Sep-Oct 2010-Bv.Zoze,Kiti,Ramo!Hai Alecsa!(183)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

buna dimineata doamne dragi,

Clabuc, camy, tutz, fulgutza, Tanamera, Pianna - rabdare fetelor...vin si puii nostri...

va invit la ceai fierbinte, clatite cu dulceata de gutui, si o cafelutza buuuuna de trezit.

vremea pe toate canalele de vreme de pe net dau azi soare , soare soare.. la naiba.. e vant, numai ca sta sa ploua, e frig, si am numai ganduri neeeegreeeee! M-am saturat. nu vreau sa va indispun, ma bucur doar sa aud ca aveti laptic mamicilor, ca va papa bebeii, si ca ne impartasiti poze care ma fac sa zambesc, sau sa lacrimez.. ieri am facut si eu curat in living-ul nostru, aspirat, praf, etc.. azi vreau sa-mi pun in ordine camera de bebe, sa aduc patutul, si sa aranjez lucrusoarele.. le-as fi facut mai demult.. dar faptul ca am asa stare de indispozitie generala.. de parca tot astept sa se intample ceva rau.. m-au tot facut sa aman acest moment.

stig iar pe Aniast???unde esti Duamna??
bine ai venit acasa Anna Ivan..(cat de ravnit e acest moment de mine!)

sunt prin zona,
va imbratisez si astept vesti ca sa ridic si eu motatele

de Alecsa nu stie nimeni nimic?? si ea era foarte tematoare in privinta cezarienei,...ce-o fi facut?? Doamne Ajuta Alecsa!

Tanamera

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si cu AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

am trecut povestioara la semnatura

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Ce am vazut la emisiune e exact ce am facut: l-am spalat in zona foarte bine fara sa dau pielea la o parte.
FELICITARI KITI!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Aha! Adica n-ai facut nimic! Asa mi s-a spus si mie, sa nu-i fac nimic pana la o luna, doar spalat cu sapun si clatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Ce am vazut la emisiune e exact ce am facut: l-am spalat in zona foarte bine fara sa dau pielea la o parte.
FELICITARI KITI!!!

Aha! Adica n-ai facut nimic! Asa mi s-a spus si mie, sa nu-i fac nimic pana la o luna, doar spalat cu sapun si clatit

Cristina mami fericita de Toma Andrei

de ce numai pana la o luna? eu nu ii voi face nic nici dupa o luna.

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Paticut eu inca stau bine cu rabdarea.

Iti trimit eu de la Mures niste raza de soare,mai anemice,dar decat deloc cred ca sunt bune si astea.
Spor la aranjat camera lui bebe,eu ieri am terminat toate hainitele de calcat si stau mai bine cu moralul.

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA SI DE LA NOI

Cum mai sunteti azi fetele?o buna dispozitie cine imi da si mie?,azi pana la ora 17 sunt numai eu si cu ALE dupa cateva zile ce a fost mama la mine si de dimineata au si inceput telefoanele sa sune,si iar aceeasi intrebare INCA NU AI NASCUT ,ma mai suna ieri o fosta colega si ma incurajeaza si imi spune sa nu mai stau nici un minut asa peste termen ca poate bb sa moara sau sa inghiteasca lichid si sa pateasca ceva,Mai fetelor stiti ce asi face eu acuma cu asemenea persoane? pana ce le astup gura, zicea cineva zilele astea pe aici ca astia nu au altceva de lucru numai sa streseze gravide
Doamne dar ce sadica sunt de dimineata, nu stiu ce am, evit sa mai intru in dormitor numai ca sa nu vad patutul aranjat frumos dar gollll
OK sper ca nu v-am stricat si voua ziua, daca am facuto scuze
Noi asa cum am scris si aseara asteptam ziua de Luni ca sa imi provoace nasterea daca nu se hotaraste bebelina asta a mea sa vina pana atunci.

Cum este sa iti provoace nasterea? stie careva pe aici?

TUTZ,CLABUC,BOTOSEL,FULGUTA,FISTIQ- HAI FETELOR CAPUL SUS SI CURAJ
CA BB NOSTRI VIN IN ACEEASI ZII SI ATUNCI SA VEDETI CE DE ACTIUNE PE AICI

40s+4z cu si mami de ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

am pus si poze

mami lui Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Raportam o noapte si o dimineata cu scandal A plans bebe aproape o ora asta noapte, si dupa ce a tras vreo 3 partzuri(intr-un final) s-a potolit. Acum de dimineata a facut la fel...doar ca nu l-am mai tinut in brate sa il calmez ci l-am pus pe burta, ca de il tin in brate cauta sanul si nu pot sa nu ii dau, si pe langa faptul ca nu mai e lapte cum trebuie pentru o masa, mai e si faptul ca varsa din cauza agitatiei. Sper sa stea linistit macar pana voi termina de calcat o parte din rufe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Buna dimineata!
Tocmai am vorbit cu Doamna Mamica Zozela!
Era destul de bine, viteaza cum o stiti s-a ridicat si s-a dus "de capul ei" (adica fara voia asistentelor) sa isi alapteze pt prima oara puiutza! Si a reusit!

Nasterea a durat ceva (de la 11 pana pe la 13.30), cu ceva peripetii, dar asta lasam in seama ei sa ne povesteasca atunci cand se intoarce!

O sa ramana in spital pana sambata!
Transmite pupici tuturor, a intrebat cine si cum a mai nascut, cine urmeaza ca sa tina si ea pumnii stransi si sa trimiceva motate virtuale!Abia asteptam sa vedem poze cu Maria, care- cica - e bruneta ca tati!

danaisa20 fericita 37+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Anna cat e de mic si de delicat Tiberiu.

Am vazut poze frumoase si cu Petra.

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput