Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine v-am gasit!

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Rody - e satula Isa? Daca da, poate sunt dintisorii.

sigur e satula, am tot incercat sa-i dau chiar daca nu vroia, de proba, si in 5 min a vomitat . si gindiile i le-am verificat, nu se vede si nu se simte nimik... sper sa treaca repede perioada asta. azi am scos-o de dimineata la plimbare sa doarma, asta a si facut! dar cum am intrat in caca a inceput foiala. mi-e ca am invatat-o plimbareata...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna dimi mai pe la 13 si de la noi!!!
Nu am mai intrat de cateva zile, am stat si am recuperat insa am reusit.
Noi in week am fost la Campulung, ne-au scos nasii la biserica si apoi am impartasit una bucata copil cuminte.
Imi pare atat de rau de bebelusii bolnaviori, le doresc din tot sufletul sa se faca bine si mamicilor mult curaj si cat mai putin stres.
La multe lunite delfinasilor sarbatoriti, scuze ca nu am zis la timp.
Ne-am intors dum seara in buc si surpiza am gasit frig in casa, brr, si de at stau cu aeroterma deschisa sa fac caldurica la copil sa nu raceasc. Ieri am iesit un pic pe afara. Ne-a inchetat nasucul si manutele si am intrat rapid in casa. Noapte il bag intr-un sac de dormit primit cadou de la verisoara mea care acum e in Doha, Qatar si se bucura de 50grade dar ca si Adriana, dimineata cand se trez il gasesc cu manutele inghetate.
Eu hainutele le spal cu detergent lichid de la DALIN si nu prea le cald, rar spre deloc.
Am inceput a doua folie de Cerazzete care va fi si ultima. Am citit ca mici particule din pilula ajung in lapte.
Belu, bine ai revenit printre noi, imi pare rau ca Yanis nu si-a facut un program de somnic, dar lasa ca o sa-si faca el, important e sa fie sanatos.
Fetelor tot citesc ca voi aspirati nasucul la bebelusi, eu, niciodata, de 3 lunite nu i-am aspirat nasucul. Noua pediatra ne-a zis ca nasul si urechile se curata singure. Am obs ca at cand are un mucisor care il gadila pe nara se apuca si stranuta pana iese la suprafata si at il pot lua eu cu un betisor de urechi.
Rody imi pare rau ca ai pierdut o dimineata la medic degeraba, dar de ce vrei sterilet??? Nu e cam riscant??? Plus ca la o anumita perioada tre schimbat.
Va pup si muuulta sanatate!!!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Mie mi-au zis asistenrele de la maternitate ca daca vrea suzi dupa masa clar nu e satula.

isa nu vrea suzi decat cand e pe jumate adormita, sa molfaie in loc de titi... fara ea greu mai adoarme, iar daca ii iese din gurita ii bai, ca se trezeste de tot!! la noi n-are legatura cu foamea, acuma tocmai a papat titi si completare 60, dar e cu pumnutii in gura ca titi a cazut...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

nu mai am aproape deloc laptic in sanul stang il pun pe andrei la fiecare supt, dar nu vrea sa suga, bag pompa dar nu iese nimic, decat 2 ml si dupa comprese cu apa calda

sanul drept are cat sa il sature la o masa, ca el nu e fomist, dar nu stiu cum a fost posibil ca dupa o saptamana cat copilul meu nu a vrut sa manance sa dispara lapticul si sa nu se refaca sunt asa suparata

sanul stang era mai lenes dinainte, acum aproape e pe zero

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
btz - Baiiii m-am facut verde-albastra-rosie-galbena la fata,ce mai!!curcubeu eram.Dupa ce ca nu stie al 2lea nume a lu nepotu-so,nu s- jucat cu el deloc,vine odata pe sapt sa-l vada (sta la 3 etaje distanta ),vrea sa-l zgaltaie si apoi incepe morala.

te inteleg perfect, scumpo. la noi a fost similar. noi stam deasupra la soacra-mea, sotul era plecat in spania, ai mei stau la aproape o juma de ora de noi, dar mama a venit in fiecare si sa ne vada. ei, soacra-mea venea pe la 10 seara, cand tocmai adormea maria, si desi ii faceam semne ca doarme, atata o mai pupa si zgaltaia, pana se trezea plangand fata. si nu o data la miezul noptii eram nevoita sa fac o tura de bloc afara. ca sa adoarma cumva iar... si am ajuns pana intr-acolo ca nu-i mai deschideam usa la ora aia, si m-a parat la sot si la socru (era in israel) ca vreau s-o incepartez de nepoata si ca ea ma ajuta si ma sfatuieste doar de bine, doar ca eu sunt incapatanata si nu vreau sa alaptez ca sa-mi pastrez silueta, si cumpar atatea haine fetei ca sa nu le spal pe celelalte (ea se astepta s-o vada mereu cu aceleasi haine, ori eu ma jucam cu maria ca si cu o papusa, mereu cu alte hainute), si nu-i las ei fata sa ies eu cu prietenele in oras (ca pandea pe vizor cine urca la mine), si multe altele... noroc ca fiu-so avea mai multa minte si nu punea botul...

dar de tine imi pare asa rau ca iti faceai iluzii ca o sa ai ajutoare aproape si, cand colo, eact pe dos...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Capitolul suzi pentru mine e cam strain - asistentele mi-au zis ca daca trage bine din suzi dupa masa e semn ca nu e satula.
Noi avem doar o suzi care o accepta - restul le scuipa si o folosim rar - o bag in gurita cand curat ochisori, urechi, cand nu e gata laptele(dezavantaj lp si muls).
Nu stiu cum o sa o scot la capat cu ea cand vrea ceva vrea ACUM! :) parca e tata al ei.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mamici, mai ales cele din bucuresti, va scoateti puii afara pe vantul asta?

mie imi este frica...pt ca Dl Andrei vrea in brate daca ar sta in landou poate m-as incumeta, dar asa nu

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor! N-am mai scris de mult insa v-am citit tot timpul. Eu sunt gripata de vreo doua zile cu febra 39 si vreau sa va spun ca sunt baricadata in camera mare si imi e cumplit de greu sa-mi aud puiul plangand si sa nu pot sa-l iau in brate sa-l mangai si sa-l alint. Sotul si soacra au grija de el dar nimic nu se compara cu mangaierea mamei. Este foarte greu. Sper sa scap repede.
La multi ani cu intarziere tuturor delfinasilor sa cresteti mari,sanatosi si cuminti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Rody imi pare rau ca ai pierdut o dimineata la medic degeraba, dar de ce vrei sterilet??? Nu e cam riscant??? Plus ca la o anumita perioada tre schimbat.

pai de ce sa fie mai riscant decat celelalte metode?! prezervativul se poate rupe si vezi dupa , pilule am luat toti anii astia in ideea ca poate voi mai vrea un copil si mai si uitam de ele seara si le luam dimineata (acuma am atatea pe cap ca sigur nu mi-as aminti, suna alarma la tel si ma iau cu altele, tot uit! noroc cu sotul ca-mi aminteste, are si el interes ). si legarea trompelor e prea radical!! trebuie schimbat la 3-5 ani, asta e. o sa am 40 de ani, poate nici nu mai am nevoie de metode anti-baby, daca o iau pe urmele lui mama...

_

Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

mamici, mai ales cele din bucuresti, va scoateti puii afara pe vantul asta?

mie imi este frica...pt ca Dl Andrei vrea in brate daca ar sta in landou poate m-as incumeta, dar asa nu

9 iunie 2010

Racusor, eu am iesit ieri vreo juma de ora si intentionez sa ies si azi. L-am infofolit bine, am un costumas grosut cu gluga, i-am dat caciulita, botosei si am scos copilul la aer. Asa se caleste.
Nela sanatate multa, ai grija sa nu dai si la copil. Bea ceai cu lamaie si miere, e bun.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput