Copilasi de Iulie - August 2004 * 57

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria stiam ca am uitat ceva:0
Ai fost la psiholog? Eu stiu ca daca imi intra ceva in cap..greu mai scoti..si mai stiu cand toti se mirau de ce apelez la unul (am vorbit de fapt cu 3 )..nu mi-a pasat si am facut cum am simtit..Singura chestie este abordarea..trebuie sa aibe experienta pediatrica (ceea ce in Ro este mai greu de gasit)si trebuie tactica la introducerea Giuliei..ori vine psihologul la voi (prezentata ca prietena de familie care vine in vizita) sau cand esti cu Giulik pe strada pretinde ca mergeti la o amica si acolo dupa 5 minute de discutat nimicuri , spune ca mergi ca ai uitat ceva..usa deschisa..sau la birou ceva si te intorci repede..este esential ca Giulia sa fie singura cu psihologul...in prezenta ta ea se va comporta categoric diferit! Bafta!

Noricel pana la urma cum ai dres busuiocul??

Cristalina ..ceva vesti din cazinouri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Vivia si eu am cumparat Fram ursul polar...as vrea insa sa gasesc si filmul ca sa aiba rabdare si pentru carte...super Luka cu replicele lui!
Meii la mine meniul este stabilit pe o saptamanasaptamana asta am o supa crema cu de toate legumele, felul doi incepand de luni este cam asapui cu legume si brocoli la cuptor/ficatei cu usturoi si rosii si piure de cartofi/snitele de pui si tocinei cu branza/pui la gratar cu cartofi natur/mamaliga cu branza si smantana/paste cu branza si smantana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello, aici sunt, la fel de monitorizata, asa ca intru mai greu

Sunt suparata si eu cu casa, ne innecam ca tiganii la mal, parca nu mai reusim sa finalizam...

Ieri m-am speriat, Matei cred ca a facut o indigestie, a venit de la gradi plangandu-se ca il doare burtica, a facut si un scaun prost, iar pe seara a vomat violent... apoi si-a revenit...

Vorbeati de mancare, m-am mai domolit si eu cu gatitul le fac mult peste, paste, branza cu smanantana, gratare si cate o ciorba in week-end.
Duminica am facut pui cu legume si orez a la China, mi-a iesit aproximativ chinezesc da' bun...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

azi am venit de la gradi cu caietul de lucru, sa-si termine jumatatile de pagini ce nu le-a terminat acolo:( saracuttul, cand ii vad manutele alea mici cum ii amortesc la jumatatea paginii caznindu-se sa scoata afurisitele alea de liniute, scurte, lungi, una scurta, una lunga sus, alta lunga in jos....doua scurte-doua lungi, doua scurte urmate de punct, etc El lucreaza binisor dar o pagina e mult ca volum si plictisitor mai ales pt Danut care prefera matematice, jocurile de logica, abacul....ma rog, o scoatem noi la capat, el bunavointa are. La gradinita la ei e epidemie de enteroviroza si de viroza rerspiratorie, s-a pus afis pe toate usile cu cate cazuri sunt in fiecare grupa, si atentioneaza parintii sa tina copiii acasa de la primele semne, una dintre educatoare e in spital...Azi Dea mi s-a plans de burtica, a avut si un scaun mai moale, pare cam palida, la Danut in grupa azi a varsat un copil la micul dejun, de joi a inceput nebunia asta...nu stiu daca maine il mai duc, sa vad intai cum ii e Deei.

cu gatitul sunt cam in pana....in wknd am avut piure de conopida cu carnaciori la gratar spre jalea tuturor membrilor, care au cerut in cor piure de cartof cu aripiioare de pui la cuptor, drept pt care m-am indopat singura cu conopida...apoi toata aceasta saptamana felu I va fi supa de pui cu taitei (azi am facut runda a doua), doar felul 2 diferit:
sos de marar cu carne fiarta de pui,
sos de rosii cu pui,
ardei umpluti,
mancare de dovlecei,
mancare de fasole verde,
pizza,
si piure de cartof cu cordonbleu cumparat(trebuie doar prajit pe ambele parti sa devina auriu):P
Deserturile au fost pana acum
din aluaturi fragede: placinta cu mere, placinta cu branza dulce,
clatite cu nutela sau gem
si cate un batonel de milka atunci cand nu am nimic facut in casa

calatorie faina Roxana si sanatate maxima tuturor, o noapte linistita (ca eu azinoapte am cam avut-o alba cu Danut care s-a foit intruna, nu stiu ce a avut, a adormit greu si a dormit agitat, s-a trezit des, azidimineata abia l-am convins sa coboare din pat sa-l imbrac pt gradi...Dea cu toata durerea ei de burta s-a imbracat inaintea lui si astepta langa usa sa plecam odata ca doar era un soare incantator de inselator afara la cele 5 grade de pe termometru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia, Robi, sanatate piticilor din dotare ! Si la noi la gradi sint nu stiu cite cazuri de tuseala si muci, asa ca nush ce sa mai spun, nu poti tine copilul acasa mereu, ca tot mereu o sa se afle vrunu care muceste sau tuseste si o iei de la cap !! Io sper ca povestea aia cu imunizarea e valabila si la un moment dat nu o sa mai raceasca/muceasca/tuseasca asa de usor, ca daca nu este, io ma mut pe marte, vorba cintecului !! Aaaa, si tot zicea si Olivia (si am auzit si io la radio azi) ca vine razbelu mondial nambar trei, sou ce sa mai imi fac probleme ?
Partea mai nashpa este ca mama mea nu se simte prea bine si am asa un junghi in inima ... ca nu ma pot opri sa nu imi amintesc de tata, un om sanatos, care nu s-a plins ever de nimika si care s-a stins in citeva luni sub ochii nostri !! Cred ca sint paranoica ... mi-azis si Florin, dar am un deja vu chinuitor !!
Ma duc sa culc copilu din dotare, ca si la noi e valabila treaba cu trezitul greu dis de dimi, ca nah, gizmoul face orice sa traga de timp si sa doarma cit mai tirziu !
Va pup cu mare drag pe toate ! Sa aveti o noapte linistita !

Alice si Andrei

"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

lio, io cind citesc meniu tau am impresia ca-st la ristorant;))mie mi se pare A-BE-RANT (sper c`am despartit corect in silabe:D) ceea ce trebuie sa faca danut acasa.
olivia, acu apare luminita... de la capatul tunelului, bestial luca:D
gabi, trimite brei englejii pin tirg, azi am fost pin`zona halei si`mi mirosea paru` a gratar
gabi (leloo) unde esti?
oxana, drum bun!
alice, de-te astenia lu`cristal si-n tine? cum i-au iesit analziele mamei tale?
sanatate celor bolnaviori cu mic si mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza..si la noi este soare cu dinti,brrr
Lio si mie imi place meniul tau...din pacate io am putine variante din cauza de regim al sotului...deserturi nu prestez decat in week-end!!.....meii nici mandra mea nu se prea trage la scris,io cand o vad cum face betisoare,semiovale,bastonase cu stanga ma apuca o durere de cap
Alicegandeste pozitiv!!
hai sanatate la toata lumeasunt in zona revin la pauze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineatea si sanatate la toata lumea
Lia, fff mult o pagina, Giulik are temele date de mine cam 1,5 randuri in caietele speciale cat sa nu i oboseasca mana.
Roberta, spor la munca si sa iasa soarele pe strada casutei voastre
Io`s la munca, tusesc ingrozitor, iar

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

neata!

Alice, eu cum am lipsit mult de aici nu stiu de ce boala s-a stins tatal tau in cateva luni, sanatate mamei tale, stiu ca nu sunteti mereu pe aceeasi lungime de unda, insa nu ti-e totuna la o adica, incearca sa te linistesti, pe mine ma ajuta rugaciunea, insa poate tu esti mai pragamatica
Cu imunizarea sunt si eu de acord ca mereu vor fi cate 2-4 copii cu muci, tuse etc, si ca fiecare organism invata sa faca fata in timp, insa acum la ei la gradi e "groasa rau" treaba...enteroviroza, season two din septembrie incoace, acum cu un val mai mare de copilasi, directoarea era oarecum panicata ieri, se intreba daca si in celelalte gradinite sunt asa multe cazuri. ceea ce ma intreb si eu
Daria, sanatate, ia si tu ceva de tuse, un tussin forte daca e seaca si nu mai ai nervi de ea, ridiche neagra de la plantextract daca e productiva, sau mai ai alte variante mai gustoase de pin, patlagina...

Danut a reusit ieri o pagina si jumatate de liniute dp care avea ochii rosii si il durea manuta. Azi continuam, am si eu impresia ca e cam ab-surd, a-be-rant, a-iu-rea, insa nu vreau sa ma iau acum in gura cu educatoarea desi am vazut parinti care i-au zis verde in fata ca lor sa nu le dea caietele copiilor sa le completeze cu ei acasa ca nu au timp de asa ceva...pana la urma eu am prea mult bun simt insa daca ma enervez asa crescendo riscul e ca replica mea sa fie de gradul 5. Si inca o faza m-a nedumerit ieri...desi in repetate randuri i-am spus educatoarei ca Danu vrea sa mearga la gradi, ea m-a intrebat ieri din nou "dar lui ii place sa vina la gradinita?"...in plus acasa Danut mi-a spus asa din senin ca el imi spune mie tot chiar daca i-ar spune educatoarea "sa nu-i zici la mami asta"....si ca nu-i prea mai place de educatoarea de care-i placea pt ca "acum e cam dura, mai mult imi place de cealalta"... Mai mult nu am obtinut de la el si nici nu insist pt ca nu vreau sa-l stresez insa vad ca si interesul fata de gradi si placerea mersului i-a scazut dramatic, adica daca e sa aleaga, mai bine alege sa nu mearga, ceea ce ma mira pt ca el chiar era foarte entuziast si venea plin de energie acasa si imi repeta intruna ce fain a fost la gradi. O sa fiu atenta sa vad ce-i cu faza asta, poate e pe undeva ceva ce nu merge bine in relatia cu educatoarea asta.

o zi buna sa avem!

Mergi la inceput

eu traiesc in pestera? razbelul no 3 ??? nu am auzit nimic la radio... se construieste noua Arca si eu nu am fost anuntata? :P

Mergi la inceput