Comori de nov-dec 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim de urari fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

A fost si serbarea Biei...de-a dreptul superba. Dovezi nu am ca m-am trezit la gradi ca nu-s bune bateriile din aparat. Am sa ma rog de o mamica ce a filmat sa-mi faca si mie un CD.

Chiar am fost impresionata, intai au spus poezii si au cantat cantece de iarna, apoi au colindat, apoi au urat. Asta a durat o ora. Si cu mici scenete cantate, cu renii lui mos craciun, cu solouri cantate, tare de tot pentru ei. Dupa ora asta a aparut doamna cu care fac dansuri si ne-au prezentat 2 dansuri si apoi a aparut Frau si a inceput programul in germana, cu poezii si colinde. Inutil sa mai spun ca eram noi parintii obositi, copii, noroc ca tocmai se trezisera. Apoi mosul le-a dat cadourile, niste seturi cu papusi Bratz (oare asa s-o fi scriind), si dulciuri si fructe iar la baieti nu-s ce manusa ce se transforma in nu stiu ce (probabil o sa le invat si pe astea).

Bia a fost craciunita, alte fete au fost ingerasi, fulguleti, iar baietii spiridusi, clopotei, reni, unul anul vechi si altul cel nou. Impresionant, cel putin pentru mine, se vede ca s-au straduit.

Daca pun mana pe ceva poze sau filmari va arat.

Va pup ca plange Victor...

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput