Sep-Oct 2010-Bv.Zoze,Kiti,Ramo!Hai Alecsa!(183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata!
Bravo Kiti!
Bravo Ramo!
Hai Alecsa!

Noi am avut o noapte linistita! Aseara baietii au facut baie cu tati, apoi am facut si eu! Culcarea s-a decalat un pic!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Maitreyi, neata! Nu vezi ca noi suntem dornice de actiune pe ziua de azi si ce-am mai umple noi paginile cu relatari despre meduze, contractii etc., dar ... daca nu exista niciuna dintre astea, ce sa facem noi?

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Boteselule mama iti inteleg supararea ca si eu tare am mai asteptat! Dar stii ceva?! Tot cand a vrut Maria a venit!
Mai3 eu nu ma trezesc dupa biberoane, doar bag sanul si uneori nu vad pe unde calc... Daca sunt prea obosita mi-o pune sotul la san si cand ma dezmeticesc ma mir ca fata e langa mine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Buburuza, mie mi-a zis doctora ca este posibil sa-i apara iritatia asta pe fata lui Tudor si asa a fost, insa i-am dat seara dupa baie cu sudocrem, iar pana dimineata i-au disparut. Sotul imi zicea ceva de o iritatie de la san, insa au disparut petele asa cum au aparut. Tudor are niste mici cosulete albe pe barbie cu care s-a nascut si nici acum la o luna de la nastere nu i-au trecut, desi i-am dat cu sudocrem. Eu ii dau in fiecare seara cu vitamina A pe corp si pe fata caci i se descuameaza pielea de pe frunte si acum.Se zice ca asa se intampla cu bebelusii nascuti la 40 de sapt, li se descuameaza pielea.Dar cel mai scocant a fost cand i se jupuia cea de pe burtica, ne-am socat si am sunat imediat doctora, care a ne-a sfatuim sa nu fugim spre primul spital, caci asta intentionam, ci sa hidratam pielea copilului cu vitamina A.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Exact asa a patit si Maria cu pielea ce se jupea de pe burtica, talpi, maini! Era asa neobisnuit pt mine, mai ales ca baietii nu au "suferit" de asta! Eu ii aplic sudocrem doar la fundulet, nu stiam ca se poate da pe toate alea!
-ci tie si lui Tudor! Sper ca a trecut urata aia de oboseala si depresie! Tu asa ziceai!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Eu nu "stresez" copilul cu program de masa! Ii d-au la cerere! Mai ales ca papa san exclusiv! ma bucur ca la voi merge treaba asta! Nu o trezesc sa-i bag papa sau daca vrea la 2 ore o servesc!
Clabuc un si rugamintea sa mai ai putina rabdare ca vine si bebele tau! Stiu cum e asteptarea, cum i-am zis si Buburuzei!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Alynta, sa stii ca, gandinu-ma la tine, ma mai linistesc cand vad ca si tu ai trecut binisor de termen si Maria e o fetita de nota 10. Si tu mai aveai 2 nasteri la activ, deci, conform "spuselor" ar fi trebuit sa nasti mai repede, ca si in cazul meu, mai ales ca avem fetita.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 40+

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor
ieri am ajuns acasa
papam lapte numai de la san si slava Domnului avem de unde.

o sa incerc sa mai citesc din urma si revin

37+ poze
azi e ziua cea mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

buna fetelor
ieri am ajuns acasa
papam lapte numai de la san si slava Domnului avem de unde.

o sa incerc sa mai citesc din urma si revin

37+ poze
azi e ziua cea mare

Bine ati revenit! Vrem pozici cand ai timp!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpatricia spune:

Buna mamicilor, ce mai afceti, noi inca suntem burtica desi am intrat in sapt 40, nu prea vrea sa iasa printesa pe vremea asta urata, adevarul ca am fost si mai cumintica zile astae nam mai iesit de vreo 4 zile afar ca e urat si ploua,aseara ma avut unele contractii dar la juamte de ora deci false maia vem de asteptat, dar uneori imi amortesc oasele bazinului si nu mai pot de burtoi vreau so vad pe printesa,vream sa nastem normal si deci asteptam pan la tremen maia vem o sapt sper sa vina bebita

tatiana 39w 1d alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Tutz multumim pentru micul dejun si cafeluta.

Anna bine ati revenit acasa,ma bucur ca ai lapte din plin.

Abia astept sa merg maine la monitorizare,poate aflu si data cezarianei.

O zi frumoasa!

37+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput