Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRANDOLINA, sanatate puiutului bolnavior! Mi se frange inima cand aud de cate un copilas care sufera ...
OTILIA, chiar, Ana a spart gheata cu inceperea scolii! Mi-e dor de matza ta! Apropo, cand veniti in Ro? Ati vorbit? De sarbatori? NU zic care, macar de Paste daca nu de Craciun...
Cum e cu scoala? Ii place Anei?
Paul e la pian acum, sper sa n-o chinuie pe Monica f tare ...se cam rasfata, dar deh...las' ca-ncepe el scoala.
Paul nu mai vrea la gradi deloc, asteapta cu nerabdare cls I, mai ales ca sunt copiii de la bloc ce l-au informat ce bine e la scoala, muuult mai bine ca la gradi. ieri o intreba pe o fetita ce a facut ea in prima zi de scoala.
Ieri am fost la doc cu Dani, am liber acum sa gatesc la comun

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DARIEI SI LUI DENNIS!!!! Scuze de intarziere, poate intra Didutza sa ne povesteasca ce mai fac gemeneii.

LA MULTI ANI DRAGOS ANDREI de Cassandra!!!!!!!
Sa fii sanatos, multe bucurii sa le aduci parintilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor pe toate si urez La multi ani! tuturor aniversatilor de pana acum si de-acum incolo multa sanatate si tot ce va doriti pentru puiuti sa li se implineasca

si noi avem aceeasi dilema...mi se pare mare pentru 7 ani si 9 luni dar parca tot aud in jurul meu ca nimeni nu-i mai da la scoala pana in 7 ani ca nu stiu ce sa fac...trebuie sa am o discutie cu d-na de la gradi sa vedem ce zice si dansa...
sa nu mai zic ca daca as da-o la 7 ani si 9 luni ar prinde invatatoarea lui Alex care e o minune de femeie si mi-ar placea tare mult sa fie si Ruxi tot la dansa...

pe toate si pe copilashi

Mergi la inceput

AM inceput sa ma gandesc si eu sa il dau pe paul la 7 ani si 10 luni dar mi-a taiat-o mihai din scurt, adica la cat am luptat sa ii gasesc o dna inv de treaba si scoala buna, sa renuntam acum? Ne-ar fi noua parintilor mai comod sa il avem pe paul la gr preg si pe dani la cresa in primul an, iar paul sa inceapa cls I cand dani are deja la activ un an de cresa...dar...o lasam asa cum a iesit.

MONICA, ai intr-adevar motiv bun sa o dai pe Ruxi la 7 ani si 9 luni mai ales ca o cunosti bine pe dna inv si ai colaborat 4 ani cu dansa, iar daca mai sunt parinti care isi dau copilasii dupa 7 ani....e ok, ma gandesc, dar e bine sa ceri si sfatul dnei educatoare eventual sa o vada si dna lui Alex, sa ii ceri si ei sfatul .

Ma apuc de calcat, o fericire imensa ma cuprinde cand ma gandesc la maldarul de rufe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mirandolina, Monica, deci nu sunt singura confuza si nehotarata...Oofff, sunt atat de nehotarata, incat zilele astea aproape m-am hotarat sa-l dau la scoala de la anul . Totusi nu cunosc nici o doamna buna, nici nu stiu sigur la ce scoala sa-l dau(am cateva variante), deci e dificiiiil.
Mirandolina, sper ca deja sunteti sanatosi si voiosi si va bucurati de vremea inca buna!
Onitza, daca l-as vedea pe David cu putina tragere de inima spre scoala cred ca m-as hotari mai usor. Nu-l intoarce din drum, vorba lui Mihai...mai ales ca aveti si doamna...

Simona, mami de baieti David, Matei si 23+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!
LA MULTI ANI, VLADUT!!!!

Multe bucurii si tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hi hi, mai bine de mine ca n-am de ales. Nu pot alege nici scoala si nici invatatoarea in sistemul de stat. Ar mai fi fost British School sau International School dar dupa ce ca ne-ar costa o avere am inteles ca nu au locuri ca sunt prioritari copii din companiile care-i sponsorizeaza.

Monica eu nu ma pot gandi decat la un singur aspect. Ruxi e mult mai inalta decat cei de varsta ei. Daca va fi si o diferenta de varsta considerabila atunci chiar ca va fi stanjenita de acest aspect. Eu desi nu sunt inalta am fost pana prin clasa a 6-a intre primele 3 fete in clasa (cam de atunci nu am mai crescut). Si e destul de greu sa fii mult mai dezvoltata decat colegele, de baieti nici nu mai spun. Nu-s genul timid si totusi eu din a 5-a aveam sutien iar baietii pareau de gradinita. Acum zambesc la pozele mele de grup la scoala dar atunci nu-mi pica deloc bine. Noroc ca erau acele vremuri cand copii nu vedeau prea multe la tv.

Simona, Ioana eu zic ca nu-i corect sa-i mai cocolim un pic pe cei mari doar pentru ca-i mai convenabil pentru noi. Eu voi fiin trei parti cu ele dar asa-i normal, fiecare cu cei de varsta ei, nu le pot bloca dezvoltarea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Eu intrebam daca o sa dati copii la scoala anul viitor mai mult retoric. Sincer, nici nu ma gandeam ca as putea sa nu o trimit la scoala anul viitor pe Antonia. Eu am fost "data" la scoala la 6 ani si 3 luni iar sotul la 6 ani si 1 luna. M-am descurcat foarte bine si eram foarte mandra ca eram printre cei mai mici din clasa. Am terminat facultatea exact in ziua in care am implinit 22 de ani.
Dar fiecare isi cunoaste copilul si va lua decizia in functie de mai multi factori, iar fetitele sunt probabil mai capabile sa se concentreze la aceasta varsta decat baieteii.

Mami de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Simonacip _ 10 nov David si Matei
Didutza 12 nov_ Daria + Dennis
Cassandra _ 14 nov_Dragos Andrei si Tudor Stefan
Eliza5 15 nov_ Alexandru
Aime _ 15 nov_ Vladimir Andrei

LA multi ani... sa fie sanatosi copii sa va aduca numai bucurii!
Scuze... nu am mai intrat de mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

M-am mai gandit eu azi-noapte.
Tot la tine Monica pentru ca stiu ca mai calatoriti, va relocati.
In toata Europa copii sunt in scoala la 7 ani. Varsta devine o problema pentru un copil care incepe scoala in Ro la aproape 8 ani si se muta ulterior cu parintii in alta tara. Ar fi o diferenta de doi ani scolari intre Ana sa zicem si copilul teoretic.

Care-i insa avantajul ca un copil are FB pe linie. Ca eu nu m-am prins inca. Care-i diferenta intre un copil cu 50 FB si unul cu 48 FB si 2 B? C doar in clasa a V-a trec amandoi. Unde-i avantajul ca sunt dati mai tarziu la scoala si iau calificative mai bune teoretic.
Pana cand incep cu notele adevarate au timp sa se obisnuiasca cu scoala si sistemul scolar si parerea mea este ca in jur de zece ani nu vor conta diferentele de cateva luni intre ei.
Un alt aspect sunt fratii mai mari. Cand un copil are un frate mai mare la scoala atunci are si el habar de teme, de scris si toti pe care-i stiu eu au fost dornici sa mearga la scoala precum fratii lor.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput