Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Kenzo! Alexia!
Vin cu vesti bune. Am vazut la odisee ca a nascut Misticgirl. Atat de repede ca n-au mai avut timp sa-i faca cezariana asa ca nascut natural la 2 ore de la prima contractie. Super tare sa nasca asa repede desi ea avea o cezariana la activ.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani tuturor sarbatoaritilor de pana acum , sa aveti o viata minunata

noi suntem bine, complet mutati in noua casuta, la gradi si noi ca nu e vacanta la ei, Silviu e azi la teatru (Delia din nou nu) suntem la capitolul liniute, cam devreme pentru mine:)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

buna seara :)

a trecut asa mult timp de cand n-am scris, ca imi vine sa ma prezint :)

am intrat sa dau o veste inca nesigura 100% dar ce sa facem... nu mai am rabdare. am la activ doua teste de sarcina pozitive :)

cu drag,
Raluca

Mergi la inceput

sa fie intr-un ceas bun Raluca, sa fie sanatos si la termen

Bianca Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI sarbataritilo de pana acum si din partea mea!

RALUCA.GABRIELA - Felicitari! Sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si nastere asemenea, bebelus sanatos!

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

multumesc de urari dragele mele dragi...poate dupa petrecerea de sambata o sa va pun niste poze, nu de alta dar...vorba ralucai cred ca trebuie sa ne prezentam si noi in curand
apropo raluca felicitari si sa fie intr-un ceas cu noroc. v-am spus ca din martie voi fi si eu matusica? .
partea asta a anului este foarte melancolica pt.mine...si la fel si pt.voi, sunt convinsa. imi amintesc toti anii petrecuti impreuna virtual...si mi-e asa de dor de ei si de voi toate si mai ales de fetele de care nu mai stim aproape nimic: ionela, bits, try, cici, miki, gandacica, dama, madachan...uite ca nici nu mi le mai amintesc pe toate

va pup pe toate, va multumesc de urari si va doresc tot binele din lume pt copiii vostri si familiile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI TUDOR SI BIANCA (NORA MEA DRAGAAA!!)
Multa sanatate, fericire, sa aveti parte de multe cadouri pe sufletul vostru! Asteptam poze de la party-ul care am aflat acum ca va avea loc sambata! Petrecere frumaosa drgi gemenasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

RALUCA, sarcina usoara si bebe sanatos tun!

Mergi la inceput

printesei Damiana sa cresti mare sanatoasa si iubita
AlexMatei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

La multi ani si din partea noastra gemenilor Bianca si Tudor

La multi ani lui Alex si Damianei, care intregesc lista sarbatoritilor zilei alaturi de Matei

Tuturor le dorim multa sanatate si un viitor frumos si linistit in familiile iubitoare!

RALUCA sarcina usoara si bb sanatos!

Avem o vecina careia de cand a ramas insarcinata pentru a doua oara, i-am tot zis ca o tachinare ca o sa o nasca de ziua lui Matei, desi ea ma asigura ca termenul era spre 10-15 nov. Ei bine, azi dimineata i s-a rupt apa si desi la 5 ani jumate diferenta de prima nastere, i-au facut tot cezariana. Asadar a fost fix de ziua lui Matei!!! M-am bucurat asa mult pentru ei!

Noi am petrecut pana mai acusica...am avut cativa copilasi, desi eu parca nu ma simteam in stare sa o iau de la capat... in fiecare saptamana invitam copii la noi, se joaca, e harmalaie, dar lor le place si ii prefer asa... sunt semne de sanatate
Acum s-a lasat linistea, avem o fetita care doarme la noi, la ei in camera in patul secret de jos asa ca maine voi fi mama de 3 fetita la culcare s-a rugat sa o mai lase mami inca o noapte la noi cred ca ii place, nu?!

Mergi la inceput