Sep-Oct 2010-Bv.Zoze,Kiti,Ramo!Hai Alecsa!(183)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Anna, bine ai venit acasa cu micutul Tiberiu!

Sunt fericita ca Mara a luat in greutate. Imi faceam atatea griji...

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 5 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Fulguta, ma bucur ca totul este in regula si ca Mara a luat in greutate

Valentina39s6z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Nadiuta multumesc pentru PM.

Am vazut si eu acum toti bebelusii, Doamne ce scumpi sunt ! Pun si eu poze dupa ce descarc toate pozele in calculator. Eu in ultimul timp nu i-am mai facut poze din cauza bubitelor de pe fata, stiu, sunt tacanita, nu dati cu pietre

Fulguta, mai las-o sa stea la caldurica, daca dr a zis ca e ok, atunci e ok. Ti-am dat un PM.

Chichiuta, Anca sta smirna la baita, dar eu am renuntat sa ii mai fac baie in cadita (deocamdata). Ii fac in chiuveta de la baia noastra (o spal si o dezinfectez inainte) si asa apa ii ajunge pana aproape la gatut. Ii place mult, mult. Cand o imbrac insa, maraie.

Apropo de marait, bebelusii vostri scot sunete cand papa titi ? Anca de cele mai multe ori e ca un catelus, mananca si maraie de placere

Buburuza merg si eu azi la doctor pentru controlul de o luna si o sa aflu mai multe despre bubite. Si Teodora a avut cam pe la aceeasi varsta, dar jur ca am uitat cand si cu ce i-au trecut.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Sunt fericita : au venit documentele de la Cord Blood Center si au recoltat celule stem pentru 109.8 kg ! Doamne ajuta sa nu avem nevoie de ele !

Laly, te-ai pregatit pentru maine ?

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Felicitari pentru "productie"! Nu mi-am inchipuit asta niciodata ca se poate pentru atatea kg. Doamne ajuta sa nu aveti nevoie niciunul dintre voi de ele. Ti-am dat PM.

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Sunt fericita : au venit documentele de la Cord Blood Center si au recoltat celule stem pentru 109.8 kg ! Doamne ajuta sa nu avem nevoie de ele !

Laly, te-ai pregatit pentru maine ?

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
poze noi
Teodora 2 ani+

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 5 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Am vazut PM-ul si i-am si scris sotului tau. Multumesc
Da, nici eu nu ma asteptam la cifra asta, ma multumeam si cu 60. Doamne ajuta sa nu avem nevoie niciodata !

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

[quote]citat din mesajul lui mari78

mari, ma bucur ca ti-a reusit prelevarea de celule. a ajuns si la mine curierul mai devreme cu rezultatul prelevarii si sunt tare suparata, au reusit sa-mi preleveze 33 ml de sange si ar putea fi folosite celulele doar pana la 17,1 kg. stiam de cand am iesit din operatie ca s-ar putea sa nu fie un succes, caci mi s-a dezlipit foarte repede placenta.
mi-au facut si reducere, am de achitat 700 lei si nu 2200 + 552 transport si kit, desi imi doream sa achit cei 2200 lei.
sper, sa de-a dumnezeu, sa nu am nevoie de ele niciodata.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Salut!

Nu am mai intrat pe forum, ma iertati, asa am luat o decizie la un moment dat...
Acum am intrat sa va spun ca am nascut natural in 25.09 la 2:10 dimineata (noaptea), pe Alexandru Stefan cu 3100g 53cm si apgar 9/10. Am nascut greu si contractii timp de 23 de ore pana la mom nasterii... destul de greu dar a trecut. Oricum dupa nastere eram fresh, atat e doar faza de efort fizic, apoi dupa ce se termina e totul back again :)
Acum incercam sa ne obisnuim unul cu altul, e ceva fte nou si nu imi pot reveni parca... sa ma dezmeticesc, asa schimbare! Credeam ca o sa stiu sa gestionez tot dar e totusi asa nou si altfel...
Felicitari mamicutelor care ati nascut!
Va doresc nasteri usoare la restul, multa sanatate si tot ce e mai bun!!!
A... alaptez natural, sa speram ca o sa ramana asa.

Pupici!!!

Felicitari!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Pitysi eu sper sa nu am nevoie niciodata de ele. Eu m-am bucurat ca au recoltat pentru asa multe kg, pentru ca la Teodora, fetita mai mare (acum 4 ani jumatate) nu am putut recolta. Doamne ajuta sa nu ai nici tu nevoie sa le folosesti vreodata. Stii, acum pot recolta celule stem si de la copil, daca e sa fie nevoie, dar la noi, fetele de la odisee nu va fi nevoie niciodata.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput