Sep-Oct 2010-Bv.Zoze,Kiti,Ramo!Hai Alecsa!(183)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Si ca sa-mi fie si mai arzatoare dorinta de a-mi vedea bebelusa din burtica, m-am uitat in albumul bebeilor si am vazut poze cu Tiberiu, Laura, Petra si Emma. Cat de scumpi sunt!!! Nu ca sunt ai nostri *ai odiseei noastre(, dar chiar sunt niste bebelusi tare reusiti!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Laura, , vine si bebelina ta ai putinica rabdare stiu ca e crunta asteptarea asta insa odihniti-va cat puteti de mult si rezolvati toate cele, eu am mai lasat cate unele pe mai tarziu si nu mai reusesc sa fac nimic.
Paticut, Botosel si multa rabdarica va doresc o sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Bina dimineata si de la noi!
Alynta

Fetelor bebelinilor vostri le place sa faca baie? Ca domnul meu urla ca din gura de sarpe, am incercat sa pun mai multa apa si degeaba, si-n camera e cald ca pun caloriferul. Avem si colici si suntem si constipati, ce sa mai...Nu ne place nici sa fim schimbati, cred c-ar prefera sa stea asa fleasca decat sa dau cu servetelul ala! of... o scoatem noi la capat cumva...

Cristina mami fericita de Toma Andrei

Cris, noi mai avem putin si dormim in baie atat de mult ne place si nu suporta sa stea cu pampersul murdar, se frichine se mocoseste pana nu e schimbata nu e liniste in casa, fiecare cu preferintele lor, poate nu ii palce apa e prea rece sau mai calduta dupa gustul lui, incercati mai multe variante, eu ii mai pun un scutecel de finet si o invelesc in el apoi ii dau cu apa sa stea in caldurica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

dau si eu de baut azi ca facem 2 luni.suntem baieti mari.Calin este topit dupa ta-su.face niste ochi cat cepele cand il vede si cand stau de vorba.
azi a papat aproape la 3 ore.
mai3, voi cum stati?dar noaptea?al meu e chior de somn noaptea, ii fac 90ml dar nu il papa pe tot pt ca adoarme si nici chip sa-l fac sa manance tot biberonul, asa ca ramane cu vreun 60.si peste 2 ore o luam de la capat,asta la 2 ore.si nici suzeta nu o vrea.
si calin s-a cojit asa sau cum sa zic..se curata pielea in prima saptaman de viata, dar a trecut.
la mare e o vremeeee.a plouat toata noaptea si dimineata cand am dus cupilul mare la gradi rupea, abia vedeam cu stergatoarele, geamurile aburite.ahh, ce ma enerveaza.acu s-a mai oprit.dar e innorat.
ieri a venit mama si mi-a facut mancarica.am scapat pana in we.azi vne sa stea cu calin cat il iau pe cel mare de la gradi.eu pana acum nu l-amluat c mine.mi-a fost teama de copiii din gradi.asa ca vine o data soacra , odata mama.
am stabilit si botez pe 31, am arvunit si restaurant.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Calin Ioan, La Multe Lunite si anisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

La multe lunite Calin

Fulguta - bafta la dr, sa vii cu vesti bune!
Si noi mergem maine dimineata la o consultatie, sunt curioasa ce zice dr-ita.

Ma uit pe listuta cine mai e la termen, si parca de Oramona nu am mai auzit nimic nou, sau mi-a scapat mie?
Fistiq ai fost pe aici azi-ieri? Am impresia ca ma lasa memoria de tot

Tutz 39w3d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Tessa May de K.A.T.
Matei de Klarisse
Raisa Nicoleta de ionela.n
Tiberiu de anna_ivan
George de belle_sara
Tudor Gabriel de donna79
Darian de Eveline
Maria de Zozela
Miruna de Kiti2205
Adrian de Ramohd

dragi mamici sa va traiasca bebicii scumpi si dragalasi sa va bucure cu fiecare zambet si gest iar mai tarziu cu nazdravaniile pe care le vor face, sunt cele mai fericite momente din viata noastra care nu se compara cu absolut nimic, mii si sute de -ici.

Mergi la inceput

Nadiuta - ce bucurie se vede pe Lidiuta cand isi tine surioara in brate
Ce de frumuseti ai tu prin casa

Tutz 39w3d cu Julia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Nadiuta - ce bucurie se vede pe Lidiuta cand isi tine surioara in brate
Ce de frumuseti ai tu prin casa

Tutz 39w3d cu Julia

Tutz, asa e, aproape ca ii da lacrimile cand o tine in brate parca nu ii vine sa creada, iar daca o refuz se supara, e atat de dornica sa ma ajute si la baita si la schimbat pampersul, mi-a zis sambata : "mami, mi-e atat de draga sulioala mea ca imi vine sa o mananc"

Mergi la inceput

chichiutza, eu nu pot sa vaz pozele cu Toma, nu le gasesc in album ori am ratat eu ceva din urma,

ma declar super indragostita de mocutele din albumul cu pici fiecare cu gesturile si gramasele lor, scumpilici sunt toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Fetelor, va multumesc pentru sustinere! Imi sunteti in suflet!

Dragelor, doamna dr. mi-o zis ca Mara mea, puiutul meu scump, mai are de gand sa stea la caldurica si ca saptamana asta este in greva. Are 3300g , este sanatoasa si se dezvolta bine.
Calul balan, prietenul meu, zice ca am col lung si inchis.

Pe 12 octombrie, cand am DPN-ul, mai mergem inca o data la control. Pana atunci, mi-am propus eu, stau cumintica si astept implinirea celor 40 de saptamani.
Raman pe baricade pt a va sustine, pt a scoate motatele pt incurajare si, bineinteles, de a fi legatura cu forumul pt cele care vor naste inaintea mea.

Va pup dulce!

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 6 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Fetelor, va multumesc pentru sustinere! Imi sunteti in suflet!

Dragelor, doamna dr. mi-o zis ca Mara mea, puiutul meu scump, mai are de gand sa stea la caldurica si ca saptamana asta este in greva. Are 3300g , este sanatoasa si se dezvolta bine.
Calul balan, prietenul meu, zice ca am col lung si inchis.

Pe 12 octombrie, cand am DPN-ul, mai mergem inca o data la control. Pana atunci, mi-am propus eu, stau cumintica si astept implinirea celor 40 de saptamani.
Raman pe baricade pt a va sustine, pt a scoate motatele pt incurajare si, bineinteles, de a fi legatura cu forumul pt cele care vor naste inaintea mea.

Va pup dulce!

Fulguta ma bucur ca totul este OK !!
Pai altceva decat sa asteptam DPN-ul nu prea avem ce face

Tutz 39w3d cu Julia

Mergi la inceput