Moldovence aspirante sau gravidute(28)
Raspunsuri - Pagina 5
pinuta spune:
Mi-am dat seama ce ai vrut sa spui la adoptii, dar m-a amuzat cum a iesit. Oricum iti doresc ca in concediu viitor sa nu mai pleci fara biberoane, lapte praf si sa alergi nonstop dupa strumf
pogonici1977 spune:
sa fie gurita ta aurita mai pinuto..
azi neam conversta singurele aici
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
pinuta spune:
Probabil lumeapresteaza la greu, ca doar la asta te imbie vremea de afara, ca de dormit nu poti dormi toata ziua, iar finante prea multe de numarat nu cred ca au fetele. Eu cel putin sunt la servici , dar tu de ce nu esti lacu sotiorul tau?
pinuta spune:
Ori ati fost si de acum treceti si voi la prima parte.Eu asta as face in locul tau , ca tot am spus ca procesul de productie imi place chiar daca nu iese !
marig spune:
maica,cat ati vorbit azi ..
eu am avut treaba multa..curat,spalat,gatit..oooff
maine am musafiri..nu prea am chef..dar na,daca mi-a iesit pasarica din gura.asta e..
maine dimineata vreau sa dorm mai mult(desi,nu prea cred,ca o sa trebuiasca sa ma tezesc de dimineata sa fac ciorba pentru saptamana ce vine)
vad ca pogo se dicstreaza la greu cu pinuta la piscina
pinuta spune:
marig este o vorba romaneasca "Gura bate !" Cam asta ai patit tu. Mai bine vezi partea plina a paharului..te vei distr de minune!Dormi mai mult si lasa ciorba pe dupa amiaza sau pentru luni, ca doar o zi fara ciorba nu e o gaura-n cer
pinuta spune:
Maine eu o duc mai bine ca ma fac musafir.Apoi, daca, facem un foc in soba si o sa...O zi betoooooon!