Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Ei sunt bine intentionati dar...sa isi vada de treaba lor si noi de copii nostri...
Aseara si soacra mea a vazut ca strumful meu are unghiutele destul de crescute si s-a trezit sa ma intrebe daca am forfecuta de copii sa i le tai...I-am raspuns ca am, ca doar nu i le tai cu drujba sau cu cutitul...I-a cazut fata dar tare ma enerveaza cand vad ca ma considera atat de inapoiata de parca numai ea stie sa creasca copii

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Cris nu te stresa cu greutatea lui Vladut, o sa fie bine, cu lp sau lm o sa iti zic ce sfaturi mi-a dat mie pediatra ca sa am mai mult laptic..sa il pun la san la fiecare masa si apoi maxim 30/60 ml completare...asa iti mananca mai des, dar in acelasi timp mai des la san si stimuleaza lactatia. daca tu ii dai mult lapte praf completare o sa manance rar si asta nu o sa faca bine la lapticul tau

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Teoria e frumoasa, dar daca ai un bebe ca al meu care urla daca nu e satul, nu faci nici o afacere. Sa tin copilul flamand in speranta ca imi creste lactatia... nu functioneaza la toata lumea; eu am incercat si mi-a luat copilul foarte putin in greutate si lactatia mea nu e deloc mai mare.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Baby ,da,sunt bine intentionati,eu sunt genul care accepta sfaturi,dar ma enerveaza faptul ca imi spune mereu ca nu e bun laptele meu,ca daca vecina lui a bagat diversificare la 2 luni jumate sa fac si eu asa,ca nu stiu sa-mi cresc copilul si alte baliverne.Iar daca ii zic ca dr mi-a zis nu stiu ce,incepe sa-mi spuna ca medicii vb prostii,ca nu trebuie crezuti si alte bazaconii.
Deja m-am invatat cu el si aberatiile.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Ce bine imi pare sa va citesc :) Acum am mai prins si eu cateva minute libere. Acasa e mult de munca, pai la servici era floare la ureche.Acasa e mereu cate ceva de facut, nici o clipa de respiro.

Andre a facut 2 lunite, are 6,560 kg si 61 cm. A crescut frumos numai cu laptic de la mami. Eu am inceput sa alerg. Mai trebuie sa ma abtin de la dulciuri.

pupici fetele

P.S. Am pus un video cu Andre pe blog daca vrea careva sa vada ce facem dis de dimineata

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bebelusii vostri plang cu lacrimi?Caci mai nou Paul da.

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Paula - In schimb lactatia mea cu sfaturile de la fete a crescut simtitor - ma mulg pana nu mai pot, imi stoc creierii, dar am ajuns sa avem doar o masa de LP. Si asta fara a pune foarte mult copilul la san (o pun doar seara la culcare), fara doctorii ?(doar bere FA). Depinde de la un organism la altul dar copilul flamand nu il las ca sa sper ca imi creste mie productia.
Sunt femei care nu au lapte - daca nu e de unde sa scoti?
Daca e putin, copilul urla de foame, tu te stresezi ca nu e destul si dispare de tot. Eu una nu m-am stresat, am zis sa avem asa putin macar o luna, uite ca ne propiem de 2 si am impins limita la 6 luni .
Te pup .
Cresc copilasii si cu LP foarte frumos! Si daca ii alinti cand le dai bibe ca atunci cand ii tineai la san e si mai bine.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Bebelusii vostri plang cu lacrimi?Caci mai nou Paul da.

Motanelul

Si al meu a inceput cam de o saptamana sa planga cu lacrimi si ii tremura barbia de mi se rupr sufletul....Dar cred ca tine si putin de felul lor de a santaja

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Stefania ce reusit e filmuletul. Parca stie de filmare, zambeste, gangureste de zor.
Ia sa pun si eu mana pe aparat sa ii fac un film ca nu avem niciunul.

Va pup, iesim la plimbare ca a dat soarele si la noi dupa o saptamana de ploi torentiale si inundatii.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Btz -
1. Nu m-as intrerupe din alaptat pentru nimeni - sa stea la usa!
2 . Nu pune la suflet - ignora ce nu crezi ca te ajuta!
3. Nu te enerva. Se transmite si la pui, chiar nu merita, zi da, da, da si fa ca tine! Mama zicea ca de la muls nu am lapte, sfatul era sa ma mulg mai rar, daca nu mulgeam mai rar... disparea de tot.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Diana
Stefania, ce guguloi zambaret si povestitor ai tu acolo!!
Btz, si Raul plange cu lacrimi, dar doar cand e tare necajit. Cand vrea doar sa impresioneze lumea, nu are lacrimi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput