cumva, sa il mirosi si tu |
Merci Rall, esti o scumpa!!! Da, vreau, iti las PM cu adresa.
rall spune:
L-am gasit!
Mai am si Lalique - Le Baiser (ce sticla frumoasa!) si am gasit si Marella Ferrera, ca tot se vorbea de el cu 2 pagini in urma. E o sticlutza de zici ca e pumnal sau arma SF: http://www.afroditesiano.it/images/marella%20ferrera%20edp.JPG
Oricum, interesanta si asta
Sa-mi spui daca mai vrei sa trimit si altceva
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui rall L-am gasit! Mai am si Lalique - Le Baiser (ce sticla frumoasa!) si am gasit si Marella Ferrera, ca tot se vorbea de el cu 2 pagini in urma. E o sticlutza de zici ca e pumnal sau arma SF: http://www.afroditesiano.it/images/marella%20ferrera%20edp.JPG Oricum, interesanta si asta Sa-mi spui daca mai vrei sa trimit si altceva |
Daca se poate astea doua: Lalique clasic si Angel the Lily .
Ti-am scris adresa in PM. Merci inca odata! Multi pupici
teo30967 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Hello! Fetelor, mi-a venit mostra de Lalique.... este absolut demential!!! Nu-mi gasesc cuvintele sa-l descriu- e elegant si VINTAGE asa ... Imi miros incheietura din 2 in 2 minute! |
da bun parfum intr-adevar il am si eu de ...2 ani dar are un defect pt nasul meu : e SUBTIL!
eu il percep ca fiind floral dar fiind un floral de sophia grosjman e foarte special!
tu il folosesti acum ?
eu ma dau vara cu el .
teo30967 spune:
citat din mesajul lui rall L-am gasit! Mai am si Lalique - Le Baiser (ce sticla frumoasa!) si am gasit si Marella Ferrera, ca tot se vorbea de el cu 2 pagini in urma. E o sticlutza de zici ca e pumnal sau arma SF: http://www.afroditesiano.it/images/marella%20ferrera%20edp.JPG Oricum, interesanta si asta Sa-mi spui daca mai vrei sa trimit si altceva |
rall te rog frumos cateva cuvinte despre le baiser !
sticla e frumoasa dar ...stiu ca tre sa fie picant oriental da vezi tot subtil e ?
camelia_daniela spune:
Teo, e o mostra mica de 4.5 ml ... l-am luat de curiozitate !
Nu mi-am luat parfumel din duty-free#537; nu m-am putut hotara... Pleaca o colega saptamana viitoare iar si poate ii dau ei sa-mi ia. Am gasit L'heure bleue si mi-a placut la maxim, dar era scumput - il vanez pe ebay!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!