Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 nu mai am aproape deloc laptic in sanul stang il pun pe andrei la fiecare supt, dar nu vrea sa suga, bag pompa dar nu iese nimic, decat 2 ml si dupa comprese cu apa calda sanul drept are cat sa il sature la o masa, ca el nu e fomist, dar nu stiu cum a fost posibil ca dupa o saptamana cat copilul meu nu a vrut sa manance sa dispara lapticul si sa nu se refaca sunt asa suparata sanul stang era mai lenes dinainte, acum aproape e pe zero |
nu mai plange, racusor, asa e si stangul meu tare naravas... o pun pe isa spre final, mai in joaca, mai in serios, mai trage ceva, altfel se enerveaza din start si e agitata la papa...
nelaaa, cred ca ti se rupe sufletul sa-l auzi plangand si sa nu poti fugi la el... sa treaca repede!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui racusor2010 mamici, mai ales cele din bucuresti, va scoateti puii afara pe vantul asta? mie imi este frica...pt ca Dl Andrei vrea in brate daca ar sta in landou poate m-as incumeta, dar asa nu mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
eu tocmai am iesot cu Rebeca 15 min, infofolita bine, in port-bebe. Noi nu am mai iesit de luni, asa ca am zis sa incerc, dar m-am lasat pagubasa. Nu vreau sa raceasca. Cert e ca imediat de a dat cu nasul de aerul rece a adormit. Poate maine nu mai bate vantul asa si iesim mai mult.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
rodyka spune:
si am mai patit una azi: o las pe isa in fisher pana fug in bucatarie sa fac ceaiul... si ea tot se agita, mataie... o las cu rochita asta, imbracata cum am ajuns din oras, ca imediat iesim iar. si ea ma tot striga sa vin "aiaiiii" si "iii-eee". cand vin la ea, avea o mutrita asa de dojenitoare, ca o iau repede in brate s-o pupacesc. cand colo, ea toata manjita pe spate, pe rochita... daca n-a facut ieri kk, a recuperat azi... asa ca, direct de-a moiul in baie
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
tanti spune:
racusor eu ieri am iesit de nevoie sa il iau de la gradi pe cel mare si nu era asa frig, din ap se vedea ca bate vantul destul de tare dar era chiar placut, sa vedem astazi cum va fi, daca bb va dormi il las in casa si ma duc sa il iau pe fratior daca nu il iau cu mine
Diana_Eva spune:
Rody - poza 4 si poza 29 sunt superbe!!!
Si la noi e vant dar cald - am fost afara in landou ca sta in el inca.
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
crispro spune:
Nela, scumpa, imi pare tare rau ca seti bolnavioara... Of, sper sa iti treaca repede...
Racusor, cred ca esti suparata.. SI io tot la stangul raman fara... dar nu stiu de ce, nu ii place deloc stangul, nu vrea sa traga din el. Din dreptul mai trage si daca e gol... Din stangul nu, chiar daca are laptic. Am crezut ca nu sta comod, ca il doare urechea, ca il doare ceva pe partea aia... Nimic... Nu vrea si pace...
A facut kk de vreo 4 ori azi, dar mult mai putin intr-o tura, e galben mustariu (cred io ca e bine), insa mai are muci si in kk, si in nas... Nu mai are deloc sange in scaun, ma bucur de asta... Maine merge iar la dr, sa vedem... Mucii io ii scot cu aspiratot din ala de trag io cu gura, is destul de lichizi, dar is bine ascunsi, in fundul surii... Se enerveaza asta micu de numa...
Fac ceva de papa, ca Vlad atipeste in fisher... Apropo, il tin si o ora la papa, sa traga de sani..A papat 130 din amandoi, + 30 tot de al meu, dar din bibe, cu medicamente... Daca nu se umplu sanii pana la urmatoarea masa, ii mai dau din congelator, mai am un pic...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui mousel eladea, spune-mi te rog ce calmante si ce tratament iei pt crizele de fiere ca sufar de aceeasi problema din pacate dupa ce faci o criza de fiere ii dai sa suga sau ii dai lapte praf? oare nu este afectat laptele din cauza toxinelor eliminate de fiere? fetita cu fundita IULIA (19.08.2010) |
draga mea, imi pare rau ca treci prin aceleasi dureri...sunt crunte...
ideea e ca 3 sapt cat am avut crizele de fiere, am tinut in primul rand regim(cel specific pt fiere) si am luat nospa, metoclopramid, fiobilin si chiar 2 piafen-uri cand n-am mai putut de durere. am intrebat medicul neonatolog daca il afecteaza cu ceva pe bebe, mi-a zis ca nu, mai ales ca am luat 1 piafen si 2 fiobiline intr-o sapt., in rest no-sp, metoclopramid, redigest. Doar cand am luat piafen mi-a recomandat neonato sa alaptez dupa 3-4 ore...(ca al meu suge la 2 ore de obicei, ziua)
asa, iau de o sapt si redigest, zilnic...asta face bine si e natural..
eu am alaptat fara pb, crizele de fiere nu schimba gustul laptelui, cel putin filip n-a facut figuri deloc...
ieir am fost la drita mea homeopata, mi-a prescris un tratament(eu am si pietre multe si o forma ciudata a fierii care impiedica golirea bilei asa cum ar trebui). pb e ca tratamentul homeopat e personalizat, in fctie de istoricul tau medical, de anumite stari, emotii, m-a interogat o ora intreaga ca sa-si paota da seama ce tratament sa-mi dea). asa ca ar fi bine sa ajungi la un dr homeopat, daca vrei sa mergi pe naturiste. sanatate multa...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca_vlad spune:
ziua buna dragele mele!
vad ca luptati cu diareea, si cu lipsa lapticului...
si noi doar cu scaune apoase verzi urat mirositoare si cu ceva firicele de sange in scaun!
ieri maria a avut 5 scaune nasoale...i-am dat smecta 1/2 plic, si 1/2 biotics aseara la fel si azi dimineata si vad ca e mai bine!
pt diaree se mai poate da MUCILAGIU DE OREZ la lingurita simplu sau in lapte!
Laptele fara lactoza e indicat pt copiii care au intoleranta la lactoza in rest in diareea simpla nu este de nici un ajutor!
Intrebati medicul copilului despre HUMANA HN este ff bun si indicat in boala diareica!
Daca bb are crocodili la burtica trebuie facuta antibiograma si fazut la ce este sensibil si aplicat tratamentul!
daca nu cedeaza in 3`zile de la tratament facem analiza la kk!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
ilinca79 spune:
Am ajuns si eu in sfarsit la calculator, azi am avut o zi lunga. Am fost de dimineata la niste analize pe care le tot repet si imi ies prost, sa vedem ce rezultat va fi de data asta [bang. Pe Victor l-am dus cu mine bineinteles si s-au tot jucat asistentele cu el, a fost tare cuminte si zambaret.
Apoi m-am hotarat sa sun doctorita ca parca Victor a tusit mai mult azi noapte si plus ca nu mai stiu ce sa fac cu lipsa asta de pofta de mancare pe care daca ma gandesc bine o are de cand cu nenorocitul de vaccin Ma gandeam ca poate il doare gatul si de-asta se tot foieste la titi sau o scuipa dupa 5 minute. Dr. ne-a chemat la cabinet, am mers si l-a consultat, avea foarte putin rosu in gat zice ea, ne-a dat nurofen si eurespal de tuse, plus ceva antibiotic-ospamox sa avem acasa in caz ca face febra. M-a cam uimit usurinta asta cu care a dat medicamentele, nu a incercat sa propuna oscilo intai sau ceva sirop de tuse homeopat. Despre antibiotic oricum nici nu se pune problema sa ii dau asa imediat. Problema e ca l-am cantarit si a luat doar 150 gr in 2 saptamani , si nici nu a fost in stare sa gaseasca vreun motiv pentru care nu mai are pofta de mancare, ne-a chemat la control saptamana viitoare. Nici nu stiu ce sa fac, sa astept sa imi ajunga cantarul sa incep sa vad cat mananca exact la fiecare masa, sau sa merg imediat la alt medic sa vad ce-ar putea fi?!
Mi-e teama insa ca a scazut si productia de lapte din cauza ca el mananca mai putin Incep azi sa ma mulg, sa mai stimulez macar eu...
Crispro, din ce zici tu Vladut e pe drumul bun, Doamne Ajuta!
La multe lunite delfinasilor sarbatoriti astazi!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 m-am tuns pana la urma uuhh, ce bine!! acuma tre sa rezolv niste treburi cu o banca la care am lucrat acum vreo 5 ani desi mi-am inchis contul la ei de 3 ani mi-au trimis acasa (la parinti adica) scrisoare ca de la datorez vreo 1100 ron comisioane noroc ca am gasit foaia prin care am cerut inchiderea contului, sper sa rezolv repede, daca nu Protectia Consumatorului scrie pe mine, ca doar nu le-oi da 11 mil asa degeaba !! offf....ce ti-e si cu criza asta, vin astia sa ia de la tine si ce nu le datorezi mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
aoleu, Alina, ma sperii..pai si eu am cateva conturi nefolosite de ani buni si neinchise...si nu mi-a zis nimeni nimic, adica nu stiam ca trebuie sa le inchid...valeleu...ce sa fac???
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...