Club chic (38)
Raspunsuri - Pagina 20
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha teo, iti doresc multa, multa sanatate |
multumesc f mult dana de urari !
sper sa mi revin abia saptamana asta am inceput sa ma dau cu parfum...desi ...sunt extrem de selectiva ...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui Annie80 O sa incerc si Kenzo ...daca eu tot iubesc Femme-ul si e parfumul perfect pt mine..... Merci de urari la fel si tie (macar de weekend , daca acolo nu aveti mini vacanta, dar din contra astept putina racoare , de caldura tot am parte .. :D mercic mult pt sfaturi1 --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
si mie si fiica mi ne place kenzo asta :http://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Jungle-L-Elephant-70.html
dar ...cere temperaturi scazute !
altfel e fenomenal ...imi plaaaaace ...
manumanu spune:
TEO, multumesc din suflet! Chiar acum ma duc sa o pun in apa! Multa sanatate si parfumare placuta!. Super produsele de pe strawberry! Eu am primit acum cateva saptamani de la ei o oferta de "comeback" (nu mai comandasem demult si s-au gandit ei sa ma atraga... au reusit): la orice comanda, 10% reducere, plus cadou un ruj CK culoarea la alegere, un creion de sprancene Nina Ricci si o trusa de anticearcane Stila. Am comandat un sampon de la Kerastase la care am avut inca o reducere de 5% pt a nu stiu cata comanda si am primit si produsele cadou .
DANAMIHA, nu te-am pupaaaat... de Sf. Mihail....... dar o fac acum!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
mihaeladm spune:
citat din mesajul lui Annie80 O sa incerc si Kenzo ...daca eu tot iubesc Femme-ul si e parfumul perfect pt mine..... Merci de urari la fel si tie (macar de weekend , daca acolo nu aveti mini vacanta, dar din contra astept putina racoare , de caldura tot am parte .. :D mercic mult pt sfaturi1 --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
Eu as sugera sa incerci si Versace - Bright Crystal, iar de la Kenzo, Amour e interesant, nu se compara cu Flower (care e ff dulce si e si EDP)si L'eau par Kenzo (preferatul meu pt vara).
danamiha spune:
DANAMIHA, nu te-am pupaaaat... de Sf. Mihail....... dar o fac acum! mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
multumesc mult la toata lumea! sunteti niste dragute
(nu sarbatoresc niciodata asa ca habar nu am cand e, de la voi aflu in fiecare an)
manumanu, ai luat cizmele?
camelia_daniela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
da normal ca are sanse ! numai sa nu o uzi in exces, mai ales ca tu totusi stii care este starea radacinilor (adica mai ai !- exista si situatia nefericita cand mai ramane cel mult una ....)nu i schimba ghiveciul. nu inteleg de ce mai vrei scoarta la ea ....ai grija sa o uzi prin scufundare si numai cand i s-au facut radacinile ramase sidefii albicioase .pentru inflorire trebuie sa i creezi niste conditii speciale . in perioada asta trebuie tinuta in balcon si diferenta intre noapte si zi sa fie de 10 grade. altfel nu infloreste! e normal sa i tai tija dupa inflorire, ce are de astepti sa si revina ? are toate frunzele ? |
Teo, are frunzele, dar imi pare apatica ... frunzele parca nu mai au luciul ala "sanatos". In balcon o tin; sper sa-si revina!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
manumanu spune:
DANA, n-am luat cizmele...... mai astept reducerile.,,
TEO, cu riscul de a pune intrebari stupide: orhideea se scufunda in apa cu tot cu ghiveciul si pamantul din dotare, nu? Precizez ca a mea, pe langa scoarta de copac initiala, este in ghiveci cu pamant.
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
teo30967 spune:
citat din mesajul lui manumanu DANA, n-am luat cizmele...... mai astept reducerile.,, TEO, cu riscul de a pune intrebari stupide: orhideea se scufunda in apa cu tot cu ghiveciul si pamantul din dotare, nu? Precizez ca a mea, pe langa scoarta de copac initiala, este in ghiveci cu pamant. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
adica orhideea ta are pamant amestecat cu scoarta ?
ele se tin in scoarta ...ai grija cum o uzi ...pt ca pamantul retine mai multa apa decat scoarta o uzi mai rar doar cand i se usuca radacinile sunt albicioase .
dar cum le vezi?
sper ca ai macar ghiveci transparent ...
teo30967 spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Teo, are frunzele, dar imi pare apatica ... frunzele parca nu mai au luciul ala "sanatos". In balcon o tin; sper sa-si revina! |
da am inteles ...stiu cum e cand nu i mai lucesc frunzele ....vezi sa nu cada razele soarelui direct pe ea ca e in balcon si soarele ucide orhideele ...