Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lia, interesant ce spune Danut si ce ai observat si tu in comportamentul lui dar mai interesant comentariul doamnei. Poate nu ar trebui sa ai atata bun simt nici tu si sa intrebi la randul tau ce a facut de nu-i mai place sa mearga la fel de mult.
Giulik in continuare rupe usa sa intre`n gradi si face crize cand ajunge dadaca la 5 De cand a inceput gradi (sunt 18 in grupa oficial) au venit maxim cate 10-12 - asta apropo de muci/tuse.
Si Giulik muceste. Tratam cu cate o pastila de vit.C.

edit: Lia, trimiti la caserola ?
eu de inspirata ce sunt, am prajit aripi si am facut orez cu lapte

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, risti sa prinda "drag" de scoala, asta`i faza
dario, orez cu lapte, iaia, bifat
daca tot n`am avut probleme la gradi pina acu, murphi nu ma ocoleste. ieri madam educatoarea aia noo mi`a "atins`o" pe ilinca la fund pe motiv ca nu dormea la prinz si deranja copiii. mi`a motivat ca n`a stiut c`o sa ma supar si ca in 33 de ani de activitate nu i s`a intimplat asa ceva, ca e obraznica cit 3 baieti (canci, am unul si pot sa compar) si ca daca nu`s mai severa va fi o rebela si`o sa`mi faca probleme mai tirziu. timpita.

Mergi la inceput

Carmen, imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen eu nu v-am spus ca deh..am zis sa nu ma vait mereu de cevaDe la inceptul gradinitei eu am rugat educatoarele sa-mi spuna tot despre Luca..sa-l solicite cat pot..
Acum ori ele au trecut in extrema cealalta fie Luca este dupa vacanta..ca-n fiecare zi am auzit pt 2 saptamani..ca nu asculta, ca nu-i atent, ca nu-i lasa in pace pe ceilalti,ca nu doarme si deranjaza copii din jur..i-au dat si bile negre..Intr-o zi chiar am asistat la cum il certa (educatoare nu ma vedea)..Oricum din cele povestite unele probleme erau reale..altele fleacuri pe care ele nu le puteau manage din lipsa de profesionalism si tact. Binenteles ca au adaugat ca marea majoritate sunt asa, ca au venit schimbati dupa vacanta, ca raspund inapoi,etc..dar ca trece dupa prima luna...
Luca a fost pedepsit cu TV si pcul..cu necumparatul colectiei de pietre..m-a vazut si ca eram trista..si de o saptamana vine cu buline rosii...doarme la prinz..

Acum tu trebuie sa evaluezi situatia si sa aplici masuri in consecinta!dar este problema la ele..ele de aia au cursuri de psihopedagogie sa stie cum sa faca fata unor astfel de situatii..poate Linca se plicitseste..la somn s-o puna langa cei mai cuminti copii..exista metode, doar sa vrei!

Daria sper ca nu te-am deranjat cu mesajul meu!

azi Luca nu a mers la gradi pt ca asa cum v-am spus ,m-au rugat sa-l tin acasa..
ma duc sa fac o supa de pui,daca tot vorbim de papa

edit: Carmen dar in nici un caz nu as accepta sa-o atinga..nici macar cu un fir..Trebuie sa mentionezi asta..cum adica una la fund????

Mergi la inceput

Kim, nuuuu, asta vreau si eu, astept raspuns sa vad la cine merg (si sa am si bugetul alocat, evident).
Io vi-am zis, doamna noastra este mult prea toleranta io demult fugeam din clasa in cei 4 ani.
Noi am inceput sa cumparam cartile Disney.
Si i-am tot promis OraselulLenes si ieri i s-a implinit dorinta ... a facut planuri pt urmatoarele si am rugat-o ca la iesirea cu taxo sa-l puna sa i le cumpere el. Probabil n-am facut bine, dar nu mai pot.
Si din extrauri va ramane cu gimnastica, aici chiar face lumea treaba. Inotul il suspendam pana la primavara, dansul nu stiu.
Ea a mers oricum la sah la gradi si i-a placut.
DC nu a mers azi Luca la gradi ? Ca n-am inteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

stai linistita ca i`am sugerat exact ce si cum, sper sa nu se mai repete.. nu i`am mai zi ca`s si`n comitetul de parinti pe gradi`, ca am vechime`n gradi cita n`are ea

Mergi la inceput

Luca tuseste..si mi-au spus sa nu-l aduc..
Oraselul lenes avem deja vreo 20 de dvduri,luate de tatal meu. Noua colectie Disney nu as mai cumpara, pentru ca le are deja in diverse forme..si oricum daca am trecut la Jules vernes, nu-l vor mai interesa..Iar alea cu Monsters, Cars le avem in engleza.. Vreau sa iau povesti romanesti cand apar..cica luna aceasta.
Ieri am inceput si Fram..si desi nu are poze ii place!Eu vreau sa fac tranzitia spre carti fara poze..

Ioana si eu cuplez cartea cu filmul.Ieri am vazut Robinson Crusoe, a fost putin nemultumit ca nu este identic ca-n carte!Eu nu am gasit filmul Fram..il are cineva?

Mergi la inceput

Giulia nu este mare amatoare de carti, aici e vina mea, niciodata nu avem destul timp pt toate asa ca voi incerca in continuare sa fac timp si pt citit seara.
As vrea ca o zi sa aiba macar 30 de ore, dupa 6 cand ajung eu totul devine concentrat si nu termin ce am de facut.
Ar trebui sa fiu mai organizata si sa nu pic lata in pat si sa adorm ca ursu` inca inaintea copilului

Mergi la inceput

Daria pai daca ziua nu are decat aproximativ 16 ore (si nu 24 cum ar trebui) fapt dovedit..atunci de ce te mai miri??? Si noi doar la culcare gasim timp..desi mi-as dori sa avem timp sa ne vada si pe noi 2 cu cate o acrte in mana ziua..nu doar seara
Robi cum adica v-ati impotmolit?? Financiar sau cum?
In ce stadiu sunteti? Ce mai aveti de facut?Mai pune poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Carmen aoleu ce educatoare noua v-a picat pe cap...io-s de acord cu Vivia sunt depasite de situatie..io doi ani de zile am tocat-o non-stop la cap pe doamna sa nu mai tipe...ea se scuza ca oricum nu tipa la mandra mea si ca asta-i metoda care prinde la ei..de cand a inceput anul s-a schimbat,ii lauda mult,ii imbratiseaza cand fac ceva bun,ii stimuleaza cu tot felul de buline asa ca s-au schimbat si copii,nu mai plange nici unul si coopereaza toti
Mandra este mare amatoare de carti...din cauza banilor m-am eschivat de la colectia de pietre,dar imi aduce aminte in fiecare zi ca i-am promis ca-i cumpar...ieri i-am luat Nemo si a fost superincantata...incearca sa citeasca cartile din colectia Disney,da-s greoaie rau,dupa ce ca literele sunt asa de mici mai sunt si paginile colorate beton...dvd-urile cu oraselul lenes nu o intereseaza,i-au placut in schimb alea de la gazeta sprorturilor cu final neasteptat...trei prucelusi si un pui de lup si restul..
La noi la gradi,sa nu deochi,ptiu,ptiu nu a inceput inca sezonul cu tusea...si doamna educatoare le mai sugereaza celor raciti sa mai stea pe acasa..
Azi mi-am luat fluturasul pe septembrie...am asa o stare de munca in zadar,nu m-am obisnuit inca cu cifra de pe elma simt frustrata rau

Mergi la inceput