Moldovence aspirante sau gravidute(28)
Raspunsuri - Pagina 6
pogonici1977 spune:
desteptareaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poftiti la
eu la ora 22.30 faceam nani deja..ca la cat ma chinuit pinuta la ca am obosit rau de tot
pinuta am auzit eu bine mergi si azi cu mine la ?????? ce super azi am cu cine ma conversa..uraaaa
eu sunt zombi rau acum
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
pogonici1977 spune:
si apoi va invit la un mic dejun asa de munte...
mai tarziu merg si eu sa aprind o lumanare la ..e biserica f vecehe aici si frumoasa...
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
albertina08 spune:
buna, vreau sa va intreb si eu ceva.
luna aceasta am facut stimulare cu clomifen (zilele 5-9), iar la 2 zile de la pozitivarea testului de ovulatie (ziua 17) am inceput sa pun cate un ovul utrogsetan pe seara, timp de 14 zile. am terminat administrarea celor 14 ovule miercuri seara, iar azi e duminica dimineata si inca nu sunt semne de menstruatie. am facut 2 teste de sarcina, la o saptamana si la 2 saptamani de la ovulatie, dar nimic, negative.
cele 2 medicamente pe care le-am luat pot intarzia asa mult ciclul? stiu ca faza luteala e de fix 14 zile, la mine au trecut deja 18 zile.
sa fi calculat gresit ovulatia? la mine testele de ovulatie nu au gresit pana acum.
ms!
mihahegarty spune:
Salutare fetele.la toate fara exceptie!
Eu am intrat pe acest site, dar singurul site pe care l am vazut cu aspirante optimiste a fost chiar intitulat aspirante optimiste. Nu am stiut ca exista si moldovence aspirante.
Eu m am nascut in Suceava in 1978 si in 1996, la varsta de 18 ani m am mutat in Iasi, pe care il iubesc mai mult decat orice alt oras!!!
Ati putea sa ma adaugati si pe mine pe lista aspirantelor moldovence?
Stiu ca m am mutat in UK, dar la urma urmei nu conteaza unde te muti, spiritul romanesc tot ramane in tine, deci eu tot moldoveanca ma numesc!!!
Multumesc fetelesi abia astept sa ne cunoastem.
MHegarty
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 sunt happyyyyyyy am ajuns la hotel...e super aici... avem 2cu apa calda viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parintihttp://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png |
Pogonicidar unde esti in concediu, iubita?
MHegarty
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui pinuta Sigur vin si diseara cu tine! Cred ca e suuuuper! Am fost odata la o pensiune in Vatra Dornei prin luna ianuarie. Aveau o piscina cu geamuri imense, iar afara ningea ca-n povesti si noi, cand ne balaceam, cand intram in sauna.Cert e ca muream de cald si afara era prapad. A fost grozav!Eeeeeei... ce vremuri... |
Pinuta suna super. Poti sa mi spui si mie unde e locul asta de vis in Vatra Dornei? Cum se cheama locatie, hotelul?Merci mult.
Si nu te mai gandi ca esti. Am si eu 1.72 cm si 75 kg, asa ca....
MHegarty
mihahegarty spune:
citat din mesajul lui albertina08 buna, vreau sa va intreb si eu ceva. luna aceasta am facut stimulare cu clomifen (zilele 5-9), iar la 2 zile de la pozitivarea testului de ovulatie (ziua 17) am inceput sa pun cate un ovul utrogsetan pe seara, timp de 14 zile. am terminat administrarea celor 14 ovule miercuri seara, iar azi e duminica dimineata si inca nu sunt semne de menstruatie. am facut 2 teste de sarcina, la o saptamana si la 2 saptamani de la ovulatie, dar nimic, negative. cele 2 medicamente pe care le-am luat pot intarzia asa mult ciclul? stiu ca faza luteala e de fix 14 zile, la mine au trecut deja 18 zile. sa fi calculat gresit ovulatia? la mine testele de ovulatie nu au gresit pana acum. ms! |
Albertina
Hm, eu nu prea ma pricep, ca sunt cam incepatoare in domeniul incercarii pentru bebe. Abia am inceput cu sotul din august 2010. Ar trebui sa fie fete pe aici mai experimentate care poate ti ar putea raspunde. Sorry.
De cat timp incerci sa ramani graviduta?
MHegarty
stefulici spune:
[quote]citat din mesajul lui albertina08
buna, vreau sa va intreb si eu ceva.
luna aceasta am facut stimulare cu clomifen (zilele 5-9), iar la 2 zile de la pozitivarea testului de ovulatie (ziua 17) am inceput sa pun cate un ovul utrogsetan pe seara, timp de 14 zile. am terminat administrarea celor 14 ovule miercuri seara, iar azi e duminica dimineata si inca nu sunt semne de menstruatie. am facut 2 teste de sarcina, la o saptamana si la 2 saptamani de la ovulatie, dar nimic, negative.
cele 2 medicamente pe care le-am luat pot intarzia asa mult ciclul? stiu ca faza luteala e de fix 14 zile, la mine au trecut deja 18 zile.
sa fi calculat gresit ovulatia? la mine testele de ovulatie nu au gresit pana acum.
ms!
Buna Albertina!Nu stiu care e explicatia, insa si mie mi s-a intamplat acelasi lucru acum cateva luni... am avut ovulatie in ziua 17 si apoi am asteptat menstruatia peste 14 zile, ca de obicei , fara exceptie, insa mi-a intarziat 10 zile peste cele 14... am facut si io teste de sarcina, insa toate au iesit negative si s-a dovedit ca nu am fost insarcinata! Am presupus ca am mai avut o ovulatie la 10 zile dupa prima, ptr ca atunci am remarcat o secretie care la mine e prezenta la ovulatie, insa test n-am avut chief sa fac, asa ca cine stie.... Dar , tot din proprie experienta , iti spun sa nu te astepti ca testele de sarcina sa-ti iasa pozitive decat la o saptamana sau 10 zile de la ziua in care tb sa-ti vina menstruatia, nu te lua dupa ce scriu ei pe cutie!
Te pup si bafta, poate esti
albertina08 spune:
multumesc mult ptr raspunsuri.
eu am incercat timp de 3 luni, prima de fapt poate nici nu ar trebui sa o pun la socoteala, ptr ca eu si sotul am fost in localitati diferite si in perioada fertila nu ne-am intalnit decat o data.
asta e prima luna de stimulare cu clomifen.
de regula ciclul imi venea la 14 zile dupa ce identificam eu ovulatia cu testele de ovulatie. acum... nimic, nu stiu de ce. si eu m-am gandit ca poate am facut testul de sarcina prea devreme, dar sincer nu vreau sa mai sper ca as putea fi gravi, ptr ca nu vreau sa fiu iar dezamagita.
stefulici spune:
citat din mesajul lui albertina08 multumesc mult ptr raspunsuri. eu am incercat timp de 3 luni, prima de fapt poate nici nu ar trebui sa o pun la socoteala, ptr ca eu si sotul am fost in localitati diferite si in perioada fertila nu ne-am intalnit decat o data. asta e prima luna de stimulare cu clomifen. de regula ciclul imi venea la 14 zile dupa ce identificam eu ovulatia cu testele de ovulatie. acum... nimic, nu stiu de ce. si eu m-am gandit ca poate am facut testul de sarcina prea devreme, dar sincer nu vreau sa mai sper ca as putea fi gravi, ptr ca nu vreau sa fiu iar dezamagita. |
Nu te stresa de pe acum... inca e cazul sa speri.... eu... dupa 2 ani incerc sa nu ma gandesc la asta ca sa nu fiu dezamagita... dar tu?
Spera in continuare si fii optimista... sigur testul de sarc nu are cum sa-ti iasa pozitiv asa devreme... poti sa-ti faci analiza de sange beta hcg, costa cam 60 ron si dc te duci dimineata pana seara ai rezultatul( la Medsana asa e)! Bafta!